- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.121
Kızlar selam 1 buçuk ay sonra kendı doktorumla bugün randevum vardı araya detayli falan girince dr 24. Haftada gel demişti. Kontrol çok güzel geçti çok şükür ogluşumun keyfi yerindeydi şeker yuklme dışında başka bişi klmamis artık doğum zmnini beklicez dedi :)) 695 gr 30 cm olmuşgüzelde bi resim yakaldık paylasiorum. Bu arada kalca agrisi falan için magnezyuma baslatti.
Merhaba kızlarr dünden beri girememiştim anca okudum:) bugün sağlık ocağına gittim sinirlerimi oynattı tetanoz yaptırmıycam dr um müsaade etmedi dedim hemşire bi bozuldu. tahlillerimi de yaptırmak istiyorum dedim dr un yapmadımı dediler hyır yapmadı dedim. İdrar tahlili heryerde yapılmasına rağmen burada yapmıyorlar bide ne hikmetse. Neyse yazdılAr tahlilleri sonra hemşireyle haber gönderdi ... hanıma söyle özel takibini nerede yaptırıyorsa tahlillerini de oraya yaptırsın. Şok oldum ne demekmiş canım dedim sizin dr bu ara bunalıma girdi herhalde dedim nasıl böyle birley diyebilir de umu değiştiricem hemen dedim çıktım asabımı bozdu naletler. Millete muayene etmeden ilaçlrını yazıyorsa benim tahlillerimi de yapacak dedim birde. Pis dr . Tetanoz yaptırmadım diye yaptı nemrut..
ya ben küçük bebekte pek küpe sevmiyorum o yüzden kendi ilgisi olursa takmaya falan deldiririrm yoksa büyüyünce duruma göre bakarım
Annişler sizlere bi sorum olacak benim henüz karnım pek çıkmadı ama her gün gece ve fazla ayakta kaldığım da belimin sol tarafındaki yer ağrıyor eşim de o bebekten değil bebekten olsa belin omurgan ağrır diyo bende çözemedim bi türlü belimin sol tarafındaki kaburga gibi olan yer ağrıyor sizce bebekten midir
Kızlar Bebişler oynayınca dışardan belli oluyormu
benim doktor da 24. haftada gel dedi
yükleme yapmıcaz ama açlık tokluk şekerine bakcaz dedi
belki risk görürse sonrasında yükleme de ister mi bilmem
yüksek çıkmaz rahat ol
ama yine de tokluk için çok yeme :)
Kızlar bugün detaylı ultasonumuz vardı. Oğluşumun böbreğinde biraz genişleme varmış. Erkek cocukların cogunda görülüyo doğasaya kadar %50dinde bu durum gecıyo dedı doktor. Kontrol altında tutucaz dedi. Bu ihtimal bile beni yıktı. Aranızda aynı sorunla karsılasan var mı
Ama suna katiliyorum canim seninde 2. Hanileligin ama malesef 2. Defa anne olacak arkadaslar surekli bu moddalar bende acikcasi rahatsiz oluyorum polemik icin yazmiyorum cevap yazmayin lutfen herkesin nasil anne oldugunu bilmeden dertlerini onemsememezlik yapmayin ben artik bu durumdan hoslanmiyorum burasi kimsenin topigi degil herkesin derdi kendine buyuktur yada kucuktur abliyoruz siz daha oncede hamileydiniz herseyi biliyorsunuz ama sizin dogrulariniz size dogrudur unutmayin :)
KEsinlikle katılıyorum 2. hamileliğim ama ilkinden daha deneyimsizimben de kısmetse 2. defa anne olacagım ama hersey ilk kez gibi:)
aradan 5 sene gectı hatırlayamıyorum bıle cogu seyı
2.3 farketmıyo bence her bırı ayrı deneyım:) bi de hamılelıkde en ufak seyı bıle sorun yapabılıyoruz kendımıze
elimizden geldiğinde olumsuz seylerı gerıde bırakabılsek hersey cok guzel olacak ınsallah:)
İnşallah veririz kızımdan bana 7 kg hamilelik hatırası kaldı şimdide bu,karnumdakı ve kendi ağırliğim yetmez miş gibi butun günü gezmeyı seven ama yuruyemeyen daha bi kizim var hep kucağımda ev işini bile kucağımda yapıyorum ve artık cok zorlanıyorum, siz siz olun cocuğnuz kreş vs okula gitmeden 2 yapmayın, yada bi bakıcı şart ama 2 sıde olmadı.
