2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen tatlım bende sabırsızca bekliyorum. Canım ben daha oğluşuma 1 çorap dahi almadım sadece gelen hediyeler var onların resminide şubat sonuydu galiba atmıştım sadece onlar var elimde
Aslinda bende mayis sonu alirim diyordum ama dayanamiyorum :)))

Canim normal mi ilk dogumun bebek iyi olsunda cikmazsa cikmasin

İyi yapmışsın kuzum artık alışveriş almak lazım. Benim hediyeler çok fazla olduğu için bide kv herseyi almış 2 sandık dolusu bir eksiği kalmadı o yuzden alamıyorum hafta sonu geliyor bir kısmı atarım resimleri. Benim alacağım tek şey ilk doğduğu gün güzel resimlerimiz olsun diye kravatlı küçük adam kıyafeti alcam oğluşuma bana ve eşimede hoş görünecek güzel birşeyler

Canim bu aylarda plesanta yukari cikabilir bak dra gidinca diyecek sana normal artik diye icime doguyor. Ne aldin kiz ben goremedim baktim ama ben korkuyorum hala o kadar cok sey almak istiuorum ki
Bende oyle hissediyorum canimcim cunku bebek tam mideme kadar cikiyor plesentta asagida olsa cikamaz sanirim onu birakip nereye gidecek ekliyorum geride kaldi canim annemle kardesim aldi canikoo ayrica artik korkma bak az kaldi bahara

Kiz kendime herseyi aliyorum oglumada abi tshirti yaptiricam kocisi hic dusunmedim bak

Bu plesantanın aşşagıda olmasını ben detaylıya gittiğimde sormadım doktora. Bariz görünen birşeymi?

Ay masallah kiz giyecek bunlari da altina yapip yapip aglayacak ustune kusacak hahahah plesantayi eliyle tutarmis bebekler soyleyinde cocuklara yukari cikarsinlar tutup

Canim normal mi ilk dogumun bebek iyi olsunda cikmazsa cikmasin

ilk dogumum normal canım 36. haftada dogdu.
o zaman da dogumda plesanta gec cıktı baya ugrastı doktor cıktıktan sonra plesanta yapısmıs dedı
ama plesanta yukarıdaydı
sonrasında cok kanama vs olmadı, hamılelık de de hıc bısey denmedı

Farm edilmemis olabilir cok cokmsezaryen olmak zorunda kalabilirsin o yuzden normla mi diye sordum bebegin iyiyse takma kafana bi akrabam 2.ye hamile onun 2. Bebegide ayni sekilde asagida plesantasi

evet canım barız görunen bırsye
bana 13. hafta kontrolıumde söyledı
onun uzerıne 3 kere gıttım hep altta rahım uzerınde
Sormadan söyleniyor demekki. Şimdiye kadar kendi doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Detaylı usg için ise başka bir doktordu o da herşey normal dedi. Rapora bakim bir

Uzul.diye sornadim kuzum arkadasimda oyleymis simdi 2 kizi var oda dedi bebek asagida oldugu icin yoruyor dedi ama masallah son ana kadar calisti o :) benimki mide bolgeme kadar cikiyorda plesenta yukarimi cikti acaba diye merak ettim :)

yok üzülmek değil canım
yaklasık 2 aydır bunla yasıyorum, aslında bunu duymadan önce yasadıgım herseyı normal karsılarken
sımdı sureklı dıken ustundeyım
psıkolojık olarak etkılenıyor ınsan

Farm edilmemis olabilir cok cokmsezaryen olmak zorunda kalabilirsin o yuzden normla mi diye sordum bebegin iyiyse takma kafana bi akrabam 2.ye hamile onun 2. Bebegide ayni sekilde asagida plesantasi

sezeryana her turlu varım yeterkı sonu ıyı olsun da
30. haftaya gelsem biraz daha rahatlıycam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…