2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK sabir canim insallah gececek ama boyle bi donemde yaptiklari hareketler agizlarindan cikan her soz maalesef unutulmuyor cikip dolasma imkanin varsa bir iki yuru iyi gelir belki

Yine mi 30 gun sonra kontrol bende cuma gidicem bundan sonra belki 15 gunde bir der diye düşünüyordum o zaman yine 1 ay diyecek

ONTK sabir canim insallah gececek ama boyle bi donemde yaptiklari hareketler agizlarindan cikan her soz maalesef unutulmuyor cikip dolasma imkanin varsa bir iki yuru iyi gelir belki
Hergün çıkıyorum yürüyüş yapıyorum. Düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zorrr heleki bu dönemde

Günaydın kızlar hepinize çok teşekkür etmek istedim. Bu stresli yorucu yolculukta bazen ağlıyoruz bazen gülüyoruz bunu beraber yaşıyoruz bir aile gibi olduk. Ben çok mutluyum bu gurupta olduğum için oğlumu inşallah burdaki kardesleriyle büyütebileceğim için. Benim şimdiden atarlı oğluşum ve ben sizleri çok seviyoruz sizleride üzdüm kusuruma bakmayın. Bu nazlı vede çilekeş bebeler biran önce sağlıkla doğsun günler çabuk geçsin kucağımıza alalım yoksa bizi üzenlere düşman doğacaklar valla bunların tekmesi fena olur haberleri yok :) öpüyorum hepinizi kuzucuklarıda iyiki varsınız

Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bizim dün kontrol günümüzdü,melis kızım kapılara dayanmış melina üstte ve gayet rahat rahim ağzında 3 mm kısalma olmuş 30 mm düşmüş bu nedenle progestan başladık,göbek destekleyici korse önerdi doktorumuz aranızda kullanan var mı?
Cuma günüde ayrıntılı günümüz rıza hocaya gidilecek genel olarak iyiyiz ama hopa hoppa gezmek yasaklandı bizi çok ayakta kalmayacaksın dedi doktorumuz.

Senin ikiz dimi canim..benim tek bende de rahim agzinda kisalma olmus 31mm cikti progestan a basladim.gezme tozmaya da ara verildi istirahat..bir daha ki ölçüm ne zaman senin? Korse hakkinda bilgim yok ama

3 tremesdıre girmeye az kaldı ama şimdiden ağırlaşdım 15 hafta nasıl gecicek. şimdiden 6-7 kilo aldım ben sozun tam anlamıyla kocaman oldum
Bende aldim 7 kilo valla yapicak biseu yok..gorup görebileceğim tek kilom 50 idi hic şaşmazdi..Ama bebisimin cani saolsun..saglikli olalım onlarda olsun da kiloyu veririz geri yalniz agirlastik o bir gerçek otrdugum yerden kalkamiyorum.kndimi cok hantal hissediyrm bazen

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim canım,mutlu ettin beniİyiyim çok şükür,oğluşumda iyi:)
Siz nasılsınız? 22. Haftalara geldik ikimizde çok şükür
rica ederim canım ne demek mutlu olduysan ne mutlu ilk başlardan hatırlıyorum seni baya göremeyince merak ettim iyi olmanıza çok sevindim ve oglusun olacağı için de çok sevindim benimkide ogluş bizde iyiyiz.çok şükür rabbim bugünleri gösterdi hamdolsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder senle doğum günlerimiz çok yakın belki aynı gün doğar bebislerimiz

İnşallah veririz kızımdan bana 7 kg hamilelik hatırası kaldı şimdide bu, karnumdakı ve kendi ağırliğim yetmez miş gibi butun günü gezmeyı seven ama yuruyemeyen daha bi kizim var hep kucağımda ev işini bile kucağımda yapıyorum ve artık cok zorlanıyorum, siz siz olun cocuğnuz kreş vs okula gitmeden 2 yapmayın, yada bi bakıcı şart ama 2 sıde olmadı.

Selam kızlar bugün tokluk şekerime baktırcam tedirginim inşallah yüksek çıkmaz sanırım bunun sonucuna göre yükleme yapmayı düşünmüyor doktorum sizde durumalr nedir yaptırdınızmı şeker testi

Bende 7 kilo almışım

benim doktor da 24. haftada gel dedi
yükleme yapmıcaz ama açlık tokluk şekerine bakcaz dedi

belki risk görürse sonrasında yükleme de ister mi bilmem

yüksek çıkmaz rahat ol
ama yine de tokluk için çok yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…