2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah oglusuna canim bak kustan insanan donduler goruyormusun :) su benim dr da magnezyum versede agrilarim azalsa artik
Sorma cnm gördükçe inanamiorum mucizé gibi :). Benm ağrılar biraz arttığı için valla istedim artık, çok ayakta durursam kalca bel Allah ne verdiyse ağrı kramp hepsi var umarım iyi gelir

Hamile olduğumu öğrendiğimde kan değerlerim çok düşük çıktı Hematoloji uzmanına yönlendirdi doktorum beni. O da her ay düzenli kan takibi yaptı gittiğim hastanede tahlil vermeye kalksam iki gün üstüste gidip gelmek zorunda kalacaktım. Ben de doktora sordum aile hekimliğinden yaptırıp gelsem sonuçları olur mu diye kabul etti. Aile hekimine de anlattım durumu.
Hamilelik kesinleşince hemen bir dosya açılıp bakanlık bilgilendiriliyor. Senin istediğin herşeyi yapmak zorunda oradaki doktor ve hemşire. Aynı şekilde doğumdan sonra da bebeğin takibini izleyip bakanlığa rapor veriyorlar.Topuk kanı ilk kez hastanede alınıyor bir hafta sonra da aile hekimliğinde alınıyor. Yani ipleri koparalım gibi birşey olmuyor bu durumda.

Anladım canım. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

Muayneden geldik çoocuuuum ilk defa yüzünü göstermedio kadar heyecanlanmistim kocaman olmuştur acaba nasıl görünüyo diye gün saymıştım bugune ..yıkıldım .çok şükür sağlıklı ama bizi baya meraklandırdı bidaki muayne 30 gün sonra nasıl gecer bakalım simdi zaman

Benim ufak kızım her muayenede gizlendi. Son haftalarda yandan bir poz zorla yakalamıştı doktorum. Bakalım karnımda ki kızce yarın gösterecek mi kendini O kadar gün sayıyorsun ama göremiyorsun sinir bozucu bir durum

Olsun canım, bebiş iyi olsun dert bize poposunu dönmesi olsun. 30 gün çok değilmi? Artık bizi daha sık sık çağırmaları gerektiğini düşünüyorum ama acaba yanlışmı düşünüyorum?

Evet ya kesinlikleee...inşallah senin kız gösterir yüzünü yarın :)

Olsun canım, bebiş iyi olsun dert bize poposunu dönmesi olsun. 30 gün çok değilmi? Artık bizi daha sık sık çağırmaları gerektiğini düşünüyorum ama acaba yanlışmı düşünüyorum?
Eliyle yüzünü kapattı hep çekmedi bi dudağı bi tane gözü göründü yandan oda saniyelik :)) eskiden sık gidiyodum ben muayneye kanamam var diye haftada bir 2 haftada bir .15.haftada sorun bitti şükür 5 hafta sonra gel dedi..20 de gittim bugunku 24+2ye denk geldi.bi daki 28+4e denk geliyo.sormadim bende 34ten sonra 2 haftada birmiss galibaa

Ya benimkinde göstermiyor en son gittiğimde poposunu dönüşmüştü be kadar uğraştı dktra dönemedi bir 30 dakika sanırım ondan önceden iki eliyle yüzünü kapatmıştı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…