- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.941
E bebekte sana muadil dediklerini tavsiye ettiler kilo olarakda en yuksek bu taşıyormuş
Dert edecek başka birşey bul kendine derken? Bu biraz ağır olmadı mı. Kolay gebelik gecıren biri degılım. Hergün vuruldugum ignelerle ben hayatta kalmasını sağlıyorum bebegımın. 2kere kalp amelıyatı gecırmıs bi insanım bu cocugu dunyaya getırebılmem mucıze. Üzerine böyke bırsey duymam halıyle beni dahada strese sokuyor. Sonucta bu durumun ne oldugunu bılmuyorum. Burda bılen bırı varsa bılgı almaya calısıyorum. yaşadıklarımı bilmeden bu sekılde konusmanız biraz anormal geldı. Lutfen bukadar kırıcı olmayınİnternete oksuruyorum yaz neler cikiyorm cok bilgi kirliligi var endise etme. Bu dogumdan once bile duzelebilir. Duzelmese bile zaten ayrintilidaki amac bilmek, tedbir almak. 6 ayda bir kontrolle genisleme takip ediliyor sabitse 1 yila cikiyor sure hatta kendindende düzeliyor dert edecek baska birsey bul sen kendine.
Canım aynı arkadaş banada ossurdum doğum başladı desem ossurmaya korkacaksınız diye yakışıksız bir benzetme yapmıştı. O günden beri burayı artık sadece okuyorum, merak ettiğim bir kaç arkadaş yüzünden. Çünkü bu psikolojideyken böyle şeyler duymak gerçekten iyi gelmiyor. Seni de çok iyi anlıyorum.Dert edecek başka birşey bul kendine derken? Bu biraz ağır olmadı mı. Kolay gebelik gecıren biri degılım. Hergün vuruldugum ignelerle ben hayatta kalmasını sağlıyorum bebegımın. 2kere kalp amelıyatı gecırmıs bi insanım bu cocugu dunyaya getırebılmem mucıze. Üzerine böyke bırsey duymam halıyle beni dahada strese sokuyor. Sonucta bu durumun ne oldugunu bılmuyorum. Burda bılen bırı varsa bılgı almaya calısıyorum. yaşadıklarımı bilmeden bu sekılde konusmanız biraz anormal geldı. Lutfen bukadar kırıcı olmayın
Kirici hicbirsey yazmadim hakarette etmedim kendini uzme, dert etme, her okudugunada inanma internette demek istedim ama goruyorum ki coook cook farkli yerden olayi anlamissiniz. Yazi dili olunca boyle anlasiliyor demekki kesinlkle yanlis birsey yazdigimi dusunmuyorum yinede kusura bakmayin kendimi tutamayip yorum yaptim.Dert edecek başka birşey bul kendine derken? Bu biraz ağır olmadı mı. Kolay gebelik gecıren biri degılım. Hergün vuruldugum ignelerle ben hayatta kalmasını sağlıyorum bebegımın. 2kere kalp amelıyatı gecırmıs bi insanım bu cocugu dunyaya getırebılmem mucıze. Üzerine böyke bırsey duymam halıyle beni dahada strese sokuyor. Sonucta bu durumun ne oldugunu bılmuyorum. Burda bılen bırı varsa bılgı almaya calısıyorum. yaşadıklarımı bilmeden bu sekılde konusmanız biraz anormal geldı. Lutfen bukadar kırıcı olmayın
Ohh ne güzel canım. Ben de keçeden süs yapmaya başlıcam . malzememi aldım, ama sadece erkeğe özel değil, ablalarına ayıp olmasın diye ortaya karışık bulut yağmur tipi.Bugün tembelim biraz fıstıklar hepinize tünaydınnn
Sabah kv o kadar sölemem rağmen bu gün ilk kez uyup ben uyanmadan odama girmedi 11 e kadar uyumuşum
Mutlu uyandım yeminlen :)
Kahvaltıdan sonra da aldım elime battaniye örgümü açtım istanbullu gelinin ilk bölümünü kafama göre takılıyorum
Gercekten saka gibisiniz yani kac aydir buradayiz korkmayin gerilmeyin her yasanandan etkilenmeyin diye yazilan seyleri bile bu şekilde algilayabiliyor olmaniz ve bunu tutup 10 gun sonra dile getirmeniz ne kadar ilginc tebrik ediyorum sizi.Canım aynı arkadaş banada ossurdum doğum başladı desem ossurmaya korkacaksınız diye yakışıksız bir benzetme yapmıştı. O günden beri burayı artık sadece okuyorum, merak ettiğim bir kaç arkadaş yüzünden. Çünkü bu psikolojideyken böyle şeyler duymak gerçekten iyi gelmiyor. Seni de çok iyi anlıyorum.
