- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.441
Kalmadilar mi he heeeGeldikleri gibi de heri gittilermeslegime uygun olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalmadilar mi he heeeGeldikleri gibi de heri gittilermeslegime uygun olsun
Historian. Canim basini sisirdim senin kız valla , ama iki gündür bariz başlamıştı 19+0 sabahı pit pit yaptı sonra gün içinde ve dün akşam yAtana kadar her yattığımda sırt üstü hissediyordum bugün niye böyle oldu ki dün oğlumla arabada arkada otururken ayakta duruyordu bi anda düştü karnımın üstüne bende koruyamadım kendimi stres oldum sürekli takip etmeye başladım hareketlerini, şimdi çikolata yedim bekliyorum bakalim. Senin suan nasıl devamlı hareket halinde mi artık :) sayıyormusun hareketlerini ? Senin dediğin çıktı bu arada sabret dedin haklı çıktın canimKiz benim oglan tekme de salliyor kotu dusunme hemen sen benim gibi hissediyorsun 10 gune kalmaz iyice bilirsin hareketlerini
Kaldilarda kahvalti yapip gittiler hemen erkendd hazirladjm ki bi an once yola koyulsunlarKalmadilar mi he heee
Amannn yatak dosek isi cikarmislar sana. Ama sehre uzaksin diye kalmak zorundalar herhalde. Yine de kendini cok yormayasin. Sen daha doktora gitmedin demi. Kanama alani ne durumdaKaldilarda kahvalti yapip gittiler hemen erkendd hazirladjm ki bi an once yola koyulsunlar
Ben kızımda sızdırma vede sıkma olduğunda değişiyordum 1 numara. Bu arada ben kızımda bir cok bez kulandım ama 40 cikmadan bezimizi bulduk. Prima kulanıyorum ce şimdiye kadar 1 kere bile bezden rahatsız olup huysuzlandığını gormedim.Yaa aklima hep sey takiliyor bezin artik buyutulmesi gerektigini nerden anlicaz
Estagfurullah canim benim. Her zzaman olmuyor sanki yorulunca ve geceleri var hareketleri bende once hissetiim sonra yok oldu birden ve baslayinca daha guclu basladi bu kez. bebegin suyu korur onu merak etme sen benim oglan ilk zaman cok tekmeliyordu senin cocuktan da kucuk o kadarla bisey olmaz ne kadar uzanip bekledigim oldu oynamasini cok korkuttu beni ama cok sukur. Hic saymiyorum harketlerini gun icinde bi kac kez birde gece oynarsa uyumadan rahatlayip yatiyorum yetiyor o kadari daha erken degil mi hareketleri saymaya yeni yeni oynuyorlar zaten sıkınti etme.Historian. Canim basini sisirdim senin kız valla , ama iki gündür bariz başlamıştı 19+0 sabahı pit pit yaptı sonra gün içinde ve dün akşam yAtana kadar her yattığımda sırt üstü hissediyordum bugün niye böyle oldu ki dün oğlumla arabada arkada otururken ayakta duruyordu bi anda düştü karnımın üstüne bende koruyamadım kendimi stres oldum sürekli takip etmeye başladım hareketlerini, şimdi çikolata yedim bekliyorum bakalim. Senin suan nasıl devamlı hareket halinde mi artık :) sayıyormusun hareketlerini ? Senin dediğin çıktı bu arada sabret dedin haklı çıktın canim
Yok daha 16 nisanda gidicem usgde gorhnuyor benim disarda yok kanamam yok zaten. yatak falan ben bi yastik bile kaldirmam normalde bile kv yaptirmaz zaten bulasiklari bile elleme eltin yapsin dedi oturdum bende mecbur geldiler onlarda burada kvnin ailesinin toplantisi vardi bende gittim mecbur sedece o yordu beni surekli evde kalmaktan da insan alisiyor tembellige ondan oluyorum birazda.Amannn yatak dosek isi cikarmislar sana. Ama sehre uzaksin diye kalmak zorundalar herhalde. Yine de kendini cok yormayasin. Sen daha doktora gitmedin demi. Kanama alani ne durumda
Prima cok iyi bir bez yeni dogana oglum 1 yasina gelince biraz tombis oldugundan yeterli gelmez oldu yapisi kucuk onhn disinda hic alerjik de degil klk molfix almistik kullanamadik pisik yapti prima ile degisince gecti her bez her cocuga olmuyor maalesef ama prima da hic problem cikacagini sanmiyorumBen kızımda sızdırma vede sıkma olduğunda değişiyordum 1 numara. Bu arada ben kızımda bir cok bez kulandım ama 40 cikmadan bezimizi bulduk. Prima kulanıyorum ce şimdiye kadar 1 kere bile bezden rahatsız olup huysuzlandığını gormedim.
Siddetli bel agrisi ve kasilma kalik etmiyorsa olagan agrilar onlar gaz bagirdak hareketleri buyuyen rahimin baskisi bebegin tepismesinin etkileri hersey olabilirgünaydın güzel haftasonları :) iki üç gündür karnımın altında kasıklarımda sancılarım var normaldir diyorum ama herkeste sancılar oluyor değil mi?
