2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

D _Depply_ bu arabayı öven çok var buna muadil bu tarz bşi düşünüyorsan chico lite aaway de bakabilirsin
ben puset üstüne takılıyor diye istememiştim

@annecikk-16 bende yılda 1-2 kere çıkıyor apse sorun olmaz rahat ol
gebelikte olmadı ama daha gebe kaldığımı öğrenince doktora sormuştum sıkıntı yapmaz demişti
yerimden kalkamıyor dönemiyorum o kadar ağrı sızı veriyor ve çok ciddi iltihap akıyor

gazelim_24 doktordan doktora fark var ya
ben detaylıdan çıktım doktora gittim o da baktı ultrasonla normalde kimseninki aynı gün 2. kere bakılmadı
bi sonraki muayeene için de 3 hafta sonraya gün verdi

rofleli_kedi şimdi ona bakıyordum bende o daha hafif 3.5 kilo aynı fiyat. Ama bir takim şikayetler okudum. Aslında hafif olması çok iyi ama bilemedim. Seninki ne markaydı önerirmisin?

Yine mi 30 gun sonra kontrol bende cuma gidicem bundan sonra belki 15 gunde bir der diye düşünüyordum o zaman yine 1 ay diyecek
Çok sık olmasını onermiyomuş doktor.Arkadaşim 37 haftalık.34ten sonra 2 haftada bir gel demiş doktor ama ultrasonla bakmamış.2 haftada bir önermiyoruz demiş.nst bakıp yolluyomuş yine ayda 1 kez ultrasonla bakmaya devam edicekmiş.

Benimde 2 günde bir alta doğru baskı oluyor. Sonra geçiyor acaba benimde mi assağı dönüyor başı o zamanlar?

Bide ben Türkiye Gürcistan arası bir orda gidiyorum bir burda devamlı tek bir dktr gidemediğim için böyle oluyor sanırım nerde doğuracağımda belli değil sancı nerde gelirse artık:)

Benimde 2 günde bir alta doğru baskı oluyor. Sonra geçiyor acaba benimde mi assağı dönüyor başı o zamanlar?
Sanmiyorum canim senin takvim yok benden ilerdeysen oyle iki gunde bir pozisyon degismez kanimca normalde de baski oluyor ama bas asagi iken cati dedigimiz o vajenin ustunde ucgen kisim varya oraya agirlik biniyor adim atarken yürürken sanki agirlik tasiyormussun hissi oluyor. Senin dedigin normal gelisimle alakali baski gibi duruyor.

Canim kanama alanin nasil oldu nasil gececek bunlar ya dedigin gibi plesantadymis ama cok kucuk dedi senin kanaman yoksada olabilir olmayacagi anlamina gelmez dedi korktum valla
Hiç korkma canım bak bu kadar zamandır olmadı inşallah da olmaz , ben perşembe gitçem inşallah canım kontrole nasıl oldu çok merak ediyorum hem de ayrıntılı var vakit geçmiyor meraktan..

Demekki benimde anlik bir donus yapti yururken agritti sonra duzeldi heralde sonra hic olmadi

Bu ne güzellik maşallah :) genlerimizde var dırdır

canım benım cok sevındım senın adına
yapısma olmaması bızım gıbıler ıcın buyuk bır haber:)
hayırlsa saglıkla dogurup alırız kızlarımızı kucagımıza ınsallah

cok gecmıs olsun canım

guzel haberlerle gel ınsallah

Oyy maşallah prensese çok tatlı şimdiden gözün aydın canım sevindim herseyin iyi olmasına. Kuzucuklar artık net görüntüler vermeye başladılar şükür.

Benimde aynı aşağıya baskı yapıyo bazen çok sert oluyo muayne sırasında da oldu karnim sertlesti top gibi aşağıda doktor baktı.poposunu tam rahim agzına dayamış kendini ittikçe aşağı baskı yapıyo ondan herhalde

24 haftalık olduk dün. Bende anlamadım. Cuma günü doktora gittiğimde sorayım bari neyin nesi?

Sanırım öyle yaptıkları zaman olusuyor o baskı bizde. Dayıyorlar bize bir taraflarını :)

rofleli_kedi şimdi ona bakıyordum bende o daha hafif 3.5 kilo aynı fiyat. Ama bir takim şikayetler okudum. Aslında hafif olması çok iyi ama bilemedim. Seninki ne markaydı önerirmisin?

benimkisi bunlarla kıyaslanmaz canım ya
hantal kalıyor
tarz olarak

11-12 kilo zaten ağır da
he önerir miyim ben beğenerek aldım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…