2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim simdiye kadar hep 1 ay dedi bize de bende simdi buyudu artik allah korusun erken dogum gibi birsey olur ilk hamilelegim belirtiyi anlamam falan diye sorun olmasin diye belki dedim 2 haftaya dusurur ama sanirim yine decam 10 hafta daha

Bu ne güzellik maşallah :) genlerimizde var dırdır

O dırdır olacak ki içimizi boşaltalım dimi

canım benım cok sevındım senın adına
yapısma olmaması bızım gıbıler ıcın buyuk bır haber:)
hayırlsa saglıkla dogurup alırız kızlarımızı kucagımıza ınsallah
Amin canım sonuna kadar böyle tehlikesiz geçer inşallah ,içim rahatladı bugün.

Oyy maşallah prensese çok tatlı şimdiden gözün aydın canım sevindim herseyin iyi olmasına. Kuzucuklar artık net görüntüler vermeye başladılar şükür.

Teşekkür ediyorum canım . Sen nasılsın nasıl oldun bugün? Gece kötüydün üzüldüm haline. Hamilelikte insan huzur ve sakinlik isterken el birliği ile yapıyorlar yapacaklarını. İyi ol inşallah

Anladim canim simdiye kadar hep 1 ay dedi bize de bende simdi buyudu artik allah korusun erken dogum gibi birsey olur ilk hamilelegim belirtiyi anlamam falan diye sorun olmasin diye belki dedim 2 haftaya dusurur ama sanirim yine decam 10 hafta daha
Erken doğumla ilgili sordum doktora rahim ağzında açılma incelme olur mu diye.Allah korusun kanama olur zaten öyle bi durumda dedi.ben yuruyus yapiyorum evde bazen egzersiz onları da tavsiye etmiyo doktorum.doğumu kolaylaştırdığını düşünmüyorum dedi..riske atmaya gerek yok diyo.yediklerine dikkat et gunluk islerini yap yeter diyo

Bende yuruyus yapmak istoyorum ama kramplardan yürüyemiyorum
Arada kopekleri ben cikariyorum yada esim cikarinca onlarla yuruyorum

Bende yuruyus yapmak istoyorum ama kramplardan yürüyemiyorum
Arada kopekleri ben cikariyorum yada esim cikarinca onlarla yuruyorum
Kramp oluyosa dinlen yürüme dedi bana.sende yorma kendini kramp sık oluyosa.bu haftaya kadar geldik çok şükür sıkıntısız bitirelim inşallah :)

Yok almadım canım ama onlar aklımda. Kayınvalide ile alişveriş yapacağız. Sonrasında 6 9 aylık olanlarından alırım dedim
onlar benimde hep aklımda canım çok beğendim az az bakınmaya başladım alışveriş için ama hiç onlar kadar tatlı desenli bişeylere raslamadım daha

Hiç korkma canım bak bu kadar zamandır olmadı inşallah da olmaz , ben perşembe gitçem inşallah canım kontrole nasıl oldu çok merak ediyorum hem de ayrıntılı var vakit geçmiyor meraktan..
İnşallah canım benim ayrıntılı 5 dk surdu amma onemsemiyorum artik Allah kotusunu getirmesini yeter evlatlarimiza

Bugünkü gündemim fotoğrafçıydı
gebelik doğum ve yenidoğan için

birisi 2500 tl dedi
bir tanesi 1400 dedi
birisi doğuma gelmem dedi 800 tl

bu arada hastanenin dışardan fotucu alıp almadığı da muammaydı tabi

hastanenin de kendi anlaştığı fotoğrafçı ve organziasyon firması var
aslında çekimleri süper ötesi değil ama onunla konuştum
250+ kdv dedi albüm vermeyecek
doğum çekimi bir de ertesi günü aile çekimi
doğum çekimini ona yaptırcam yenidoğan için arayışım sürüyor
gebelik çekiminden vazgeçicem sanırım

Kızlar selam drdan geldimm. Minik kuzum 450 gr olmuş. İnsan baktıkça inanamıyor wala:) o çıkan şey de vajinanın orda değilmiş kıl dönmesi hafif dedi hemen temizledi sağolsun bidaha sorun olmasın dedi. Çok şükür ters birşey yok . Deraylı için randevu alıcam nerden alayım kızçeler. Ultramed sonamed vs vs nereyi tavsiye edersiniz bursada herkes yaptırdı galiba

ben ve wintersun sonomarda yaptırdık
benim yarım saate yakın sürdü
herşeyine baktı galiba sorun yok dedi
memnun kaldım 250 tl ödedim

D _Depply_ ve C cagla1809 natal klinik ahmet yılmaza gitti
Nesrinay86 da fakültede yaptırdı

İnşallah canım benim ayrıntılı 5 dk surdu amma onemsemiyorum artik Allah kotusunu getirmesini yeter evlatlarimiza
Benim kendi doktorum yapacak ayrıntılıyı bakalım nasıl olacak.. amin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Söylemeyi unuttum birde eşime aşı yaptılar suriyelilerin hortlattığı hastalıklar varmış.hamilelik esnasında olmuyormuş bana da doğımdan sonra yapıcaklarmış. Bebeği sevecek kimler varsa ailede yaptırın dedi. Adıda adacel polio. Dr larınız bilgi verir belki sizede

Gece boyunca ağladım içimi döktüm rahatladım biraz bugünlük. Çirkeflik olmayınca içinde eziliyorsun yapcak birşey yok. Herseyin hayırlısı oğluma sağlıkla kavuşayım yeter bana.

onlar benimde hep aklımda canım çok beğendim az az bakınmaya başladım alışveriş için ama hiç onlar kadar tatlı desenli bişeylere raslamadım daha
İnstagramda o site istersen adını verebilirim. Her gün bakıyorum ben gerçekten çok cicili bicili şeyler. Alacağım ama nir gün birkaç parça. Kalitede iyiyse ordan devam ederim diyorum

Canım ben hem fakültede hem de sonomarda yaptırdım. Fakültede doçent perinatoloğa gittim 122 lira sonomar 250 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…