2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dediklerin iyi yerler bemimkiside natal klinik Ahmet Yılmazdı. Bende mennun kaldım. Önerebilirim

Gebelik çekimi şu eşin ile beraber çekildiğin fotolar mı dişarıda? Benim eşimi öldürsen çıkmaz çektirmez dısarıda öyle zaten. Doğum esnasında foto çekimi mi 250 tl

Gece boyunca ağladım içimi döktüm rahatladım biraz bugünlük. Çirkeflik olmayınca içinde eziliyorsun yapcak birşey yok. Herseyin hayırlısı oğluma sağlıkla kavuşayım yeter bana.
Canim her gün hayatimizda bişiler oluyor can sıkıci şeylerde var tabi, bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış tam olarak ne olduğunu bilmiorum ama kendini ve bebegini düşün pozitif hissetmeye calis hiçbişey tekduze gitmez herşey değişir bunu unutma inş senin hayatında da guzel degisiklikler olur :)

Kızlar bebek odası, dolap şifonyer o işleri ne yaptınız siz? O işte tam bir muamma. Sağolsun eşimde uğrasmaz hiç. Öyle şeylerde hiç hevesi yok.

Benim kendi doktorum yapacak ayrıntılıyı bakalım nasıl olacak.. amin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Baktilar bebek haftasiyla uyumlu organlari var sıkınti yok bu kadar dedim Allah buyuk bi sorunu olsa ufacik biseyde kafayi yiyoruz bilmesem daha iyi. Seninde iyi cikar insallah

Kızlar bebek odası, dolap şifonyer o işleri ne yaptınız siz? O işte tam bir muamma. Sağolsun eşimde uğrasmaz hiç. Öyle şeylerde hiç hevesi yok.
Veb "idare" ediyorum. Erken oldugunu dusundugumden kizimada dolap oda falan yaptirmadim musait bir odam var ama 4-5 yasinda oda yapacagiz nasipse ikisinede. Kendi yatak odamin sifonyerini kziima tahsis etmistim. Gardolaptanda iki bolme oglana ayiracagim. Suanlik cozum gibi duruyor gittigi yere kadar guder boyle :)

Benimde oyle ya sifonyeri ogluna kullaniyorum bebege ne yapcam bilmiyorum sadece bi besik alicam odayida evime tasininca yaparim ikisinjn herseyi takim olsun

Pembe mavıye gıttıgım ıcın detaylımıda orada yaptırayım dedım ama memnun kalmadım hem 460 tl verdım hemde memnun kalmadım evt uzun baktı ama hep aynı seylerı soyledı.

Al benim odundan da o kadar 7. Ayi bekliyorum canim bende o buyuk esyalar icin
Bunların hepsi aynı bir isimleri farklı diyorum ben :) bakıyorum bebe mağazalarını eşler ile gelmişler benimkine söylüyorum kredi kartını verdim ya istediğini al diyor. Dün akşam hobi bahçesi bakıyor bu sabahta alacağı motoru gösteriyor. Ben istiyorum ki bebek eşyaları baksın biraz ama nerdeeeee odun ki ne odun

Benimde oyle ya sifonyeri ogluna kullaniyorum bebege ne yapcam bilmiyorum sadece bi besik alicam odayida evime tasininca yaparim ikisinjn herseyi takim olsun
İste benimde dusuncem o oldugu icin biraz zorlansamda idare edicem :)) biraz daha ileri yasa donuk okula basladiginda ergen triplerine girdiginde bu ne bebekmiyim demesin :) kizimin park yatagi var suan onda yatiyor bizim odada. Oglanada ablasindan kalana bambu besigi kullanirsam 4-5 ay gerisinide o zaman dusunurum :)

Sen ayarlamişsın ne güzel bizim dolaplar full. Sifonyer mi alsam yoksa sadece dolap mı bilemedim bende. Oda daha sonra yapacağım kısmetse

Sen ayarlamişsın ne güzel bizim dolaplar full. Sifonyer mi alsam yoksa sadece dolap mı bilemedim bende. Oda daha sonra yapacağım kısmetse
Yok valla ayarladigimda pek soylenemez benimde full ama bir sekilde yer acacagim yada en kotusunden cok cok pahaliya kacmadan bu demonte nette satulan 6-7 rafli kapakli dolaplar var onlardan alinir basedemezsem. Sirf takim olsun simdi dolap alsam yazik atmak zorunda kalmayayim diye bu caba bakalim elimize yuzumuze bulastirmadan ne yapabiliriz :)

Bende öyle düşünüyorum uygun fiyata geliyor onlr. Hani bir kaç yıl sonra atsan bile için acımaz.

Ayy cidden isimler farklı benimki de arabasının herseyini inceler bakar sen Beğen al ben finansmanim der gicik . boşver kuz alalım bizde ne begenirsek çok karışması da iyi degil

Benim oglumda hala yatağında yatıyor IKEA beşikte ama büyük sigiyor bu bebise de sapet beşik alicam idare edip 9-10 ay idare etsinler artik

Ayy cidden isimler farklı benimki de arabasının herseyini inceler bakar sen Beğen al ben finansmanim der gicik . boşver kuz alalım bizde ne begenirsek çok karışması da iyi degil
Bir yerde iyi aslında ne istersem alıyorum da ama bazen gıcık oluyorum valla. Ben onun kredi kartını bir patlatayımda görsün o gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…