2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlatmaya başlarsam patlarım şuanda bile hemen gözlerim doldu canım. Tek dilegim oğlumu sağlıkla doğurmak
Şimdi kötü şeyler düşünme ne sorun var bilmiyorum ama Emin’im herşey daha iyi güzel olacak yarın daha güzel olacak en zor günlerini düşün geçmedimi geçti sonrasına güzel yaşatın ne sıkıntın varsa geçiçek daha güzel günler göreceksin inşllah

Canim ortak bi yer olursa bni bırakırlar ztn araçla, kendim kullanmiorum eşim yada babam getiriyor hastaneye vs. bi aksilik olmazsa önceden ayarlar bulusuruz bnde çok isterim
Hadi bakalım inşallah

Anlatmaya başlarsam patlarım şuanda bile hemen gözlerim doldu canım. Tek dilegim oğlumu sağlıkla doğurmak
Herşey insanlar için tatlım ,bazen insan hiçbir şeyi kaldıramayacak gibi oluyor dünya üzerine üzerine geliyor ama sonra da geçiyor. Şimdi de öyle bir dönemden geçiyorsun . Oğluna tutun konuş onunla. Herşey geçecek unutma. Allah sağlıkla sınamasın inşallah

Ben de esenyurttayim. Bulusma ayarlanuirsa ve buralarda olursam katilmak isterim ben de...

Canım ya ne diyeyim ki. Allah görüyor. Geçecek kuzum bu günler de geçecek, oğlunu etkilememeye çalış elinden geldiği kadar .
Karnım hep taş gibi çok kasılıyorum stresten sinirden çok korkuyorum oğluma birşey olacak diye geçecek diyorum Allaha havale ettim. Tek dileğim oğlumu sağlıkla kucağıma almak başka hiçbirşey istemiyorum.

Amin canım inşallah inan tek dileğim o oğlumu sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum güçlü durmaya çalışıyorum savaşıyorum. Geçsin biran önce piskolojik iyi değilim gittikçede batıyorum.

Ya benimkinde göstermiyor en son gittiğimde poposunu dönüşmüştü be kadar uğraştı dktra dönemedi bir 30 dakika sanırım ondan önceden iki eliyle yüzünü kapatmıştı sıpa
Herhalde bu haftalarda artık gizliyolar kendilerini:)) guzel bi foto yakalamak icin ugrasti doktor ama elini cekmedi yuzunden.kimle konuşsam gizlemiş yüzünü:))

Benim de öyle, sık sık taş.gibi olmaya başladı çünkü stres yapıyorum Sabır kuzum, çocuk da atarlı olmasın. Dua ediyorum kazasız belasız atlatmanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…