Ya ben bir şey soracağım. Benim de ebebekte indirimim var ama alışveriş yaparken hediye çeki filan vermiyorlar. Telefon numaramlamı çıkıyor bu indirimin olduğu? Orda kayıtlı olduğumuz içinya tavsiye güzel de
otomatik sallanma olayı yok
700 tl vercem sallanmayacak
aparatını alcam 450 tl de o
çocuk kullanacak mı kullanmayacak mı muamma
sonrasında da çok alçak olduğu için yine kullanır mı bilinmez
üstüne biraz daha koyup 4moms mamaroo almak daha mantıklı da ben o kadar bütçe ayırmayı şimdilik düşünmüyorum
bu resmini attığım 150 tl e bebekte hediye çekim olduğu için para da vermemiş olcam
Tartışma çıkarmak istemediğim için sustum, ama gördümki art niyetli olmasanızda düşüncesizce edilen laflarla insanları kırabiliyorsunuz, bu yüzden şimdi ben de belirtmek istedim.Gercekten saka gibisiniz yani kac aydir buradayiz korkmayin gerilmeyin her yasanandan etkilenmeyin diye yazilan seyleri bile bu şekilde algilayabiliyor olmaniz ve bunu tutup 10 gun sonra dile getirmeniz ne kadar ilginc tebrik ediyorum sizi.
Dusuncesizce hicbir laf etmem etmemeyede gayret ederim. Keske o zaman yazsaydiniz. Belki buda dusuncesizce gelecek size ama "ossuruktan nem kapmak" diye bir tabir vardir ben uydurmuyorum var yani... Ben buna istinadan yazdim onu. herseyden etkilenmeyin, herkesin yasadigini kendinize yormayin diye. Ben kimsenin korku ve endiseyle beslenmesini istemiyorum. Yasadiklarimi sizi korkutacak sekilde yazsam biliyorum kendine yorup ertesi gun hastaneye dr na gidecek cok arkadas olur cunku hormonlar tavan ve hamileyiz olmayan agriyi bile psikolojik yasayabiliriz. Ama ben elimden geldigince yasadigimi anlatirken bile yakin birsey yasayan varsa biz iyiyiz, bak hala burada bebegim, korkmayin demeye calisiyorum ama su laflari duyunca demekki kendimi hic ama hic ifade edememisim diyorum. Keske bende hicbisey yazmayip sadece okusaymisim oylesine.Tartışma çıkarmak istemediğim için sustum, ama gördümki art niyetli olmasanızda düşüncesizce edilen laflarla insanları kırabiliyorsunuz, bu yüzden şimdi ben de belirtmek istedim.
Farkındaysanız kötü bir niyetiniz olmadığını düşündüğümü vurguladım. Ama sizinle orta yolu bulmanın zor olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan. Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin. Söyleyecek başka bir şeyim yok.Dusuncesizce hicbir laf etmem etmemeyede gayret ederim. Keske o zaman yazsaydiniz. Belki buda dusuncesizce gelecek size ama ossuruktan nem kapmak diye bir tabir vardir ben uyduramuyorum var yani... Ben buna istinadan yazdim herseyden etkilenmeyin, herkesin yasadigini kendinize yormayin diye. Ben kimseyinin korku ve endiseyle beslenmesini istemiyorum. Yasadiklarimi sizi korkutacak sekilde yazsam biliyorum kendine yorup ertesi gun hastaneye dr dna gidecek cok crkadas olur cunku hormonlar tavan ve hamileyiz olmayan agriyi bile psikolojik yasayabiliriz. Ama ben elimden geldigince yasadigimi anlatirken bile yakin birsey yasayan varsa biz iyiyiz bak hala burada bebegim korkmayin demeye calisiyorum ama su laflari duyunca demekki kendimi hic ama hic ifade edememisim diyorum. Keske bende hicbisey yazmayip sadece okusaymisim oylesine.
