2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günün kutlu olsun cnm

Doğumgünün kutlu olsun canım. Bazen bazı insanlar düşüncesizce davranabiliyorlar onları anlamak çok zor. Ağlama üzme kendini he he de geç... üflersin pastanı buyrun size afiyet olsun der geçersin. Onlar yerken de gözlerinin içine bakıp nasıl canım çekti bu kadar olur der bombayı ellerine bırakırsın

Ohh ne güzel canım. Ben de keçeden süs yapmaya başlıcam . malzememi aldım, ama sadece erkeğe özel değil, ablalarına ayıp olmasın diye ortaya karışık bulut yağmur tipi.
benimde ne zamandır aklımda :) ama malzemeyi nerden alıcam ve ne almam gerekiyor bulamadım..aldığın gerekli malzemeleri bana yazar mısın

Kızlar sağlık ocağından geldim. Herhamgi bir sorunum yok ama rutin tansiyon ölçümü yaptıryorum. Biliyorsunuz bunhaftalardan sonra en tehlikeli şey yüksek tansiyonmuş. Şükür güzel çıkıyor. Perşembeden beri de kilo almışım o gün 61,5 tu bugün 62,7 çıktım. Ebe normal dedi. Cuma günüde kontrolümüz var inşalkah hersey güzel devam eder

ayy en sevdiğim nickli arkadaşım severussnape çok şeker bunlar
yapabilirsen sabrın varsa harika valla

bende kapı süsü oda kokularım için süsleri
mevlütte dağıtacağım nazar ayetlerinin falan siparişlerini verdim

D _Depply_ kilo alımı bundan sonra artacak
bana da doktor öyle dedi
tartıya çıktıkça korkma sakın tuzu azalt olabildiğince dedi

kime gideceksin kendi doktoruna mı

:) cok sağol canım pekı tekerleklerı şişmemı dolgumu bı bılgın varmı eşimle akşam değerlendırcez almak ıstıyoz artık :) keşke mağazada olsaydı yakından görebılseydık :) bu arada arabamız yok şuan

dolgulu sanırım
hiç anlamam ki

fırsat olsa gelin görün arabayı dicem ama

Her Dr farklı kızlar ebe bana tek doz yapacaz aşıyı dedi hala ne aradı ne sordu drda iki doz yapilacak ne tek dozu dedi bu hafta içinde gidip yaprirabilirim inşallah

Her Dr farklı kızlar ebe bana tek doz yapacaz aşıyı dedi hala ne aradı ne sordu drda iki doz yapilacak ne tek dozu dedi bu hafta içinde gidip yaprirabilirim inşallah
Ben daha tek dozuda yaptirmadim yarin ayrintili perinatolog yaptir derse yaptirirm yoksa kalsin

Aa bana gelmedi diyecektim baktım ki gelmişmiş canım. Sağol canım ya.

Evet ona gideceğim, çünkü detaylıdan sonra sadece raporumu inceledi muayene etmedi. Muayene olacagım. Hala kararsızım inanki. Çevrem değiştirme artık diyorlar bişi kalmadı diyorlar. Çok iyi bir doktor hiç sikayetim yok kendisiyle. Jimer ve ceylan hastamesi ile anlaşmalıymış. Jimer eskisi gibi değil diyorlar kafam çok karısık. Keske esentepe ile anlaşmalı olsaydı.

Canım kusura bakma kv ve görümcem geldi bir de taşınma süreci telefonu elime alıp internete giremedim bile . basbelasiyim iyisindir inşallah canım yeni girdim okuyamadım diğer mesajları..
Uzun süre hareketsiz kalınca toplardamar içinde pıhtılaşma olabiliyor ve sonrasında Allah korusun kötü sonuçları olabiliyor. Gebelikte bu pıhtılaşmaya yatkınlık oluyor, aynı şekilde uzun süreli uçak yolculuğu gibi hareketsizlikte, bazı ilaç kullanımlarında, hareket edemeyen hastalarda, pıhtılaşma yatkınlığı olanlarda bu aratabiliyor. Onun için özellikle gebe olarak uzun süreli hareketsiz kalmamak gerekiyor , en azından saat başı kalkıp dolaşmak , otururken arada ayağı yukarı aşağı pompalama hareketi gibi hareket ettirmek bunu önlemek için önemli . Bacakta şişlik ağrı gibi olabiliyor ama her ağrıya da bu mu diye endişe etmeyelim :) Dediğim gibi daha mesajları okuyamadım geç oldu ama en azından ben de dahil dikkat ederiz

Merhaba kızlarr dünden beri girememiştim anca okudum:) bugün sağlık ocağına gittim sinirlerimi oynattı tetanoz yaptırmıycam dr um müsaade etmedi dedim hemşire bi bozuldu. tahlillerimi de yaptırmak istiyorum dedim dr un yapmadımı dediler hyır yapmadı dedim. İdrar tahlili heryerde yapılmasına rağmen burada yapmıyorlar bide ne hikmetse. Neyse yazdılAr tahlilleri sonra hemşireyle haber gönderdi ... hanıma söyle özel takibini nerede yaptırıyorsa tahlillerini de oraya yaptırsın. Şok oldum ne demekmiş canım dedim sizin dr bu ara bunalıma girdi herhalde dedim nasıl böyle birley diyebilir de umu değiştiricem hemen dedim çıktım asabımı bozdu naletler. Millete muayene etmeden ilaçlrını yazıyorsa benim tahlillerimi de yapacak dedim birde. Pis dr . Tetanoz yaptırmadım diye yaptı nemrut..

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle mutlu huzurlu bir omur nasip etsin Allahim sıkma canini onlar yerken pastayi sende soylersin ben burda hamileyim bogazinizdan nasil geciyor diye hahahahaha ozaman onlarin bogazina dizilir
Sağol canım. Aslında nefsim geçmiyor, kafama zarar olduğu yer ettikten sonra canım istemiyor ama davranış şekli dokundu bana. Bir de benim bugün, yengemin yarın doğum günüydü yıllar evvel. Akraba ilişkimiz sıkıdır, herşeyi hazırlamıştık pastalar yemekler salatalar vs. kuzenimin vurulduğu haberi geldi, ertesi gün de şehit oldu. Yani doğum günü kutlaması boğazımızdan geçmiyor senelerdir. O kadar yakışıklı ve yiğit askerdi ki. Facebook ta tarihe göre görüp kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim yazıyorum sadece o kadar

Foto ekleyemedim telefondan canim ama kiwi ana kucagi diye yazarsan google bendr bunu yada senin dedigin fisher dusunuyorum dedigin gibi sinirli sureli kullanim olacaklara fazla para vermek istemiyorum bende

Ama bugünün güzel haberini kızım getirdi.
Birinci sınıflarda istiklal marşını bütün söyleyebilen ilk çocuk oldu . Gerçekten mutlu oldum
Eki Görüntüle 2137493
Ay canımm ne güzell ne kadar gururlanmışsındır. Tebrik ederimm.
Bu arada musmutlu yıllar olsun inşallh sevdiklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…