2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim dr yapmadı ne ılk hamileliğimde nede şimdi zaten hiç bir hamileye yaptırmıyormuş ama başka dr yapıyor sanırım.

cok peşpeşe olmus ama ınsallah 2-3 yaslarına geldıklerınde cok rahat edeceksın
bırbırlerıne arkadas olacaklar beraber oynayacaklar
Benimde tek avuntum o abla kardeş beraber buyuycek dıye mutluyum hem şimdi fazla zor gelmez zorluğa alışmişken.

Benimki oturmaktan oluor canim ya saol bilgilerin icin bugun biraz kalktom ama yinede cok degil.kendime aliskanlik edip saatte bir kalkip dolanirim ama oturdugum.yerdkei hareketi anlamadim.kuzum
Canım otururken topuklarımız sabitken ayak ucumuzu yukarı aşağ hareket ettirmek, mesela toplum yerde ayak ucunu yuları kaldırıp tekrar yere indirmek gibi , arka arkaya bunu yapmak bacaklardaki kanın geriye pompalanmasana yardımcı oluyor

basit duruyor yapabilirim diye zannediyorum :) çok tatlışlar dimi renk renk yapsam :)

Canim kanama alanin nasil oldu nasil gececek bunlar ya dedigin gibi plesantadymis ama cok kucuk dedi senin kanaman yoksada olabilir olmayacagi anlamina gelmez dedi korktum valla

Daha 11 aylık bende düşünmüyordum adetımı bekliyordum spral taktırmak için adet olmadan hamile kaldım. Birazda cahılıyım vardı korunmak konusunda falan, bi bakdım 12 haftalık hamıleyım.
Cok küçükmüş daha, hayirlisi olsun canim birlikte buyurler guzel yani da var aslinda bak boyle dusun

Cok küçükmüş daha, hayirlisi olsun canim birlikte buyurler guzel yani da var aslinda bak boyle dusun
Bende oyle düşünüyorum kaşla göz arasında iki cocuğu birden aradan cıkarırım artık napalım allahın bana hediyesi nede olsa. Her işde bi hayır vardır.

canım kontrolunun guzel gecmesıne cok sevındım
magnezyum ne kullanıyorsun?
sureklı bacaklarıma kramp gırecekmıs gibi bir huzursuzluk ıcerısındeyım

Çok saol hayatım. Ben dun cok ayakta durdugumda kalcamin agridginı bazen kramp girdigini ve sabahları yataktan kalkarken vajina agrim olduğundan bahsettim doktora. Ağrılar icin magnorm yazdi çok şiddetli olursa parolda içebilirsin dedi sabah olan vajina agrisi için genislemeden ve baglardan bahsetti ve daha çok sezeryanlilarin vajina agrisi olucagini söyledi.

İyiyim oglumda iyi şükür. Yemek ve wc disinda kalkmadan yatmaya devam ediyorum. Sanci, agri, kasilma yada yeni kanama olmadi sukur. Bugun serklajin 5. Gunu cuma dr konlumuz var eger sorun olmazsa sanirim biraz daha serbest hareket edebilecegim :) bugunumuze şükür diyorum.

belkı magnezyum veya kalsıyum eksıklıgındendır canım
ben de bı kac gundur agrıdan fenalardayım
bebekten de olabılır rahım buyuyor ondanda olabılır
test yapıldı canım sadece kansizlk çıktı onun için de ilaç kullanıyorum zaten.Bebekten diyolar ama yarın doktoruma sorayım o ne diycek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…