2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım sağol

Gözün aydın canım aminnnn. Cimcime poz vermedimi yakalayamadınızmı :)

Gözün aydın korkma hiçbirşeycikler olmaz Allahın izniyle.

Mustela aldim canim
Anladım canm mustela iyi bir marka mi yanlış anlama lütfen ilk hamileligim bilemiyorum ne almaliyim o yüzden soruyorum tırnak bakım seti falan onları hangi marka dusunuyorsun birde internetten aldığınız güvenilir site var mı mustela ürünleri ni net ten mi sipariş vermeliyim

Ya bide interiorarchitect arkadşaımız ne zamandır yazmıyor yoksa benmi farketmedim yazdığını

İyi olusunda girmesin etiketlerimizi görür yazar belki interiorarchitect

interiorarchitect @Coolpeople @Sia mia Ben de bu arkadaşları merak ettim, topikte aktiflerdi inşallah bir sıkıntı yoktur?

interiorarchitect hiç sesin çıkmıyor canim umarım iyisindir hersey yolundadir

Evet ya bende merak ediyorum ne yapıyor iyi mi interiorarchitect bi ses ver
Kizlaaar iyi geceler yazamadim epeydir sizleride merakta bıraktığım icin cok uzgunum.. Oglum hasta hatirlarsaniz alerjik bir çocuktu 20 25 gundur hasta yani toparliyor gibi oluyor hopp yine sil bastan 2 gundur yine basladi ve artik bunalimdan bunalima kosuyorum hastaligi cok uzuyor Rabbım daha kotu dert vermesin tabi ama cok fazla ilaca maruz kaliyor o canimi sıkıyor.. Bu arada hatirlanmak cok guzel bu sevildiğimi hissettirdi bunun icin de ayrica cok tesekkur ederim cok duygulandım.. Bende sizleri seviyorum

Canım benim iyi olmana sevindim Çınar için de üzüldüm biran evvel iğleşir inşllah bayağı rahatsızlandı çoktandır geçmedi kuzunun biran evvel iğleşir inşllah allah şifa versin başka dert vermesin inşllah

Cok sağol canim benim Allah razi olsun amin aynen bende oyle diyorum Rabbim baska dert vermesin buna da sukur

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çocuk hasta olunca dünya duruyor sanki. Mevlam beterinden saklasın.

Canim cok gecmis olsun seni göremeyince merak ettik inş oglusun tam anlamiyla düzelir benim kızda bu kış çok hastalık atlattı hep tekrar etti kısa sürelerle, çocukların bagisikliklari daha zayıf oluo bnde üzülüyorum böyle olunca Allah beterinden saklasin yaz yine aklımız sende kalmasın

Ufak tefekleri alabilirsin canim ben sadece besik puset falan buyuk esyalari 7. Aya biraktim digerlerini bende minik minik alicam birden yuk olmamasi icin
Anladım bbp kıyafet almayı bitirdim sayılır besigimizde hazır bakın ürünleri pijama takımlarım falan kaldı onlar için erken mı

Baktilar bebek haftasiyla uyumlu organlari var sıkınti yok bu kadar dedim Allah buyuk bi sorunu olsa ufacik biseyde kafayi yiyoruz bilmesem daha iyi. Seninde iyi cikar insallah
Benim kafadasın canım. Fazla detayı kurcalamak istemiyorum, sonuçta ne çıksa kabulümuz. Esas organlara bakıldımı bakıldı tamam.

Oy benim onun topuğunu yerim ben uzanıp da öyle çok dikkatli bakarsam anlaşılabiliyor gebeliğimden belli bugün ilk defa öğlen uyudum hemde 3 saat çokta yorgun hissediyorum artık ağırlaşıyoruz herhalde
Ayyy sorma iki gundur kafami kaldiramiyorum is yerinde resmen ceset gibi dolaniyorum uyuma imkanim yok taabiki asilar mahvetti beni

Anladım bbp kıyafet almayı bitirdim sayılır besigimizde hazır bakın ürünleri pijama takımlarım falan kaldı onlar için erken mı
E onlarida al gitsin bari canim rabbim kötusunu getirmesin hic birimizin evlatlarina korkumuz o yuzden ondan biraz bekletiyoruz ama madem onlar kalmis al sen bisey olmaz

Benim kafadasın canım. Fazla detayı kurcalamak istemiyorum, sonuçta ne çıksa kabulümuz. Esas organlara bakıldımı bakıldı tamam.
Aynen radyolojide ki adam 2 dk bakti bi sorun görünmuyor dedi dr daha detayli bakti ona gore Allah kotusunu vermesin ne yapabilecez ki sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…