2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Guzeell insallah daha da iyi olur canim biraz hareket serbest olur en azindan sende rahatlarsin

Ben de çıktım detaylıdan. Elhamdulillah bir problem yokmuş. Sevgili plesentam hala aşağıda ama bir iki cm yukarıya çıkmış yapışma yok 27. Haftaya kadar birkaç cm daha çıkar dedi. Buna sevindim 40 dk sürdü detaylı ultrason . Kızımın ağzı sürekli hareket halindeydi ,tamam hocam dedim bu kesin kız başlamış dırdıra
Sorunsuz devam eder inşallah hepimizin hamileliği her muayene bir stres

Eklentiler

• 81483C1E-82F8-4893-BE4C-02F9E9DE3E21.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 84
Gözünaydın canım maşllah prensesimize çok güzel görünüyor

Maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Oyy maşallah nasil tatlı..guzel haberler le gelsin herkes böyle insallah.

Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Herkesin mutlu mutlu stressiz geçsin inşallah. Her doktor çıkışında bir level daha atlıyoruz
Bende tekrar dktr gitmek için sabırsızlanıyorum ama elim sık sık gitmeme kızıyor gerçi Türkiye’de geçen hafta gittim bir iki hafta dayanıyım kandırırım eşimi:)

Bende tekrar dktr gitmek için sabırsızlanıyorum ama elim sık sık gitmeme kızıyor gerçi Türkiye’de geçen hafta gittim bir iki hafta dayanıyım kandırırım eşimi:)
Kendi doktorum 4 hafta sonra gel dedi. Anneler olarak bir sık sık girmek istiyoruz ama iş öyle değil tabi Herşeyin rutin bir takibi var. Çoğu gitti azı kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek zaman sağlıkla geçsin inşallah

Bugğn benimde kontrolüm var. Dr un 15 te bir gel özlersin diyo:) benimde tam vajina girişimde sivilce çıban gibi bişey çıktı küçük falan da değil yani kocaman bişey, otururken kalkarken bile acıyordu, çok az biraz iltihap geldi . Hiç böyle birşey yaşamadım hayatımda, iltihap olup vajina girişi oluncada tedirgin oldum enfeksiyon falan olmasın içeri doğru diye. Aradım dru bebeğe bişey olmaz merak etme bişey bişey apsesidir dedi bakalım inş. Ters bişey değildir

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Biz marka cok revasta, ben cok beğendim fiyatı ne kadar mis ?
Canım her yerde farklı fiyat çıkıyor. Hepsiburada vs 599 499 699 bende anlamadım değişiyor ama bu fiyat aralıgında. Gayet uygun 8 kilo da iyi hantal değil. Tanıtım videosunu izledim güzel görünüyordu. E bebekte de var.

Çok sevindim cnm iyi gecmesıne maşallah kizina sağlıkla doğsun inş annesi :)

Gecmis olsun canim dikkat et kendine ben ilk defa hissettim en son gittigim kontrolde bas asagi duruyor dedi acaba o mu baski yapiyor ki
Evet bas asagi durmasi baski yapiyor direkt kanala rahatlikla dayiyor kafayi cunku. Ben iki hafta o baskiyla cok zorlandim. nisanim geldiginde yakin dr dan cikip kendi dr uma giderken yolda dönmüş bas yukarı ve inan o gunden beri hic baski yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…