2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda; inatçı kızım önce yüzüstü yattı yüzünü goremedik. Sonra ellerini suratına kapattı uzunca bir süre açmadı ben kalktim yürüdüm periontolog aletin kafasıyla durttu durttu uzunca uğraşlar sonucu çekti ellerini :) içim eridi. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Insallah bizlere de hayırlısıyla sağlıklı doğumlar

Çok sevindim canım. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla doğrurruz herbirimiz :)

Amin inşallah canım,Rabbim hayırlısı ile o günleride göstersin bizlere.Doktor tahmini doğumu 20,21 ağustos dedi.Kurban bayramına denk geliyor tam bakalım ne olacak:)) Sizinde iyi olmanıza çok sevindim,Allah hepimizin minnoşlarını korusun

Kodu falan var mıydı ürünün. Bende baktım da buna 120-150 arası fiyatı. Aynı üründen çok fazla satıcı var da sen hangisinden aldın acaba. Fiyatı cok uyguna gelmiş senin
Kodu yok canım aliekspress kendi yıldönümü indiriminden 5 dolar indirim yapmıştı 5 dolar da ben kupon kazanmıştım 80e düştü o yüzden :) land yazınca ilk çıkan çanta canım benimki :)

Bende bugün ayrıntılıya gittim ama oğluşum haftasından 2 hafta önde gidiyo normalde 23+0 ama ultrasonda 25+0 gözüktü ve 718 gram tosuncuk. :) iri bebek olabilir dedi gizli şekerin olabilir kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmalısın geç kalmadan dedi. annede şeker olunca galiba bebekler iri oluyo inşallah şekerim yoktur perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım korkuyorum

Oy benim onun topuğunu yerim ben uzanıp da öyle çok dikkatli bakarsam anlaşılabiliyor gebeliğimden belli bugün ilk defa öğlen uyudum hemde 3 saat çokta yorgun hissediyorum artık ağırlaşıyoruz herhalde
Benimde hala belli olmuyor hareketleri hossediyorum ama elini ayagini ya da sivrilfigini hic anlamiyorum

Amin bolca amin ☺ banada 22 Ağustos dedi ama sezaryen olursa 2 hafta önce alabiliriz de dedi bakalım hayırlısı

İnşallah canım benimde ayrıntılı ulttasonda cıktı. Kendı doktorumla gorustum 3mm dedı minimummus. Korkulcak hıcbırsey yok dogmadan gecıcektır ben takıp edıcem merak etme dedı. Cok rahatladım ben. İnşallah bebişlerimiz sağlıkla doğacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…