2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen daha ne güzel şeyler konusacağız gör sonra sra sıra doğuma gidecegiz 2015 ekim annesindedim doğum zamanı gelmişti aslında sıra bana ne zaman gelecek derken 2, geliyor simddide
Seneye bu zamanlar 9 10 aylık olcaklar hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık emzirsek çok sabırsızlanıyorum bende

Benimkide ablasinin kopyasi ama isin can alici kismi ablada baba kopyasi :) oglan ayni baba suan sacta gozukmuyor usgde esimde kel sanki onun resmini cekmis dr :)
sen bol bol aynada kendıne bak canım sana benzesın istersen belkı batıl inanç ama ben hep ılk bebekte kendıme baktım kopyam olmustubenım kocada kel

Fisher price cok guzel al pisman olmazsin direkt netten bak al hatta cok uyguna geliyor
selam kızlar bende luna nın ana kucagına bakıyorum. ama sıfır almaya degmez, tutumluanne dıye bı sıte var ıkıncı el satılıyor ben ordan alacagım bı arkadasım almıs o tavsiye etti banada

hahaha baya benzıyormuş valla görünüşünü bende bgendım netten bakalım :)

Hadi yapmayacagim birseyi yapayim :) su aşamadan sonra ne tacimdaki cicek ne terligimin rengini umursamadim :) he bu arada hicbiryer kan gölü degil Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz mikemmeeel :)
ayy cok güzel resminiz ne güzel bir anı olmus suan kızımla kendımı hayal ettim maşallah senın kızın gibi süslü görmeli babası ilk gün

ayy inşallah cnm ilk bebek mı
Yok canım oğlum var 11 yaşında ama onda çok küçüktüm çokta sıkıntılı bir dönemdi böyle rahat heyecanlı olamıyordum hayat mücadelesi içinde bu ilk gibi geliyor bide okadar sene aradan sonra ama oğlum başka evlatdan öte benim gücüm kuvvetim hayatdaki duruşumun sebebi o başka birşey

hahaha baya benzıyormuş valla görünüşünü bende bgendım netten bakalım :)

yaklaşık 3 ay araştırdım her arabanın yorumuna baktım
5 bin tl lik arabadan da şikayet eden var 500 tl likten de

ben o yüzden içime sineni aldım
bu tarz modeller mesela kapandığında çok aşırı yer kaplıyor onu da hesapla

arabanız ne marka bilmiyorum da
istersen ben sana katlanmış halini de atabilirim akşama çekip ölçerim de

Kızlar bugün detaylı ultasonumuz vardı. Oğluşumun böbreğinde biraz genişleme varmış. Erkek cocukların cogunda görülüyo doğasaya kadar %50dinde bu durum gecıyo dedı doktor. Kontrol altında tutucaz dedi. Bu ihtimal bile beni yıktı. Aranızda aynı sorunla karsılasan var mı

ALLAHIM sana bağışlasın her ikisinide hayırlı evlat eylesin benimde bir oğlum var bu da kız o yüzden bende cok heyecanlıyım ilk gibi

Hadi yapmayacagim birseyi yapayim :) su aşamadan sonra ne tacimdaki cicek ne terligimin rengini umursamadim :) he bu arada hicbiryer kan gölü degil Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz mikemmeeel :)

Duygulandırdın çok güzelsiniz

benim görümcemin oğlu

şimdi 7 yaşında
her kontrolde büyük demişler sorun olacak vs demişler
doğduğunda hiçbir şeyi yokmuş

Sen bosuna demiyon kasiklarim agriyor asagiya vuruyor diye.. maalesef deme cok sukur bebek iyi. Biraz daha dikkat edecen. Asagida tasiyirsan dinlen artik kendini yorma dayak yiceksin en sonunda Sana malatyaya gelmek de yasak
Ayy deme canım hic boşa sancı cekmiyormusum fazla gezinme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…