• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir iğne dahi almadım daha Mayıs gibi baslicam sende durumlar nasil
Ben kendimi durduramiyorum ne yazık ki
-lohusa terlik ve tacı
-mevlüt ve hastane susleri
-birkaç zibin
-9 adet çorap
-normal 6 ayıp olunca giyebilecek şekilde büyük zibin
-önlük aldım
-bir tane de alt üst takım aldım bebise abartimmi bilemiyorum ama tutamıyorum kendimi

-lohusa terlik ve tacı
-birkaç zibin
-9 adet çorap
-önlük aldım
-bir tane de alt üst takım aldım bebise abartimmi bilemiyorum ama tutamıyorum kendimi

Baya almışsın yinede bana daha erken gibime geliyor hiç girip dolaşmiyorum da gezsem belki bende kendimi tutamam alırım

Ay bezmi??? İçim bir tuhaf oldu ya, bebeklrtin gelmesine az kaldı bez alıyoruz o popolarına . içim kıpır kıpır oldu
Yeriz biz o popolari demi.. ben 1 numara bir paket almistim. Islak havlu da almistim. Yavastan yatak dosek olaylarina süslemelere girmek lazim

-lohusa terlik ve tacı
-birkaç zibin
-9 adet çorap
-önlük aldım
Ben 1 yasa kadar farkli bedenlerde kiyafetler aldim. Bakim esyalarini biraz biraz aldim. Süsleme isine girecem de. Sen nereden nasil aldin. Foto koysana

Ben 1 yasa kadar farkli bedenlerde kiyafetler aldim. Bakim esyalarini biraz biraz aldim. Süsleme isine girecem de. Sen nereden nasil aldin. Foto koysana
Şimdi şöyle bn kendim yaptım hem zaman geçsin diye hemde uğraşmak istedim

Back
X