- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.981
Bi terslik olsa görürdü ama canim yinede sor sen ben merak ederimÇarşamba günü gidicem ben unutmazsam sorayım sanada haber veririm canm geçmiş olsun sanada❤eğer bebektense sorun etmem o yüzden merak ediyorum bende
Doğum günün kutlu olsun cnmBugün benim doğum günüm. Nefret ederim doğum günümden, bunun sebepleri var. Kv dün gelmiş bana diyor ki görümcen pasta yapıyor. Benim gebelik diyabetimin olduğunu bilmiyorlarmı, biliyorlar. Diyor sen yemezsin sadece üflersin. Hamileyim ya, günah değilmi bu ?! Ki tatlıya bayılan insanım ben, tutuyorum kendimi bu ara bebeğim için. Dün akşam da ağladım, sabah da ağladım eşim işe gittikten sonra. Sonuçta akşam çıkarız ailemle dışarı, mesela bebe kıyafeti almaya kapanır konu. Demem o ki sinirler allak bullak
Tamam canımBi terslik olsa görürdü ama canim yinede sor sen ben merak ederim
Doğumgünün kutlu olsun canım. Bazen bazı insanlar düşüncesizce davranabiliyorlar onları anlamak çok zor. Ağlama üzme kendini he he de geç... üflersin pastanı buyrun size afiyet olsun der geçersin. Onlar yerken de gözlerinin içine bakıp nasıl canım çekti bu kadar olur der bombayı ellerine bırakırsınBugün benim doğum günüm. Nefret ederim doğum günümden, bunun sebepleri var. Kv dün gelmiş bana diyor ki görümcen pasta yapıyor. Benim gebelik diyabetimin olduğunu bilmiyorlarmı, biliyorlar. Diyor sen yemezsin sadece üflersin. Hamileyim ya, günah değilmi bu ?! Ki tatlıya bayılan insanım ben, tutuyorum kendimi bu ara bebeğim için. Dün akşam da ağladım, sabah da ağladım eşim işe gittikten sonra. Sonuçta akşam çıkarız ailemle dışarı, mesela bebe kıyafeti almaya kapanır konu. Demem o ki sinirler allak bullak
benimde ne zamandır aklımda :) ama malzemeyi nerden alıcam ve ne almam gerekiyor bulamadım..aldığın gerekli malzemeleri bana yazar mısınOhh ne güzel canım. Ben de keçeden süs yapmaya başlıcam . malzememi aldım, ama sadece erkeğe özel değil, ablalarına ayıp olmasın diye ortaya karışık bulut yağmur tipi.
:) cok sağol canım pekı tekerleklerı şişmemı dolgumu bı bılgın varmı eşimle akşam değerlendırcez almak ıstıyoz artık :) keşke mağazada olsaydı yakından görebılseydık :) bu arada arabamız yok şuanyaklaşık 3 ay araştırdım her arabanın yorumuna baktım
5 bin tl lik arabadan da şikayet eden var 500 tl likten de
ben o yüzden içime sineni aldım
bu tarz modeller mesela kapandığında çok aşırı yer kaplıyor onu da hesapla
arabanız ne marka bilmiyorum da
istersen ben sana katlanmış halini de atabilirim akşama çekip ölçerim de
:) cok sağol canım pekı tekerleklerı şişmemı dolgumu bı bılgın varmı eşimle akşam değerlendırcez almak ıstıyoz artık :) keşke mağazada olsaydı yakından görebılseydık :) bu arada arabamız yok şuan
Ben daha tek dozuda yaptirmadim yarin ayrintili perinatolog yaptir derse yaptirirm yoksa kalsinHer Dr farklı kızlar ebe bana tek doz yapacaz aşıyı dedi hala ne aradı ne sordu drda iki doz yapilacak ne tek dozu dedibu hafta içinde gidip yaprirabilirim inşallah
Benim Dr yaptır dedi yaptiricam seker yüklenmesini de istedi benden ailemde diyabet olduğu için hadi bakalım artikBen daha tek dozuda yaptirmadim yarin ayrintili perinatolog yaptir derse yaptirirm yoksa kalsin
Aa bana gelmedi diyecektim baktım ki gelmişmiş canım. Sağol canım ya.bana alışveirşten sonra mesaj geldi şu şu indiirm kodunuz diye
Tebrikler 200 TL tutarinda hediye ceki kazandiniz!
