2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bazen bizi dusunduklerini zannediyorlar ama kas yaparken goz cikariyorlar. Takilma aman bosver esinle.gez dolas yine acilirsin

Benimki oturmaktan oluor canim ya saol bilgilerin icin bugun biraz kalktom ama yinede cok degil.kendime aliskanlik edip saatte bir kalkip dolanirim ama oturdugum.yerdkei hareketi anlamadim.kuzum

Masallah oglusuna canim bak kustan insanan donduler goruyormusun :) su benim dr da magnezyum versede agrilarim azalsa artik

Canim ben crocslar varya zaten istiyordum onlardan alacam bahaneyle )

Bak bu da iyi fikirmis

exixizimm bende hep değiştiriyorum sepeti
Islak mendil kalkan bez falan ekledim
Sonra da onlar nasılsa alınır deyip buna döndüm
Buramdaki mağazada yokmuş Bursa’ya gidersem bakcam

Maşallah kuzuya yarın sabah benim ayrıntılı muayenem var bakalım nasıl geçecek

Önceden yapılıyordu şimdi özel aşılar dışındaki aşıları sağlık ocağı ücretsiz yapıyor. Ama ben hastanede yaptırmak istiyorum dediğinde de yapıyorlar ama ücretli oluyor buna da gerek yok bence. Çünkü ücretsiz bir aşıya hastane bana 115 lira demişti 3 sene önce.

Sağlık bakanlığına gebelik raporu vermek zorundalar ben senin yerinde olsam anında şikayet ederim. Çünkü güzel ceza alıyorlar. Ben her ay tüm tahlillerimi orda yaptırıp kendi doktoruma götürüyorum şimdiye kadar hiçbir şey demediler diyemezler de .

Ahhh canim yaaa allah sehitlerimizden ve gazilerimizden razi olsun sehit cenazelerinde haklarinizi helal ediyormusunuz sorusunda benim bogazim dugum dugum olur o bize hakkini helal etsin bizim ne hakkimiz var ki su an diyorum allah rahmet eylesin nur icinde yatsin hepside insallah

Anladım canım çok teşekkür ederim. Çok pahalıymış ücretsiz varken tabii sağlık ocağında yaptırmak lazım. Ben çok fazla test yaptırmadım, bi ilk başta genel kan testi yaptırdım, bir de kan uyuşmazlığı için. Onları da hastanede yaptırdım. Sen her ay ne testi yaptırıyorsun peki? Doktorun mu istiyor?

Bimere sikayet et canim

Bak bu da iyi fikirmis

exixizimm bende hep değiştiriyorum sepeti
Islak mendil kalkan bez falan ekledim
Sonra da onlar nasılsa alınır deyip buna döndüm
Buramdaki mağazada yokmuş Bursa’ya gidersem bakcam
Aslinda dogru soyluyorsun bende alanya magazasindan besik alinca ordan bakmıştım hediye ceki icin antalya magazasina gidicem orasi daha büyük aman zaten deterjaniydi alt beziydi biberonuydu 400 tl direkt doluyor esime dedim bunun üstüne 100 daha kesin harcariz

Amin canım benim. Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…