2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglumda hala yatağında yatıyor IKEA beşikte ama büyük sigiyor bu bebise de sapet beşik alicam idare edip 9-10 ay idare etsinler artik
Sepet besik ayakli o suslu olanlardan diyorsan onda 9-10 ay yatamaz sanmiyorum eger dogru anladiysam cunku ben kizimi park yataktan bile 10. Ay olmadan alt kademeye aldim ayaga kalkiyor diye. Sepetlerde 5 ay hadi hantal hareketlenmemis bir bebekse 6 ay en fazla yatabiliyorlar sonrasi cok riskli.

Of valla çok hoşuma gidiyor onlar park beşikte sevemedim bir turlu 7. Aya kadar düşünelim onu. oğlum ayağa kalktığı ay 10. Ayda yürüdü bu bebis ne olur bilemem birde sepet beşik değilde ona benzer bez beşik almıştım 7 ay kadar yattı oğlum bez olunca asil onu kullanamadik herkeste kkda boyle diyor ne yapsam bilemedim

Ben park yataktan cok memnunum kraft calipso var. Bende ilk aldigimda herkes 4-5 ay anca yatar sepet besikte demisti hevesim var diye aldim ama 5. Ayda hemen park yatagi aldik dusecek korkusuyla saga sola donuyor elini atıyor falan. Hevesin varsa ikinci el satan sitelerden alabilirsin aslinda ben sıfırın 2 sene olmadi daha 290 a aldim kargo icinde ayrica ic ortusu cibinligi falan dahil gayet şik. Ama 10 ay kullanirim diyorsan hayal kırıklığı yasarsin ben diyeyim:)

Benimki 1 kiloya yaklaştı hala belli olmuyor canım oyuzden merak ettim
Canim erkek cocuklari icerde kayarmis derler ya ondandir belki benimki disaridan baya belli etmeye basladi hatta gecen topugunu sivriltip bi yerden bi yere ukaydirdi boyle misket gibi dusun az daha zorlasa yarip cikacak ablasi da boyleydi

Canim erkek cocuklari icerde kayarmis derler ya ondandir belki benimki disaridan baya belli etmeye basladi hatta gecen topugunu sivriltip bi yerden bi yere ukaydirdi boyle misket gibi dusun az daha zorlasa yarip cikacak ablasi da boyleydi
Oy benim onun topuğunu yerim ben uzanıp da öyle çok dikkatli bakarsam anlaşılabiliyor gebeliğimden belli bugün ilk defa öğlen uyudum hemde 3 saat çokta yorgun hissediyorum artık ağırlaşıyoruz herhalde

Püüüffff oglumda yatağı bosaltmadi iste yoksa hic alman bazada almak istemiyorum ona bi cibinlik aparatı alıp suslersem daha da güzel olur yoksa park besik alsam bebek sallanmak istese aslında oğlumun ana kucağı da var ve aldığımız eve ne zaman tasiniriz belli değil en erken bi yıl en iyisi park beşik olacak sanırım yine

Benim oğlunda ayağını sayardı karnima yumurta kadar birşey karnında belli olup kayardi

Bizim 2018 modeller çok fena herşey beklenir bunlardanBen de diyorum bir 2 kiloya ulaşsa sağlıkla ciğerleri gelişse ondan sonrası gelmek istediğinde gelsinler

Valla agustos bebisleri gümbür gümbür geliyorlar
Yandık ki ne yandık

Gebelik çekimi şu eşin ile beraber çekildiğin fotolar mı dişarıda? Benim eşimi öldürsen çıkmaz çektirmez dısarıda öyle zaten. Doğum esnasında foto çekimi mi 250 tl

Aynen o cekim bizimkini ikna ederim çekilir de fiyatlar biraz gerdi

Digum esnası aynen 250+KDV hastanenin kendi fotocusu cekim kalitesi pek iyi değil ama hatıra olur en azından diye ona çektirecez
Çünkü dışarıdan baska fotocu gelirse odeme falan talep edilebiliyormuş sormadım tabii de

Kızlar bebek odası, dolap şifonyer o işleri ne yaptınız siz? O işte tam bir muamma. Sağolsun eşimde uğrasmaz hiç. Öyle şeylerde hiç hevesi yok.

Ben oda almyi yapmayı düşünüyorum
Çünkü dolaplarım hep dolu eee kızında bi sürü eşyası olacak
İnternette 1300 e falan modüler odalar var oyle birşey alıp sonra dolabı çatıyla çıkartıp icine ivir zıvır koyarım diyorum

@Mngoli sen kime gidiyordun

Bursalı cok ya bi buluşmada biz yapsak pek güzel olacak

Park besiklerde sallaniyor ayagini ayarlayabiliyorsun. Ya bebege park yatak alacaksin yada buyugu yeni yataga terfi ettireceksin :)

Park besiklerde sallaniyor ayagini ayarlayabiliyorsun. Ya bebege park yatak alacaksin yada buyugu yeni yataga terfi ettireceksin :)
beynim döndu düşünmekten püfff ev aldık hazırda duruyor ama tasinmama ihtimalim de var çünkü ne olur ne olmaz park beşik alayim istemeye istemeye hem sonra yerde kaplamaz atmak istersemde ona pek acimam belki ama sepet beşiğe içim gider dogrusu

Ben pembemavide Nedret kolsala gidiyorum. Yapalım Valla bir Bursa buluşması Ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…