Canım benim doğum günün kutlu olsun mutlu yaşların olsunBugün benim doğum günüm. Nefret ederim doğum günümden, bunun sebepleri var. Kv dün gelmiş bana diyor ki görümcen pasta yapıyor. Benim gebelik diyabetimin olduğunu bilmiyorlarmı, biliyorlar. Diyor sen yemezsin sadece üflersin. Hamileyim ya, günah değilmi bu ?! Ki tatlıya bayılan insanım ben, tutuyorum kendimi bu ara bebeğim için. Dün akşam da ağladım, sabah da ağladım eşim işe gittikten sonra. Sonuçta akşam çıkarız ailemle dışarı, mesela bebe kıyafeti almaya kapanır konu. Demem o ki sinirler allak bullak
Ama suna katiliyorum canim seninde 2. Hanileligin ama malesef 2. Defa anne olacak arkadaslar surekli bu moddalar bende acikcasi rahatsiz oluyorum polemik icin yazmiyorum cevap yazmayin lutfen herkesin nasil anne oldugunu bilmeden dertlerini onemsememezlik yapmayin ben artik bu durumdan hoslanmiyorum burasi kimsenin topigi degil herkesin derdi kendine buyuktur yada kucuktur abliyoruz siz daha oncede hamileydiniz herseyi biliyorsunuz ama sizin dogrulariniz size dogrudur unutmayin :)Kızlar, gerilmeyelim lütfen. Birimizin şakaya karışık söylediği söz bazen öbürümüze tuhaf gele bilir. Hamileyiz normal. Ben normalde insanları kırmaya çekinirim giderek pimi çekili bombaya dönüşüyorum. Hormonlar yapıyor, giderek ağırlaşıyoruz, rahat uyuyamıyoruz...bir sürü şeyin etkisi var. Hadi canlar,iyi taraftan anlamaya çalışalım birbirimizi, sonuçta aynı süreçte hamileyiz, bizi bizden iyi kim anlar ki.
Oyuzden bence espiri yi samimi oldugumuza yapalim herkes herkese espiri yapar oldu buranin tadi yok malesefArkadaşlar sonuçta burda birbirimizin mimiklerini görmüyoruz yanlış anlayabiliyoruzSabirsiz61 savunmak için söylemiyorum ama yani ogun yazdığı şey tamamen korkmayın endişe etmeyin diye espirili bir şekilde yazmıştı ben de güldüm hatta amaç belli burda birbirimize yardımcı olmak tarzlarımız değişik olabilir ama arada bir art niyet hiç Yok hepimiz hormonlardan daha hassas bir dönemdeyiz
Bir tane bitmişten foto sonrada aslını alırım artık elime bir taneOhh ne güzel canım. Ben de keçeden süs yapmaya başlıcam . malzememi aldım, ama sadece erkeğe özel değil, ablalarına ayıp olmasın diye ortaya karışık bulut yağmur tipi.
Uzatmak istemiyorum bununla ilgili size son msjim. Eger kotu niyetli olmadigimi dusunseydiniz yada sizin niyetiniz iyi olsaydi bugun bana degilde baskasina benim yazdığımin yakisiksizligindan bahsetmek yerine, direkt daha onceki msjimi ayni gün alintilayip rahatsizliginizi dile getirirdiniz ve o anda direkt varsa yanlis anlama duzelirdi ama bu yaptiginiz gercekten tuhaf olmus. Sizede saglikli dogumlar diliyorum.Farkındaysanız kötü bir niyetiniz olmadığını düşündüğümü vurguladım. Ama sizinle orta yolu bulmanın zor olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan. Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin. Söyleyecek başka bir şeyim yok.
Haklısınız. Bu da benim düşüncesizliğim olmuş.Uzatmak istemiyorum bununla ilgili size son msjim. Eger kotu niyetli olmadigimi dusunseydiniz yada sizin niyetiniz iyi olsaydi bugun bana degilde baskasina benim yazdığımin yakisiksizligindan bahsetmek yerine, direkt daha onceki msjimi ayni gün alintilayip rahatsizliginizi dile getirirdiniz ve o anda direkt varsa yanlis anlama duzelirdi ama bu yaptiginiz gercekten tuhaf olmus. Sizede saglikli dogumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?