2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyuzden bence espiri yi samimi oldugumuza yapalim herkes herkese espiri yapar oldu buranin tadi yok malesef
Doğru haklısın buda önemli daha samimi olduklarımızla espiri yapmak daha iyi bazılarımız baştan belli birbirimizi tanıyoruz daha aktifiz kullanıldığımız için bazılarımız daha alıngan daha hassas olabiliriz sanada katılıyorum

Doğum günün kutlu olsun canım benim

Benim da sağ tarafımda var bak dra sormayı unuttum ya ama her zaman değil canim

Ya ben bir şey soracağım. Benim de ebebekte indirimim var ama alışveriş yaparken hediye çeki filan vermiyorlar. Telefon numaramlamı çıkıyor bu indirimin olduğu? Orda kayıtlı olduğumuz için

bana alışveirşten sonra mesaj geldi şu şu indiirm kodunuz diye
Tebrikler 200 TL tutarinda hediye ceki kazandiniz!
Hediye ceki kodunuz: ----------------------
Kampanya kosullari icin tiklayin:
http://bbk.im/nisan-firsati
SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz.
Mersis:0336055427200018 B018

şeklinde o kodu girince çıkıyor diğer türlü kullanamıyorsun
birde alışverişiniz çek tutarından fazla olması lazım 201 tl örneğin

çocuklarınla ve eşinle geçireceğin musmutluuu sağlıklı yaşların olsun inşallahh
kızından bir öpücük al yasak olmayan tek tatlı o

diğer şeyleri de düşünmemeye çalış yasaklar daha cazip biliyorum ama
bi çatal ye yine de nefis köreltmek için

Kiz bebegi olan anneler kulaklarini deldirdiniz mi kiz bebege hamile olanlar kupe icin ne dusunuyosunuz kizlar
Kucukken deldirilince delikler tikanmiyo diyolar uzun sure kupe takilmasada buyuyunce

Benim de orası ağrıyor yürüyünce. Bazen kızımı okulda almaya tutarak gidiyorum. Bebekten diyorlar canım.

Kiz bebegi olan anneler kulaklarini deldirdiniz mi kiz bebege hamile olanlar kupe icin ne dusunuyosunuz kizlar
Kucukken deldirilince delikler tikanmiyo diyolar uzun sure kupe takilmasada buyuyunce
Ben deldirmeyeceğim, vücut bütünlüğüne müdahale gibi geliyor bana küçücük bebenin kulağını deldirmek. İsterse büyüyünce kendisi deldirir Ailem de benimkini deldirmemiş tee üniversitede deldirdim :)

ya ben küçük bebekte pek küpe sevmiyorum o yüzden kendi ilgisi olursa takmaya falan deldiririrm yoksa büyüyünce duruma göre bakarım

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle mutlu huzurlu bir omur nasip etsin Allahim sıkma canini onlar yerken pastayi sende soylersin ben burda hamileyim bogazinizdan nasil geciyor diye hahahahaha ozaman onlarin bogazina dizilir

İnternette biraz ataştırdımda öyle şeyler yazmışlar ki o beni çok stres soktu. İnşallah bizde sorun yaşamayız sizin gibi
İnternet en berbat şeyleri yazıyor. Burun sızlaması diye girdim burun kanseri ile çıktım. En güzeli doktoun söylediği gerisi felaket senaryosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…