2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar çikolata yedikten sonra tekrar yatıp bekledim hafif hafif başladı oynamaya zaten suan tekme yemedim bugunekadar henüz, kol bacağını oynatır gibi hissediyorum böyle kımıl kımıl oluyor cok hoş :) içim rahatladı şimdilik tabi iki gündür ara ara hissedince bugün bekle bekle hareket olmayınca bi stres oldum, zaten cok hemen diplere düşüyorum ben yaa nolcak bilmiyorum ikinci Gebeliğim olmasina rağmen. Bu hafta başlamasaydı hareketler yanmıştınız dilimden :)) öpüyorum hepinizi :))) historion
Sabırsız
Depply
etiketleyemedim de sizi

Hic mi hissetmiyorsun evde hep yalniz olunca kendini dinledigjn icin hissediyordun bence simdi eger hep hareket halinde ve kalabalik ortamlardaysan nkrmal degil mi yinede 5 dk kadin dogum acili e git baksinlar
Gidicem canım akşama kadar biraz bakayım ona göre gidicem

Kizlar oglumda kullanamadim pek emmedigi icin almamistimda emzirme sütyeni ve atleti verimli oluyor mu ise yariyor mu
Cnm ben emzirme sutyeni cok sık kullandım emen çocuk olursa heran sutyeni açabiliosun normal sutyende öyle bi imkan olmuo sutyeni tamamiyle çıkarmak lazım oyuzden kesin al elinin altında dursun

Çok tatlılar güle güle giyer inşallah kuzu

Sabah kalktiginda değişip ertesi gune mi birakiyorsun ben mi yanlis anladim. Bu bana fazla geldi. Enfeksiyon riski olusur bence. Tecrubesiz anneler bunu dikkate almayin derim
E Egepam çok haklısın bncede dikkaté almayın tabi yanlış anlamadiysak eğer, çocuğun bezini ben 3 yada 4 saatte bir degistirirdim istedigi kadar uyusun çocuk kendini ifade edemioki sadece aglayarak belli eder ama aglamasa bile bunun degistrme süresi bellidir.

Gece yattiktan sonra sabah kalir onda problem yok. Zaten gece altini acinca uykusu aciliyor. Ama sabah bagladigin bezle ertesi gun sabaha birakamazsin. Ya da sabah aksam 2 tane de yeterli olmaz bence. Hicbir bez bunu kaldirmaz.
Aynen oyle kesinlikle hijyenik degil

Yoruldugun için az hissedio olabilirsin cnm genelde uzanmaya çalış kendini dinle bakalm biraz çünkü her gün aynı siklikla olmayabilio bazen daha az hareket olabilio

Cnm ben emzirme sutyeni cok sık kullandım emen çocuk olursa heran sutyeni açabiliosun normal sutyende öyle bi imkan olmuo sutyeni tamamiyle çıkarmak lazım oyuzden kesin al elinin altında dursun
Ayrica normal sutyenler gogusu sıkı sardigi icin sut kanallarina baski yapip tikayabiliyor o yüzden gogusler terbiye olana kadar hangisinde rahat ediliyorsa emzirme sutyeni yada atleti tercih edilmesi uygun olacaktir.

Benim sabahın köründe tekmeler başlıyo bi iki dk sürüyü sonra bazen akşama kadar uyuyo hiç hamile deilmişim gibi. Bazen uyurken bazen otururken dün araba kullanırken birden coştu tekmeledi yani değişiyo gecenlerde 3 gün boyunca hareket etmemişti bende çok korkmuştum ama normalmiş korkma canım çok uyuyabiliyorlarmış bu dönem

Günaydın canım korkma bence bebişte dinleniyordur bende öyle 3 gün hareket etmedi diye kafayı yedim şimdi kıpır kıpır maşallah yarında birşey olmazsa doktora git için rahat etsin diye

Kizlar su kolonya sisesi nasil. Tane 1.90. En az 50 siparis aliyorlar. Fiyat bana uygun geldi

Çok güzel görünüyorlar. Eğer İstanbulla bağlantınız varsa toptancı yerlerinden aldırabilirsiniz. Tabi uğraşmayı da seviyorsanız. Ben kına gecesi hediyeliklerimi kendim yapmıştım. Piyasada en uygun görünenin bile neredeyse 3te biri maliyetine gelmişti

Yok bacim nerden bulayim. Bir de 50 tane sise yapacam diye 100 tanelik susleme malzemesi alacam. Sonra kalanlar evde kalabalik yapacak. Yoksa ugrasmayi severim ama hem malzeme bulmam sıkıntı hem de kalanlari degerlendirmek.
Adam bu fiyata sattiginda bile kar ediyorsa tabiki piyasaya gore daha ucuz yapabiliriz. Maliyetine getirmis olacaz cunku.
Susleme islerini inceliyorum bu ara. Dun de arkadasimin dogumuna gittim. Kapi susu, cibinlik, anne yatagi ve besik icin fiyonk, anne yataginin basina cicek susleme, lohusa taci terligi bebege tulum takimi, balon, hoşgeldin flama bayrak, sus kolonyasi, isimli cikolota metalik badem sekeri, serbet ve bir iki cesit kuru pasta, konseptli pecete kagit tabak ve bardak dusunuyorum.
Hepsini takim yapmaya calisacam. Internetten magazalarla ugrasmak zor ama. Hepsi nasil kaziklarim dusuncesinde

@_Historian_ , ben normal sütyen takıyordum canım, sadece dolgusuz. Emzirirken sütyeni alta katlıyordum meme ucunu çıkarıyordum tamam. Göğüs pedleri kaşıntı yaptı bende, çareyi yıkanıp ütülenmiş bezlerde buldum. Temiz ütüleyip poşete koyar ordan kullanırdım. Benim sütler uyurken yada bebe birini emerken öbüründen kendiliğinden akıyordu belki de ondan ped işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…