Hediye ceki kodunuz: ----------------------
Kampanya kosullari icin tiklayin:
http://bbk.im/nisan-firsati
SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz.
Mersis:0336055427200018 B018
şeklinde o kodu girince çıkıyor diğer türlü kullanamıyorsun
birde alışverişiniz çek tutarından fazla olması lazım 201 tl örneğin
çocuklarınla ve eşinle geçireceğin musmutluuu sağlıklı yaşların olsun inşallahh
kızından bir öpücük al yasak olmayan tek tatlı o
diğer şeyleri de düşünmemeye çalış yasaklar daha cazip biliyorum ama
bi çatal ye yine de nefis köreltmek için
Evet ona gideceğim, çünkü detaylıdan sonra sadece raporumu inceledi muayene etmedi. Muayene olacagım. Hala kararsızım inanki. Çevrem değiştirme artık diyorlar bişi kalmadı diyorlar. Çok iyi bir doktor hiç sikayetim yok kendisiyle. Jimer ve ceylan hastamesi ile anlaşmalıymış. Jimer eskisi gibi değil diyorlar kafam çok karısık. Keske esentepe ile anlaşmalı olsaydı.ayy en sevdiğim nickli arkadaşımseverussnape çok şeker bunlar
yapabilirsen sabrın varsa harika valla
bende kapı süsü oda kokularım için süsleri
mevlütte dağıtacağım nazar ayetlerinin falan siparişlerini verdim
D _Depply_ kilo alımı bundan sonra artacak
bana da doktor öyle dedi
tartıya çıktıkça korkma sakın tuzu azalt olabildiğince dedi
kime gideceksin kendi doktoruna mı
Canım kusura bakma kv ve görümcem geldi bir de taşınma süreci telefonu elime alıp internete giremedim bile .Yok canim ondan ziyade bu hamilelikte bacaklarda varis falan artiyor dolasim sisteminde n dolayi. Tam olarak sebebini bilmiyorum ama toplardamarla ya da kirli kanin kalbe tasinmasi ile bir sikinti olabilir eger cok hareketsiz kalirsan ve sirtustu yatarsan. Belki dusuk ihtimal ama dikkat etmek lazım. Dedigim gibi P Pikapii daha iyi bilir
Sağol canım. Aslında nefsim geçmiyor, kafama zarar olduğu yer ettikten sonra canım istemiyor ama davranış şekli dokundu bana. Bir de benim bugün, yengemin yarın doğum günüydü yıllar evvel. Akraba ilişkimiz sıkıdır, herşeyi hazırlamıştık pastalar yemekler salatalar vs. kuzenimin vurulduğu haberi geldi, ertesi gün de şehit oldu. Yani doğum günü kutlaması boğazımızdan geçmiyor senelerdir. O kadar yakışıklı ve yiğit askerdi ki. Facebook ta tarihe göre görüp kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim yazıyorum sadece o kadarDogum gunun kutlu olsun canim ailenle mutlu huzurlu bir omur nasip etsin Allahim sıkma canini onlar yerken pastayi sende soylersin ben burda hamileyim bogazinizdan nasil geciyor diye hahahahaha ozaman onlarin bogazina dizilir
Foto ekleyemedim telefondan canim ama kiwi ana kucagi diye yazarsan google bendr bunu yada senin dedigin fisher dusunuyorum dedigin gibi sinirli sureli kullanim olacaklara fazla para vermek istemiyorum bendeya tavsiye güzel de
otomatik sallanma olayı yok
700 tl vercem sallanmayacak
aparatını alcam 450 tl de o
çocuk kullanacak mı kullanmayacak mı muamma
sonrasında da çok alçak olduğu için yine kullanır mı bilinmez
üstüne biraz daha koyup 4moms mamaroo almak daha mantıklı da ben o kadar bütçe ayırmayı şimdilik düşünmüyorum
bu resmini attığım 150 tl e bebekte hediye çekim olduğu için para da vermemiş olcam
Ay canımm ne güzell ne kadar gururlanmışsındır. Tebrik ederimm.Ama bugünün güzel haberini kızım getirdi.
Birinci sınıflarda istiklal marşını bütün söyleyebilen ilk çocuk oldu . Gerçekten mutlu oldum
Eki Görüntüle 2137493
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?