2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki gündür cok mutluydum bugün hareketleri daha az oldu 2 güne göre, 1-2 kez hissettim kimildadi saniyelik oda. Şimdide yatiyirum tık yok, normal o zaman hergun ayni olmayabilirse..
Hiç aynı olmuyo canım bu senenin modellerine özelmi bilmiyorum benim ilk çocuk

Yok tatlim ya.
Babamiz iki isimli. Gicik oluyor iki isme izin vermiyor. Nehir e yatkin olacaz gibi. Su sonucta rahmettie berekettir. Defne de bana daha modern geliyor. Offf
Nehir banada daha sıcak geldi mesala büyükanne olduğunda Nehir sanki daha güzel oluyor:)

Ben de sırt ağrısı kaşık ağrısı tuhaf fazlalaşsın akıntı mevcut
Ordaki agrilar belirtilerden ziyade erken dogum icin test yapilmasi cok ilginc geldi bana. Yoksa o agrilarin hepsi hepimizde var. Denge merkezi degisti sirtimiz belimiz agriyor. Bebek buyuyor kasiklarimiz ağrıyor bunlara kafayi takma.

Ordaki agrilar belirtilerden ziyade erken dogum icin test yapilmasi cok ilginc geldi bana. Yoksa o agrilarin hepsi hepimizde var. Denge merkezi degisti sirtimiz belimiz agriyor. Bebek buyuyor kasiklarimiz ağrıyor bunlara kafayi takma.
Bende erken Doğum riskli biriyim hem ilk Doğumdan hem aileden bu test hem güzel hem çok ilginç birşeymiş

Benim dr umun dedigi ve benimde kesinlikle katildigim arastirmamak lazim.cunku psikoloji insani yaniltiyor zaten bunla ilgili makalaler kitaplar bana gore anlik ve dinlenince gecen agrilar buyumeden kaynakli

gazelim_24 canım dün aynı şeyleri ben okudum ve delirdim resmen belirtilerin hepsi bende var çünkü ama o belirtiler gebelik belirtileri de bilmiyorum yani okumamak en iyisi ya valla yoksa ne olur halimiz

gazelim_24 canım dün aynı şeyleri ben okudum ve delirdim resmen belirtilerin hepsi bende var çünkü ama o belirtiler gebelik belirtileri de bilmiyorum yani okumamak en iyisi ya valla yoksa ne olur halimiz
Belirtileri dinleyin demiyorun. Erken dogum icin test olmasi bana ilginc geldi. Yoksa dinlenmeyle gecen agrilar onemli degil zaten

Aynen canım ama ben bu ara akıntıdan çok şikayetçiyim dktra söyliycem enfeksiyon dan şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…