- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.261
Annişler naber nasilsiniz gorusmeyeli, insallah herşey yolundadır, bebisler sizler iyisinizdir.Bir yoklayayim dedim pek giremiyorum bu ara.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş evde yürüyüş yap dün bende aynı senin gibiydim çok uğraştım valla eğer yine de geçmezse rezene varsa evde rezene iç iyi geliyorKiLar karnim patlayip havaya ucacak cok kotu agri veren gaz var ustelik saga solada yatamiyorumevde sodada yok saolsun kocam kacar gibo icmi hepsini cok sinirliyim
Bugün ben de öyleyim canımKiLar karnim patlayip havaya ucacak cok kotu agri veren gaz var ustelik saga solada yatamiyorumevde sodada yok saolsun kocam kacar gibo icmi hepsini cok sinirliyim
Cok sekermis bu tulumlarKıyamam ya. Nasıl da üzülmüştür. İstersen şöyle laf arası anneciğim iplerini alsam renklerini seçsek bize yelek, tulum örermisin gibi heveslendir canım yaa. Örme tulumlara öyle bayılıyorum ki
Eki Görüntüle 2134600 Eki Görüntüle 2134601
Ben giydiririm zaten canim da ablam arkadaslari oyle yaptilar diye oyle demis... Ben kiyafette dikkat etmiyorum ama sebze meyveyi organik aliyorum diye bebegin herseyin organik alirim gibi dusunmus..Her şeyin yeri bulunuyor inan. Benim annem de çeşit çeşit örmüş almis boy boy giydirdim.hala da giyiyor. Bazilari patiklerden falan buyuktu sonra araya yaz girdi kuculmus. Insallah 2. Giyer. Çok çabuk büyüyorlar ve inan çeşit çeşit ne çok şeye ihtiyaç oluyor. İyi kötü demeden giydiriyorsun.
Ye kiz yerime de ye kanal boyunda tur at, süt mısır varsa onu da yeAha .bu yalama historinin yerine diye yerim![]()
Gunaydin kizlarYükleme yaptırcammı cnaım yaptıracaksan nezaman gün verdi
Ben 8. Haftadan beri kullaniyorum kilo yapmadi hatta cok faydasini gördüm kisi hastaliksiz gecirdim biraz bogazim agrisa sabah icince hemen toparladi beni bence gunluk kullanmalısın sonucta bebek senin depolarini tuketiyor sende yiyeceklerden alamadigin vitamin minerallleri yerine koyuyorsunBende kullanıcam ama sanırım düzenli içmiycem vitamin sonuçta hafta bir kaç kere içerim
TM canım çok teşekkür ederim ❤20-23 haftalar arası yapılıyormuş canım ona göre geç kalma. Doktorun da ona göre gün verir zaten
Birden sorunca unuttum ha bir an 25 ekim :)Olmaz heralde canım benim 11 sene ara olduğu İçin ben hiç hatırlamıyorum senin son reglim nezamandı
çok uğraştum ama olmadı bugün yine deniyecem yüklemeyi :)Canım görünmüyor
Sarimsakmi yapiyor ya bende kofteye sarimsak koydum vitamin olsun diye fazla koydum omu beni bomba gibo yaptiBugün ben de öyleyim canımakşam sarımsaklı yoğurt ekledim yemeğime,yemez olaydım
![]()
Oda yapiyor canimSarimsakmi yapiyor ya bende kofteye sarimsak koydum vitamin olsun diye fazla koydum omu beni bomba gibo yapti![]()
günaydın, hayırlı olsun :) akıntı bendede var ilk bastan beri hemde hıc gecmedı . bazen seffaf bazen beyaz renge yakın ve koyu kıvamlı ama koku yok. normal demıstı doktorum. sen de doktoruna sor ıstersen . adet zamanlarında artabılıyorHayırlı haftalar kızlar, takip ettiğim kadarıyla birçoğunuz detaylıyı güzel bir şekilde atlattı. Çok şükür benimkinde de bir sorun olmadı.
Alışverişlerde başlamış, çok heyecanlı yaa :)
Biz ebebek kampanyasından bebek arabası aldık sadece, evde sürüp alıştırma yapıyorum :)
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalarda olduğumuz için bir sorum olacak sizlere. Özellikle sabahları yoğun akıntım oluyor, bazen korkutuyor beni, sürekli nemlilik hissediyorum. Siz de durumlar nedir?
günaydın, hayırlı olsun :) akıntı bendede var ilk bastan beri hemde hıc gecmedı . bazen seffaf bazen beyaz renge yakın ve koyu kıvamlı ama koku yok. normal demıstı doktorum. sen de doktoruna sor ıstersen . adet zamanlarında artabılıyor