- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.181
Çok sık olmasını onermiyomuş doktor.Arkadaşim 37 haftalık.34ten sonra 2 haftada bir gel demiş doktor ama ultrasonla bakmamış.2 haftada bir önermiyoruz demiş.nst bakıp yolluyomuş yine ayda 1 kez ultrasonla bakmaya devam edicekmiş.Yine mi 30 gun sonra kontrol bende cuma gidicem bundan sonra belki 15 gunde bir der diye düşünüyordum o zaman yine 1 ay diyecek
Benimde 2 günde bir alta doğru baskı oluyor. Sonra geçiyor acaba benimde mi assağı dönüyor başı o zamanlar?Evet bas asagi durmasi baski yapiyor direkt kanala rahatlikla dayiyor kafayi cunku. Ben iki hafta o baskiyla cok zorlandim. nisanim geldiginde yakin dr dan cikip kendi dr uma giderken yolda dönmüş bas yukarı ve inan o gunden beri hic baski yok artik.
Amİn canım Allah razı olsunÇok sevindim cnm iyi gecmesıne maşallah kizina sağlıkla doğsun inş annesi :)
Bide ben Türkiye Gürcistan arası bir orda gidiyorum bir burda devamlı tek bir dktr gidemediğim için böyle oluyor sanırım nerde doğuracağımda belli değil sancı nerde gelirse artık:)D _Depply_ bu arabayı öven çok var buna muadil bu tarz bşi düşünüyorsan chico lite aaway de bakabilirsin
ben puset üstüne takılıyor diye istememiştim
@annecikk-16 bende yılda 1-2 kere çıkıyor apse sorun olmaz rahat ol
gebelikte olmadı ama daha gebe kaldığımı öğrenince doktora sormuştum sıkıntı yapmaz demişti
yerimden kalkamıyor dönemiyorum o kadar ağrı sızı veriyor ve çok ciddi iltihap akıyor
gazelim_24 doktordan doktora fark var ya
ben detaylıdan çıktım doktora gittim o da baktı ultrasonla normalde kimseninki aynı gün 2. kere bakılmadı
bi sonraki muayeene için de 3 hafta sonraya gün verdi
2018 modeller böyle demekki nazlı:)
Sanmiyorum canim senin takvim yok benden ilerdeysen oyle iki gunde bir pozisyon degismez kanimca normalde de baski oluyor ama bas asagi iken cati dedigimiz o vajenin ustunde ucgen kisim varya oraya agirlik biniyor adim atarken yürürken sanki agirlik tasiyormussun hissi oluyor. Senin dedigin normal gelisimle alakali baski gibi duruyor.Benimde 2 günde bir alta doğru baskı oluyor. Sonra geçiyor acaba benimde mi assağı dönüyor başı o zamanlar?
Hiç korkma canım bak bu kadar zamandır olmadı inşallah da olmaz , ben perşembe gitçem inşallah canım kontrole nasıl oldu çok merak ediyorum hem de ayrıntılı var vakit geçmiyor meraktan..Canim kanama alanin nasil oldu nasil gececek bunlar ya dedigin gibi plesantadymis ama cok kucuk dedi senin kanaman yoksada olabilir olmayacagi anlamina gelmez dedi korktum valla
Demekki benimde anlik bir donus yapti yururken agritti sonra duzeldi heralde sonra hic olmadiEvet bas asagi durmasi baski yapiyor direkt kanala rahatlikla dayiyor kafayi cunku. Ben iki hafta o baskiyla cok zorlandim. nisanim geldiginde yakin dr dan cikip kendi dr uma giderken yolda dönmüş bas yukarı ve inan o gunden beri hic baski yok artik.