Aynen bazen sabah kalkdığında değişiyorum akşama kadar duruyor yatıp uyuyor değişemiyorum sabah kalkdığında değişiyorum ne bir sizdirma ne pişik falan hiç bir şey yok. Nede gece kalkıp huysuzlanmiyor kı değişiyim mişil mişil uyuyor. Bence hic bir bez 24 saat'e asla dayanamaz, tabi siz o kadar bekletmeyin günde iki defe sabah akşam bide kaka yapınca o kadar. Biti giti hem sık sık değişdirmek zorunda kalmadığım için ekonomikPrima cok iyi bir bez yeni dogana oglum 1 yasina gelince biraz tombis oldugundan yeterli gelmez oldu yapisi kucuk onhn disinda hic alerjik de degil klk molfix almistik kullanamadik pisik yapti prima ile degisince gecti her bez her cocuga olmuyor maalesef ama prima da hic problem cikacagini sanmiyorum
Erkek kiyafetleri cok itici gelir bana daha bi sade oluyor ya ama simdi icerideki erkek oldugundan mi yoksa cidden guzel diyemi bilemedim cok begendimMutlu pazarlaar
Dun alisverise ciktim.cok yordu beni simdiden.sonunda birsey begenip dogdugunda giydirecegim seti buldum taze ogluma.gezmelik birkac kiyafet daha alirim en fazla.abisinden bayaa miras kaldi zira. :) bebek arabasi, kanguru, bez ve battaniye aldim mi benim alisveris tamamlanir sanirim.
Hemde hepimizden once alacaksin masallah 23 u gormussun rahat ol :) ben ilkinde daha dun gibi olurmu olmazmi dogum nasil olur derken suan bakimca ne zaman buyudun bu kadar diyorum kuzuma zaman su gibi kiymetini bilin bu gunlerin bosa stresle gecirmeyin.Insallah kucagima almayida nasip ederse allahim bende sizin gbi tecrubelencem o hissi tadicamSabirsiz61
Nesrinay86
Sabah kalktiginda değişip ertesi gune mi birakiyorsun ben mi yanlis anladim. Bu bana fazla geldi. Enfeksiyon riski olusur bence. Tecrubesiz anneler bunu dikkate almayin derimAynen bazen sabah kalkdığında değişiyorum akşama kadar duruyor yatıp uyuyor değişemiyorum sabah kalkdığında değişiyorum ne bir sizdirma ne pişik falan hiç bir şey yok. Nede gece kalkıp huysuzlanmiyor kı değişiyim mişil mişil uyuyor. Bence hic bir bez 24 saat'e asla dayanamaz, tabi siz o kadar bekletmeyin günde iki defe sabah akşam bide kaka yapınca o kadar. Biti giti hem sık sık değişdirmek zorunda kalmadığım için ekonomik
Kese dedigimiz o mucize sey varya icinde amniyon sivisi olan heh iste o oyle bir zirh ki icindeki sivi sayesinde darbe alsa bile karnin siddeti ne olursa olsun bebeğe dalga etkisi yapiyor korkma o orada guvende. Bebeklerimiz artik uyuyor uyaniyor bulundugu konumla alakali hareket etsede her zaman anlayamiyorsun zaten. Rahat ol baslar oynasmaya.Selam anneler bebek hAreketlerinibu haftalarda nasıl hissediyorsunuz söyle ki ; ben cok şükür 2 gündür bebeisimin hareketlerini hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bir iki dk geçmeden pit pit kımıldıyordu dün gece uyumadan bir iki kez kimildadi sabah uyandığımdan beri 9 dam beri yanı bariz hareket hissetmiyorum kahvaltımı yaptım uzandım yarim saattir yatiyirum tık yok hala normal mi sizce ? Sizin ne şekilde oluyor ? Her yattığınızda hissediyor musunuz?
Onun dışında dün 4 yaşındaki oğlum karnıma çarptı düştü gibi bisey oldu acaba alakası varmıdir? Bi yardım edin gene stres oldum doktora mi gitsem acile bilemedim bugün de pazar SGK ya gitmem
Lazım((((
Atlet değil ama sutyen kulandim bence kulanışlı bide o dönemde cöğüsler biraz hasas oluyor şişiyor falan ben kulandım baya bide göğüs petlerini depolamak isdiyorum.Kizlar oglumda kullanamadim pek emmedigi icin almamistimda emzirme sütyeni ve atleti verimli oluyor mu ise yariyor mu
O kadar saklamıyorum sadıce bi kere oyle yapmak zorunda kaldım. Yoksa günde 2 defe en az değişiyorumSabah kalktiginda değişip ertesi gune mi birakiyorsun ben mi yanlis anladim. Bu bana fazla geldi. Enfeksiyon riski olusur bence. Tecrubesiz anneler bunu dikkate almayin derim
Kötü gelin :) benimkiler aksam gelecek sali beraber gidicez dr randevum var bir gecede biz kaliriz orada :)Kaldilarda kahvalti yapip gittiler hemen erkendd hazirladjm ki bi an once yola koyulsunlar
Kizimda prima pisik yapti doğduğunda başlamıştık bize yaramadi :)Prima cok iyi bir bez yeni dogana oglum 1 yasina gelince biraz tombis oldugundan yeterli gelmez oldu yapisi kucuk onhn disinda hic alerjik de degil klk molfix almistik kullanamadik pisik yapti prima ile degisince gecti her bez her cocuga olmuyor maalesef ama prima da hic problem cikacagini sanmiyorum