2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Geldim canlar bebis iyi şükür herhangi bi sıkıntı yok. E Egepam balık yagida klirom verdi biraz pahalı birşey bulamadım da sipariş verdim bebek biraz aşağıda imiş ve yine kanama alanim var maalesef protestan basladik

Sen bosuna demiyon kasiklarim agriyor asagiya vuruyor diye.. maalesef deme cok sukur bebek iyi. Biraz daha dikkat edecen. Asagida tasiyirsan dinlen artik kendini yorma dayak yiceksin en sonunda Sana malatyaya gelmek de yasak

bende gördum suan baya ındırımde o model fıyatı guzel ama magazasında tavsıye etmedıler dün gittimde.. sence nasıl ?

mağazaya gelmiş mi inegöldekine
ben alırken hiç bir mağaza stoğunda yoktu tek internet satışı vardı

ben bu tarz bir şey düşündüğüm için hoşuma gitti görüntüsü falan
tabii sen ne tarz bişi istiyorsun ona bağlı

ben 700 tl ye aldım bir de kampanya vardı 200 tl de hediye çeki gelmiş oldu çok çok uyguna aldım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-04 at 20.11.47.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 74
Güle güle kullanın canım sağlıkla binsin meleğin

oo evet çok ıyı almışsın :) yok mağazaya gelmemişte ben sordum yıne tavsıye edıyomusunuz dıye hayır dedıler görüntüsü benımde cok hosuma gıttı ama tabı kullanmadan bılemeyız

Güle güle kullanın canım sağlıkla binsin meleğin

sağol canımm

senin attığın arabada süper burada çok pahalı o orada nasıl fiyatlar

oo evet çok ıyı almışsın :) yok mağazaya gelmemişte ben sordum yıne tavsıye edıyomusunuz dıye hayır dedıler görüntüsü benımde cok hosuma gıttı ama tabı kullanmadan bılemeyız

inegöl mağazasından bahsediyorum bu arada diğerini bilmiyorum
onlar herşeyi çok bildikleri için
dün uğradım bondigo anakucağı sormaya
bana nuna yı gösteriyor bu da onun muadili diye

benim sorduğum bu

muadil diye gösterdiği bu

Sen kendini ypruyorsun bence ondan kanama alanin gcmiyor benim cok fazlaydi 2 hafta hic kalkmadim gecti sukur birde bana ayaklarimi havaya dikmek cok iyi geliyor tavsiye ederim

Fisher price cok guzel al pisman olmazsin direkt netten bak al hatta cok uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…