Bu ne güzellik maşallah :) genlerimizde var dırdırBen de çıktım detaylıdan. Elhamdulillah bir problem yokmuş. Sevgili plesentam hala aşağıda ama bir iki cm yukarıya çıkmış yapışma yok 27. Haftaya kadar birkaç cm daha çıkar dedi. Buna sevindim40 dk sürdü detaylı ultrason . Kızımın ağzı sürekli hareket halindeydi ,tamam hocam dedim bu kesin kız başlamış dırdıra
Sorunsuz devam eder inşallah hepimizin hamileliğiher muayene bir stres
Ben de çıktım detaylıdan. Elhamdulillah bir problem yokmuş. Sevgili plesentam hala aşağıda ama bir iki cm yukarıya çıkmış yapışma yok 27. Haftaya kadar birkaç cm daha çıkar dedi. Buna sevindim40 dk sürdü detaylı ultrason . Kızımın ağzı sürekli hareket halindeydi ,tamam hocam dedim bu kesin kız başlamış dırdıra
Bugğn benimde kontrolüm var. Dr un 15 te bir gel özlersin diyo:) benimde tam vajina girişimde sivilce çıban gibi bişey çıktı küçük falan da değil yani kocaman bişey, otururken kalkarken bile acıyordu, çok az biraz iltihap geldi . Hiç böyle birşey yaşamadım hayatımda, iltihap olup vajina girişi oluncada tedirgin oldum enfeksiyon falan olmasın içeri doğru diye. Aradım dru bebeğe bişey olmaz merak etme bişey bişey apsesidir dedi bakalım inş. Ters bişey değildir
canım sen o geçenlerde paylaştığın güzel desenli hastane çıkışlarını aldın mı güzel çıktı mı kalitesiEki Görüntüle 2137762 Eki Görüntüle 2137762
Kızlar bu nasıl sizce nette araştırdım çok mennun kalan var. Fiyat çok uygun.
Oyy maşallah prensese çok tatlı şimdidenBen de çıktım detaylıdan. Elhamdulillah bir problem yokmuş. Sevgili plesentam hala aşağıda ama bir iki cm yukarıya çıkmış yapışma yok 27. Haftaya kadar birkaç cm daha çıkar dedi. Buna sevindim40 dk sürdü detaylı ultrason . Kızımın ağzı sürekli hareket halindeydi ,tamam hocam dedim bu kesin kız başlamış dırdıra
Benimde aynı aşağıya baskı yapıyo bazen çok sert oluyo muayne sırasında da oldu karnim sertlesti top gibi aşağıda doktor baktı.poposunu tam rahim agzına dayamış kendini ittikçe aşağı baskı yapıyo ondan herhaldeBenimde 2 günde bir alta doğru baskı oluyor. Sonra geçiyor acaba benimde mi assağı dönüyor başı o zamanlar?
24 haftalık olduk dün. Bende anlamadım. Cuma günü doktora gittiğimde sorayım bari neyin nesi?Sanmiyorum canim senin takvim yok benden ilerdeysen oyle iki gunde bir pozisyon degismez kanimca normalde de baski oluyor ama bas asagi iken cati dedigimiz o vajenin ustunde ucgen kisim varya oraya agirlik biniyor adim atarken yürürken sanki agirlik tasiyormussun hissi oluyor. Senin dedigin normal gelisimle alakali baski gibi duruyor.
Yok almadım canım ama onlar aklımda. Kayınvalide ile alişveriş yapacağız. Sonrasında 6 9 aylık olanlarından alırım dedimcanım sen o geçenlerde paylaştığın güzel desenli hastane çıkışlarını aldın mı güzel çıktı mı kalitesi
Sanırım öyle yaptıkları zaman olusuyor o baskı bizde. Dayıyorlar bize bir taraflarını :)Benimde aynı aşağıya baskı yapıyo bazen çok sert oluyo muayne sırasında da oldu karnim sertlesti top gibi aşağıda doktor baktı.poposunu tam rahim agzına dayamış kendini ittikçe aşağı baskı yapıyo ondan herhalde
rofleli_kedi şimdi ona bakıyordum bende o daha hafif 3.5 kilo aynı fiyat. Ama bir takim şikayetler okudum. Aslında hafif olması çok iyi ama bilemedim. Seninki ne markaydı önerirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?