• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok fazla seçeneğimiz yoktu zaten. Benim adam da cok duyulmadik insanin ilk duydugunda anlamadigi tekrarlamak zorunda oldugun sonra da eeee ne demek diye sorduklari isimleri sevmiyor.
Secenekler Defne Nehir Aslıhan di.
Aslıhan a herkes kulp buldu. Yok agir dediler. Yok kucucuk bebegi nasil Aslıhan diye sevecekmisiz falan. Adam sogudu.
Defne yi istemedi.
Nehir de kaldik. Ben de Nehir e isinmaya calisiyorum.
Pelin de aklimda vardi ama ona da cık dedi
Aslında seçeneklerin hepsi de güzelmiş. Hep bebek kalmayacak sonuçta, hatta yetişkinlik dönemi daha uzun insanların. Büyüdüğünde nasıl olur isim diye bakmak daha makul sanki.

Günaydın kızlarr :KK200: aynen bende huzursuz bir uykunun sabahında mutsuz mutsuz uyandım:KK43: bu arada sağlık ocağından bana 3 nisana izlem vermişti tetanoz için faln ama 18 haftalık olduğum için ben hiç ses etmedim, onlarda aramadı . Şuan 19+4 üm tetanoz hangi haftaya kadar yapılıyordu 1 hafta falan daha beklsemem mi acaba sizlerin ne zaman yapıldı?
20. Haftafan once yapilmasi tavsiye edilmiyor. Bende bu carsamba yaptiracaktim ama kanamadan dolayi kendi dr um gecen hafta 3. Dozu yaptirabilirsin demesine rağmen bugun görüştüm yaptirma dedi. Tabi bunu iki dozu henuz 2 sene olmadi yaptirali hem onun etkisi hemde erken dogum riskim yuksek oldugu icin soyledi. Tek kistas diyelim 20+0 da yaptirdin ikinci dozu 24+0 den erken yaptirmaman. Saglik ocagi ocagi sana illa bugun gel diyemez bekleyecegini soyleyebilirsin.

Günaydın kızlarr :KK200: aynen bende huzursuz bir uykunun sabahında mutsuz mutsuz uyandım:KK43: bu arada sağlık ocağından bana 3 nisana izlem vermişti tetanoz için faln ama 18 haftalık olduğum için ben hiç ses etmedim, onlarda aramadı . Şuan 19+4 üm tetanoz hangi haftaya kadar yapılıyordu 1 hafta falan daha beklsemem mi acaba sizlerin ne zaman yapıldı?
Doktorum bana yaptırma dedi bnde yaptırmadm ama saglik ocağından 20.haftads glmenj söylüyorlar

Kizlar bide bugun anneme cok uzuldum :KK43: bana bisey dememisti ama hazirlik yapmak icin cinsiyeti bekliyormus gecen hafta ogrendik iste.. ilk torun diyede cook heyecanli.. gitmis biraz magazalari gezmis lcw ya falan bakmis orgu yelek battaniye modellerini falan ablama gostermis. Ablamda moralini bozmus kadinin onlari giydirmez hic heveslenme benim arkadaslarim hep markali organik bambu urunler aliyo orgu yelekmi kaldi falan demis :KK43: niye oyle yapti bilmem hic marka takintim falanda yoktur aslinda..
Orgunun yerini hic bir bambu ivir zivir tutamaz burda bir el emegi var yazik yani hamile oldugunu ogrendim ogreneli herkese orduruyorum cunku zibin eskir ama orgu eskimez anisi hep kalir annem ormustu dersin orgu iki uc cocukta buyutur. Sen annenle direk konus

Orgunun yerini hic bir bambu ivir zivir tutamaz burda bir el emegi var yazik yani hamile oldugunu ogrendim ogreneli herkese orduruyorum cunku zibin eskir ama orgu eskimez anisi hep kalir annem ormustu dersin orgu iki uc cocukta buyutur. Sen annenle direk konus
Ayy saka gibi örgü en guzeli hele el emegi olunca. Ben kizimda hic yapmadigim halde battaniye ordum. Tamam uzun surdu bitmesi ama acelem yoktu. Yelekte suan bile uykudan uyaninca kisa kollu geciriyorum ustune. Arkadasi alintilayamadim senin msjinda okudum ama annesinin hic morali bozulmasin orsun kullaniliyor :)

Kullandığın magnezyumun adını yazar mısın?
Magnesium diasporal çiğneme tableti olanı kullanıyorum. Yemekten 2 saat sonra. Eşim rahatsızlıkları sebebiyle çok fazla takviye ürün kullanıyor. Bilindik doktorlarla sürekli takip halindeyiz. Sağ olsun doktoru benim hamile olduğumu öğrenince 3.aydan itibaren her gün kullanmamı önerdi. Tahlil sonucuma bakarak vermedi ama demir ilacında da nasıl kan değeri yüksek olsa bile veriyorlar, günlük magnezyum ve c vitaminini de standart öneriyor

Merhaba biz geldik :KK76: drumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibio_O eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha :KK70: @_Historian_ dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim :KK5:

Maşallah. Darısı henüz doktora gitmeyenlerin başına. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımız zamanları da böyle mutlulukla paylaşırız

Ben 8. Haftadan beri kullaniyorum kilo yapmadi hatta cok faydasini gördüm kisi hastaliksiz gecirdim biraz bogazim agrisa sabah icince hemen toparladi beni bence gunluk kullanmalısın sonucta bebek senin depolarini tuketiyor sende yiyeceklerden alamadigin vitamin minerallleri yerine koyuyorsun
Hangi vitamini kullaniyorsun canim

Evet benim doktorumda normal dedi. Ama işte insan yalnız olmadığını bilmek istiyor :) benimkide hiç geçmedi. Zaman zaman artıyor azalıyor ama hep var. Çok teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın :KK43:
Rengini ve kokusunu takip etmek gerekiyor. Benim de baştan beri var. Bir ara koyulaştı kahveye kadar geldi rengi,o zaman kontrol etti doktorum ve iltihap için ilaç kullandım.

Ayy saka gibi örgü en guzeli hele el emegi olunca. Ben kizimda hic yapmadigim halde battaniye ordum. Tamam uzun surdu bitmesi ama acelem yoktu. Yelekte suan bile uykudan uyaninca kisa kollu geciriyorum ustune. Arkadasi alintilayamadim senin msjinda okudum ama annesinin hic morali bozulmasin orsun kullaniliyor :)
Iyi yapmissin:KK49: bende hamile oldugumu ogreneli iki tane yelek ordum uyaninca terleyince hemen takarim diye

Bana doktorum tetanozdan hiç bahsetmedi bile. Sanırım yaptırmayacak. Herkes yaptırdı mı acaba

Back
X