Selam kızlar bugün tokluk şekerime baktırcam tedirginim inşallah yüksek çıkmaz sanırım bunun sonucuna göre yükleme yapmayı düşünmüyor doktorum sizde durumalr nedir yaptırdınızmı şeker testi
Bende katılıyorum kızlar size bence dahada bilinclendik ondan boyleyizKEsinlikle katılıyorum 2. hamileliğim ama ilkinden daha deneyimsizim
Kızın kac yasnda canim Allah yardimcin olsun..ben yeni evliyim ilk zaten ikinciyi bakalim yorum bile yapamiyorumİnşallah veririz kızımdan bana 7 kg hamilelik hatırası kaldı şimdide bu,karnumdakı ve kendi ağırliğim yetmez miş gibi butun günü gezmeyı seven ama yuruyemeyen daha bi kizim var hep kucağımda ev işini bile kucağımda yapıyorum ve artık cok zorlanıyorum, siz siz olun cocuğnuz kreş vs okula gitmeden 2 yapmayın, yada bi bakıcı şart ama 2 sıde olmadı.
Canim benim hep vardi bebis asagidaymis normale gore biraz minik birde kanama alanim var yineBu gun biraz evde is yaptim sonrada disari ciktim yururken kasiklarima batan bir agri olustu acaba cocuk asagida oldugu icin mi oluyor anlamadim bole bir sey yasayan varmi
Dr um tahlil yaptir dedi gittim sunu sunu sunu istiyor dedim itirazsiz yaptılar. Hatta doktorumun kaseli kagidini verdim ona gore yaptırdılar yeri geldi. Ayrica onlar kadin dogum dr u degiller. Uzmanliklari o degil doktrunun yönlendirmesine karisamazlar. Tek isleri belli haftalarda izlemini yapmak hatta tahlili bile sen istemesende yapmak zorundalar onuda dosyana koyuyorlar beni gecenlerde israrla arayip cagirdilar tahlil yapmamiz lazim yapmamisiz gecen ay diye bende ozelde yaptirdigimi goturdum onu not aldilar. Kesinlikle sikayet et kendilerini birsey sanip sana atarlanmislar haklari yok buna. Ama oncesinde istersen asmde aile hekimini değiştirmek icin muracaat edebilirsin baska dr sec cunku ilerleyen donemde bebeginin asilarinida o doktor ve ebe takip edecek bos yere gerilme onlarla.rofleli_kedi E Egepam ay evet evet edicem şikayet lazım yani bunlara .
BadeAk34 anlamıyorum ki bende neyin tribindeler. Hemşirede yazık ne yapıcağını bilemedi. Yok dr hemşire bilgilendirebilir yaptırmanın da yaptırmamanında şöyle şöyke riskleri var. Ama siz ve kadın doğumcunuzun tercihidir gibi bi durum olmalı yani bu atar gider ne.
dun ıse gıtmedım kızım da krese gıtmedı
ekstra ekstra yoruldum evde:) senı cok ıyı anlıyorum
Daha 11 aylık bende düşünmüyordum adetımı bekliyordum spral taktırmak için adet olmadan hamile kaldım. Birazda cahılıyım vardı korunmak konusunda falan, bi bakdım 12 haftalık hamıleyım.Kızın kac yasnda canim Allah yardimcin olsun..ben yeni evliyim ilk zaten ikinciyi bakalim yorum bile yapamiyorum
Daha 11 aylık bende düşünmüyordum adetımı bekliyordum spral taktırmak için adet olmadan hamile kaldım. Birazda cahılıyım vardı korunmak konusunda falan, bi bakdım 12 haftalık hamıleyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?