- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.061
tek avuntum 80 i tok ve ayakkabılarla doktorda ölçtük 66 sabah aç karna evde çıkmıştıHadi canim bende 90 olirim 72 ile basladim 73 oldum daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek avuntum 80 i tok ve ayakkabılarla doktorda ölçtük 66 sabah aç karna evde çıkmıştıHadi canim bende 90 olirim 72 ile basladim 73 oldum daha
tek avuntum 80 i tok ve ayakkabılarla doktorda ölçtük 66 sabah aç karna evde çıkmıştı![]()
insanın yedikçe yiyesi geliyo canım ekstra güçlü bi iştahım var ayrıca düzenli dondurma yemek çok kilo aldırdı bana o da herkesin aklında olsunben de bugun nette okudum
ılk 20 hafta da 1-2 kılo alanlar genelde doguma 20 kılo cıvarında gıtmıs
hayır ınsan 1-2 kılo alınca doguma en fazla 10 kıloyla gıderım dıye dusunur
bıranda sısmısler bence daha kötu:)
bı de bazı hamılelıkler bazı bunyelerde cok asırı kılo yapıyo ama sahsı fıkrım onlar kılo degıl hem ödem veya su
25 kılo cıvarı alanlar mesela daha cabuk kılo verıyor
ama 12-13 kılo alanlar sonrasında aynı hızla eskı hallerıne dönemıyo
yanı bunlar benım kendı etrafımda gözlemledıklerım
bı de doktorun söyler sana ben de ılkınde hızlı kılo alınca şekerden suphelenmıslerdı
normalde yok seker hastalıgımz aılede vs ama gebelıkte olabıluyormus
benden sana nacızane tavsıye yapabılıyosan ekmegı ozellıkle kes
pılav makarna ılllakı yıyosundur onları da bıraz azalt
gerısı bunye meselesı zaten
Benjmde avjntum o ama baslrda kklo almayan da sona dogru cok aliyornispeten fazla kılo ile hamılelıge baslayanlar daha az alıyor sanırım
ben ılkınde 56 ıle hamıle kalmıstım bu zamanlarda 5-6 kılo almıstım dıye hatrlıyorum
sımdı 65 ıle hamıle kaldım bakalım ne olacagız:)
Aman ye gitsin ac mi dursun cocuk yicez tabiinsanın yedikçe yiyesi geliyo canım ekstra güçlü bi iştahım var ayrıca düzenli dondurma yemek çok kilo aldırdı bana o da herkesin aklında olsun
grup olarak farkliyiz ya cok guldu he onlarda 14 killoydu bebegim
belki ayağımda harley davidson uzun bot vardı olamaz mı
![]()
ben takıyım biraz diyorum artık son iki haftada 4 kilo almışım sürekli yatmak çok etkili oldu eğer doktor yat demiyosa bence düzenli yürüyüş yapmak çok faydalı hazımsızlık vs olmuyo o zamanOo canım dikkat etmen lazım baya almışsın şimdiden. Gerçi benim yengem 30 kilo aldı hiç takmadı kiloyu doğumdan sonrada çok rahat verdi
Gectimi senin kanama alaninben takıyım biraz diyorum artık son iki haftada 4 kilo almışım sürekli yatmak çok etkili oldu eğer doktor yat demiyosa bence düzenli yürüyüş yapmak çok faydalı hazımsızlık vs olmuyo o zaman
aynen canım baya bi yedim yani ama inş biraz dizginleyip sağlıklı hale getirebilirim beslenmemiAman ye gitsin ac mi dursun cocuk yicez tabi
Dogumda 7-8 kg gidiyor zaten bende oglumda 65 ile basladim 80i gecmistim keske bende yesem degisik bi istahsizlik var bendedeaynen canım baya bi yedim yani ama inş biraz dizginleyip sağlıklı hale getirebilirim beslenmemi
yok canım azalmış ama hala var yatıyorum daha sürekliGectimi senin kanama alanin
Oda etkili oluyor canim benim daha haberjm yok kanama alanindan ama iyi gibiyim yattigim zamanlar resmen sistim yani 10 gundur yatmiyorumyok canım azalmış ama hala var yatıyorum daha sürekli
doğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolarDogumda 7-8 kg gidiyor zaten bende oglumda 65 ile basladim 80i gecmistim keske bende yesem degisik bi istahsizlik var bendede
doğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolar![]()
ben de ilkinde öleydim hamilelikte dikkat ettim sağlıklı beslendim falan derken bi coştum tam coştumişte ben o dönemde deli gibi istahlıydım
normalde serbetlı tatlı sevmeyen ben delı gıbı baklava yıyyodum mesela:)
Ilk uc ay ne yiyip ictiysem aksam yatmadan hepsini cikartip uyudum zorla yemek yiyip kusuyodum midem hic kabul etmedi simdi bile arada midem cok bulaniyor ozellikle duzenim bozuldugundasen dıyet mı yaptın pekı
yoksa bulantı vs nedeıyle mı kılo verdın
87 ıle hamıle kaldıgına göre bence maks 95 olursun
oda aslında toplamda 8 kılo demekkı bu da normal aslında