2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E bebekte sana muadil dediklerini tavsiye ettiler kilo olarakda en yuksek bu taşıyormuş

sen bol bol aynada kendıne bak canım sana benzesın istersen belkı batıl inanç ama ben hep ılk bebekte kendıme baktım kopyam olmustubenım kocada kel
Kocama benzesin yaa hatta diyorum insallah huyu suyuda ona benzer bana benzerse yandik :))

Canim kardesimin oglundada ayrintilida cikmisti dogumdan sonra bir süre kontrollere gittiler duzeldi yine ara ara gidiyorlar oyle cok korkulacak bir durum degil 8 yasinda suan. İcini ferah tut.

Hadi yapmayacagim birseyi yapayim :) su aşamadan sonra ne tacimdaki cicek ne terligimin rengini umursamadim :) he bu arada hicbiryer kan gölü degil Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz mikemmeeel :)
Kıpır kıpır oldu içimmm.... Canım yaa... Allah hepimize tekrar tekrar yaşamayı nasip etsin

Bugün tembelim biraz fıstıklar hepinize tünaydınnn

Sabah kv o kadar sölemem rağmen bu gün ilk kez uyup ben uyanmadan odama girmedi 11 e kadar uyumuşum
Mutlu uyandım yeminlen :)

Kahvaltıdan sonra da aldım elime battaniye örgümü açtım istanbullu gelinin ilk bölümünü kafama göre takılıyorum

stres yapma çok çok hayati sorun olsa derdi doktorun
zaten doğuma kadar düzelir demiş

bizimkinin böbrekleri maşşalahh fazla bile çalışıyor gece gündüzx
İnternette biraz ataştırdımda öyle şeyler yazmışlar ki o beni çok stres soktu. İnşallah bizde sorun yaşamayız sizin gibi

İnşallah canım. Evham yapıyorum galiba biraz
İnternete oksuruyorum yaz neler cikiyorm cok bilgi kirliligi var endise etme. Bu dogumdan once bile duzelebilir. Duzelmese bile zaten ayrintilidaki amac bilmek, tedbir almak. 6 ayda bir kontrolle genisleme takip ediliyor sabitse 1 yila cikiyor sure hatta kendindende düzeliyor dert edecek baska birsey bul sen kendine.

Bende kiwi diye vir markanın kini dusunmustum cift yonlu sallanma muzik vardi titresimi hatırlamiyorum 150 tl civarıydı emin olamadim kesin alicam da bi tane
Sallanmiyor hafif bir titresimi var iki kademeli. Kizimi 7-8 ayina kadar onda tuttum uykuya onda daldi heryere goturdum mutfaga odaya nerede isim varsa. Oglumada onu kullanacagim.
E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…