2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ye diye tutturur ki. Geçen pazar kola içmediğim için bozuldu. Ben veriyorum diye içmiyorsun dedi. Sakin sesle izah etmeye çalıştım olmadı, sonunda görümcem patladı sakinleşti.

Hadi yapmayacagim birseyi yapayim :) su aşamadan sonra ne tacimdaki cicek ne terligimin rengini umursamadim :) he bu arada hicbiryer kan gölü degil Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz mikemmeeel :)
Cok alemsin kiz guldurdun beni yine. Hicbir yer kan gölü degil diyor. O anlatmama gerek yok goruyorsunuz mikemmel diyen de Elazığlıymis. Adam neden meshur oldugunu bile anlayamadı

O nasıl doktor yahu Gıcıklık yapası tutmuş. Benim doktorum da istemedi tetonoz yaptırmamı. Sağlık ocağına da daha hiç uğramadım, uğramayı da düşünmüyorum. Sen de boşver sıkma canını.

Bı sıkıntımı paylastım belkı aynı durumu yasayan vardır dıye pişman oldum bidahada buraya bıse yazma hatasında bulunmam bende. Biz hamileler birbirimize anlayıslı guzel yaklaşmıcaksak kım yaklasıcak merak edıyorum. Ne diim herkesin karakteri farklı. İnsan kırmak bukadar kolay olmamalı

benimde ne zamandır aklımda :) ama malzemeyi nerden alıcam ve ne almam gerekiyor bulamadım..aldığın gerekli malzemeleri bana yazar mısın Eki Görüntüle 2137413
Bir milyoncularda 1,50-3 tl arası , boyutuna göre canım. Kırtasiyede A3 boyutunda 4 tl. Keçe aldınmı tamamdır canım. Ben kilo 12 yl ye elyaf almıştım. Kilocuk deyip geçme, bir kilodan 50-70 tane böyle süs çıkar. Yada eski bir yastığı harca gitsin

Bu arada sağlık ocağı demişken, etrafımda birkaç kişi bebeğin aşıları için gitmen gerekecek şimdiden git falan diye ısrar etti. Tecrübeli annelere soruyorum, bebeğin bu aşıları zaten çocuk doktorunun olduğu özel hastanede yapılamıyor mu ki?

Yok takmıyorum canım :) baktıkları hasta ve gebe sayısı önemli onlar için sanırım bırakçam o dr u ceza ona :))) aramıyolar mı canım gel diye seni , ben yasal zorunluluk diye biliyordum sağlık ocağı takibini.

Ye diye tutturur ki. Geçen pazar kola içmediğim için bozuldu. Ben veriyorum diye içmiyorsun dedi. Sakin sesle izah etmeye çalıştım olmadı, sonunda görümcem patladı sakinleşti.
Düşüncesiz şey... yüksek egolu bir kadın sanırım. Boşver hiiiiiiiiç oralı olma sen bildiğini oku daha bir çıldırır.

Tiny love neden dusunmuyorsunuz. O da cok guzel titresimli muzikli. Bi bakin olmazsa ben daha once resim atmistim

Yoo hiç aramadılar. Aslında ilk gebelik testimi de orda yaptırmıştım. Ama aramadılar hiç. Benim de işime geldi açıkçası zaten kendi doktorumla gerekli takibi yapıyorum bir de oraya git gel yorar beni

Yoo hiç aramadılar. Aslında ilk gebelik testimi de orda yaptırmıştım. Ama aramadılar hiç. Benim de işime geldi açıkçası zaten kendi doktorumla gerekli takibi yapıyorum bir de oraya git gel yorar beni
Ay evet yoruyor zaten orası ayrı da aramamalarına şşırdım. Benim ilk gebeliğimde özel hastanede gebelik testi yaptırmıştım ertesi gün aradılar gebesiniz gelmeniz lazım vs diye. Bu gebeliğimde ben kendim gittim ama izlemler için aradılr hep. Gerçi çok değil bi ilk öğrenilidğinde gidiliyor bi tenanoz aşısı zamanı birde 7. Ay gibi 3 defa falan. Şaşırdım bak çünkü onlarında yasal hükümlülükleti var

D _Depply_ icinden nasıl geliyorsa öyle hareket et memnunsan devam et doktoruna şüphen varsa baska dr ararsın

kirmizidefter sikayet et hemen doktorunu ben dr ile görüşmüyorum bile hemşireyi görüyorum o hakediyor hemen
Asilara yok yere özel doktorda para vermek gereksiz bence o yüzden gidicem aile hekimine
Bir de bizim aile hekimi olayımız karışık ama yine de ilgileniyorlar

Nesrinay86 kızınla gurur duy masallah prensese
Yaşlıları da görmezden gelmeye çalış bosver
Mesajı da görmen iyi oldu simdi kullanırsın hesapta gözükmüyor şifre olmadan çünkü

E Egepam onu bana da dediler de o da 400-500 tl
Kullanacak kullanmayacak boşa para vermek istemiyorum bu o yüzden is görür

exixizimm bende kiwi y baktıydim e bebek bunu satiyir diye bunda karar kıldım gibi oldu da canlısını gorcem yine gidip bi ara

Kızlar selam 1 buçuk ay sonra kendı doktorumla bugün randevum vardı araya detayli falan girince dr 24. Haftada gel demişti. Kontrol çok güzel geçti çok şükür ogluşumun keyfi yerindeydi şeker yuklme dışında başka bişi klmamis artık doğum zmnini beklicez dedi :)) 695 gr 30 cm olmuş güzelde bi resim yakaldık paylasiorum. Bu arada kalca agrisi falan için magnezyuma baslatti.

Eklentiler

• 2018-04-16 18.58.31.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 74
Ben Avenoo newborn kullandım canım. Öyle aham şaham değil , hassastı benim kız, alerji filan yapmadı, ama onun dışında bir farklılık göremedim. Bübchen daha yumuşak gibiydi.
Amazonda gordum ondanda var canim ama amerikada pek bilinmiyo sanirim urunlere hic yorum falan yapilmamis ama ben sana guveniyorum valla bende ondan alacak gibiyim

Doğrudur, benim ilk gebeliğim. Üstelik dediğim gibi gebelik testimi de orda yaptırmıştım. Neyse yasal sorumluluk benim değil sonuçta onların.. :)

Pek alakasız olacak ama
ben bu lohusa terliği diye satılan terliklerden giymicem
hastanede nasıl terlik rahat olur sizce nasıl bir şey alayım
ağustosda havlu terlik yakmaz mı
Canim ben crocslar varya zaten istiyordum onlardan alacam bahaneyle )

rofleli_kedi benimdr ebebekdr 400 tl hediye cekim car bende biberon emzik bebek bezi (1tane denemelk hugiies karar verdim ) alt temizleme pamugu zibin gibi eksiklerin listesini yaptim onlari alicam belki bende fisher alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…