2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kontrolunun guzel gecmesıne cok sevındım
magnezyum ne kullanıyorsun?
sureklı bacaklarıma kramp gırecekmıs gibi bir huzursuzluk ıcerısındeyım

saglık ocagının bu kadar trıbe gırmesıne anlamıyorum
soncta tetanoızda seker yuklemesı de bır secımdır
ayrıca kadın dogum doktoruna gıdıyorum önermıyosa vardır bıldiği
ben tetanoz ıcın gelıcem dedım hemsıreye doktorunuza sorun öyle gelın demıstı:)

belkı magnezyum veya kalsıyum eksıklıgındendır canım
ben de bı kac gundur agrıdan fenalardayım
bebekten de olabılır rahım buyuyor ondanda olabılır

yok normal kahvaltımı yaptım sadece şekerli bişeyler ye dedi biraz tahin pekmez yedim bakalım ne olcak 1 saat sonra ölçtürcem :)

canım ben de kız bebege hamıleyım
13 haftalık kontrolde perınatologa gıtmıstım o soyledı
ama ılerleyen haftalarda azalacagını dusunuyorum dedı
17. haftada erken detaylı ultrasona gırdıgımde sınırın altında dedı
yanı aslnda yıne buyuktu ama sınırı gecmemstı
en son 20+1 de gıttım sormadım ama bişey demedi

erkek bebeklerde cok duyuyorum bunu, genelde sonrasında hıc sorun kalmıyor
ınsallah senınkı de benımkı de öyle olur.

gazelim_24 canım ben daha dışardan net göremiyorum hissetsemde birde babamız ne zaman elini koysa hareket eden çocuk babaya hiç belli etmedi kendini sıpa

ben de kısmetse 2. defa anne olacagım ama hersey ilk kez gibi:)
aradan 5 sene gectı hatırlayamıyorum bıle cogu seyı
2.3 farketmıyo bence her bırı ayrı deneyım:) bi de hamılelıkde en ufak seyı bıle sorun yapabılıyoruz kendımıze
elimizden geldiğinde olumsuz seylerı gerıde bırakabılsek hersey cok guzel olacak ınsallah:)

rofleli_kedi E Egepam ay evet evet edicem şikayet lazım yani bunlara .
BadeAk34 anlamıyorum ki bende neyin tribindeler. Hemşirede yazık ne yapıcağını bilemedi. Yok dr hemşire bilgilendirebilir yaptırmanın da yaptırmamanında şöyle şöyke riskleri var. Ama siz ve kadın doğumcunuzun tercihidir gibi bi durum olmalı yani bu atar gider ne.

KEsinlikle katılıyorum 2. hamileliğim ama ilkinden daha deneyimsizim

dun ıse gıtmedım kızım da krese gıtmedı
ekstra ekstra yoruldum evde:) senı cok ıyı anlıyorum

ınsallah guzel cıkar canım sonucların
ben 23+1 de gıdecegım kısmetse
o gun dırek seker yuklemesı yaptıracagım

Kızın kac yasnda canim Allah yardimcin olsun..ben yeni evliyim ilk zaten ikinciyi bakalim yorum bile yapamiyorum

Bu gun biraz evde is yaptim sonrada disari ciktim yururken kasiklarima batan bir agri olustu acaba cocuk asagida oldugu icin mi oluyor anlamadim bole bir sey yasayan varmi
Canim benim hep vardi bebis asagidaymis normale gore biraz minik birde kanama alanim var yine

Dr um tahlil yaptir dedi gittim sunu sunu sunu istiyor dedim itirazsiz yaptılar. Hatta doktorumun kaseli kagidini verdim ona gore yaptırdılar yeri geldi. Ayrica onlar kadin dogum dr u degiller. Uzmanliklari o degil doktrunun yönlendirmesine karisamazlar. Tek isleri belli haftalarda izlemini yapmak hatta tahlili bile sen istemesende yapmak zorundalar onuda dosyana koyuyorlar beni gecenlerde israrla arayip cagirdilar tahlil yapmamiz lazim yapmamisiz gecen ay diye bende ozelde yaptirdigimi goturdum onu not aldilar. Kesinlikle sikayet et kendilerini birsey sanip sana atarlanmislar haklari yok buna. Ama oncesinde istersen asmde aile hekimini değiştirmek icin muracaat edebilirsin baska dr sec cunku ilerleyen donemde bebeginin asilarinida o doktor ve ebe takip edecek bos yere gerilme onlarla.

dun ıse gıtmedım kızım da krese gıtmedı
ekstra ekstra yoruldum evde:) senı cok ıyı anlıyorum
allah kolalık versin bize, bide eşim gorumcelerim cocuk yazık kreşe gondermeyız diye 6 yaşlarına kadar benımleler okula gidene kadar.

Kızın kac yasnda canim Allah yardimcin olsun..ben yeni evliyim ilk zaten ikinciyi bakalim yorum bile yapamiyorum
Daha 11 aylık bende düşünmüyordum adetımı bekliyordum spral taktırmak için adet olmadan hamile kaldım. Birazda cahılıyım vardı korunmak konusunda falan, bi bakdım 12 haftalık hamıleyım.

Daha 11 aylık bende düşünmüyordum adetımı bekliyordum spral taktırmak için adet olmadan hamile kaldım. Birazda cahılıyım vardı korunmak konusunda falan, bi bakdım 12 haftalık hamıleyım.

cok peşpeşe olmus ama ınsallah 2-3 yaslarına geldıklerınde cok rahat edeceksın
bırbırlerıne arkadas olacaklar beraber oynayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…