2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var mı gelmek gibi bir durumun? Gelirsen ortak bir noktada da buluşabiliriz ,güzel bir kahvaltı yaparız
Var canım gelebilirim 1 aya kadar eşimin İstanbul da işleri var Peşine takılırım bende Aplusda çok severim sakin çok kalabalık değil ama başka yerde olur farketmez İstanbul’da olanlar bir buluşma yapsak çok güzel olur

Kimler var acaba İstanbul’da? BadeAk34 ü biliyorum . Bir buluşma yapılabilir bence de

Ay ben Bakırköy deki aplus sandım
Anladım sen Ataköy A plus alışveriş merkezini kastettin tatlım Uzun zamandan sonra pazar günü gittik Bakırköy’e. Bahçe büfeyi çok severim dayanamadım iki sosisli yedim hamile hamile
Sen gel ortak bir yer ayarlarız inşallah. Tzadkiel Beylikdüzü’ndeydi. Ulaşımı kolay bir yer buluruz. Ben de araba var zaten Tzadkiel sen de var mı araç? Kim araçsızsa kolaylık yaparız

Olur canım çok iyi olur Benim içinde farketmez nerde olsa gelirim:)

Canim ortak bi yer olursa bni bırakırlar ztn araçla, kendim kullanmiorum eşim yada babam getiriyor hastaneye vs. bi aksilik olmazsa önceden ayarlar bulusuruz bnde çok isterim

Anliyorum canim cok zor haberler bunlar ates dustugu yeri yakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…