- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.281
İnşallah canım sağolCanim her gün hayatimizda bişiler oluyor can sıkıci şeylerde var tabi, bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış tam olarak ne olduğunu bilmiorum ama kendini ve bebegini düşün pozitif hissetmeye calis hiçbişey tekduze gitmez herşey değişir bunu unutma inş senin hayatında da guzel degisiklikler olur :)
Ozel bir nedeni yok erken dogumda olsa da yasama sansi daha yuksek ya 7 . Aydan sonra o yuzdenAnladım canm neden 7 . Ay yani senin için özel değilse
Mustela aldim canimAy bende başladım gibi ufak ufak bu bakım ürünü ne almayı düşünüyorsunuz şampuan losyon falan
Gözün aydın canım aminnnn. Cimcime poz vermedimi yakalayamadınızmı :)Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda; inatçı kızım önce yüzüstü yattı yüzünü goremedik. Sonra ellerini suratına kapattı uzunca bir süre açmadı ben kalktim yürüdüm periontolog aletin kafasıyla durttu durttu uzunca uğraşlar sonucu çekti ellerini :) içim eridi. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Insallah bizlere de hayırlısıyla sağlıklı doğumlar
Gözün aydın korkma hiçbirşeycikler olmaz Allahın izniyle.Bende bugün ayrıntılıya gittim ama oğluşum haftasından 2 hafta önde gidiyo normalde 23+0 ama ultrasonda 25+0 gözüktü ve 718 gram tosuncuk. :) iri bebek olabilir dedi gizli şekerin olabilir kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmalısın geç kalmadan dedi. annede şeker olunca galiba bebekler iri oluyo inşallah şekerim yoktur perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım korkuyorum
Anladım canm mustela iyi bir marka mi yanlış anlama lütfen ilk hamileligim bilemiyorum ne almaliyim o yüzden soruyorum tırnak bakım seti falan onları hangi marka dusunuyorsun birde internetten aldığınız güvenilir site var mı mustela ürünleri ni net ten mi sipariş vermeliyimMustela aldim canim
Johansons alma göz yakiyor dalinde basit kaldi artik bende chico yada bübchen alicam canim e bebekte cogu urun var bakarsanAy bende başladım gibi ufak ufak bu bakım ürünü ne almayı düşünüyorsunuz şampuan losyon falan
Erken değil smdi almaya baslayim değil mi ni şey olur muJohansons alma göz yakiyor dalinde basit kaldi artik bende chico yada bübchen alicam canim e bebekte cogu urun var bakarsan
Ya bideinteriorarchitect arkadşaımız ne zamandır yazmıyor yoksa benmi farketmedim yazdığını
İyi olusunda girmesin etiketlerimizi görür yazar belkiinteriorarchitect
interiorarchitect @Coolpeople @Sia mia Ben de bu arkadaşları merak ettim, topikte aktiflerdi inşallah bir sıkıntı yoktur?
interiorarchitect hiç sesin çıkmıyor canim umarım iyisindir hersey yolundadir
Kizlaaar iyi geceler yazamadim epeydir sizleride merakta bıraktığım icin cok uzgunum.. Oglum hasta hatirlarsaniz alerjik bir çocuktu 20 25 gundur hasta yani toparliyor gibi oluyor hopp yine sil bastan 2 gundur yine basladi ve artik bunalimdan bunalima kosuyorum hastaligi cok uzuyor Rabbım daha kotu dert vermesin tabi ama cok fazla ilaca maruz kaliyor o canimi sıkıyor.. Bu arada hatirlanmak cok guzel bu sevildiğimi hissettirdi bunun icin de ayrica cok tesekkur ederim cok duygulandım.. Bende sizleri seviyorumEvet ya bende merak ediyorum ne yapıyor iyi miinteriorarchitect bi ses ver
Canım benim iyi olmana sevindim Çınar için de üzüldüm biran evvel iğleşir inşllah bayağı rahatsızlandı çoktandır geçmedi kuzunun biran evvel iğleşir inşllah allah şifa versin başka dert vermesin inşllahKizlaaar iyi geceler yazamadim epeydir sizleride merakta bıraktığım icin cok uzgunum.. Oglum hasta hatirlarsaniz alerjik bir çocuktu 20 25 gundur hasta yani toparliyor gibi oluyor hopp yine sil bastan 2 gundur yine basladi ve artik bunalimdan bunalima kosuyorum hastaligi cok uzuyor Rabbım daha kotu dert vermesin tabi ama cok fazla ilaca maruz kaliyor o canimi sıkıyor.. Bu arada hatirlanmak cok guzel bu sevildiğimi hissettirdi bunun icin de ayrica cok tesekkur ederim cok duygulandım.. Bende sizleri seviyorum
Cok sağol canim benim Allah razi olsun amin aynen bende oyle diyorum Rabbim baska dert vermesin buna da sukurCanım benim iyi olmana sevindim Çınar için de üzüldüm biran evvel iğleşir inşllah bayağı rahatsızlandı çoktandır geçmedi kuzunun biran evvel iğleşir inşllah allah şifa versin başka dert vermesin inşllah
Ufak tefekleri alabilirsin canim ben sadece besik puset falan buyuk esyalari 7. Aya biraktim digerlerini bende minik minik alicam birden yuk olmamasi icinErken değil smdi almaya baslayim değil mi ni şey olur mu
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çocuk hasta olunca dünya duruyor sanki. Mevlam beterinden saklasın.Kizlaaar iyi geceler yazamadim epeydir sizleride merakta bıraktığım icin cok uzgunum.. Oglum hasta hatirlarsaniz alerjik bir çocuktu 20 25 gundur hasta yani toparliyor gibi oluyor hopp yine sil bastan 2 gundur yine basladi ve artik bunalimdan bunalima kosuyorum hastaligi cok uzuyor Rabbım daha kotu dert vermesin tabi ama cok fazla ilaca maruz kaliyor o canimi sıkıyor.. Bu arada hatirlanmak cok guzel bu sevildiğimi hissettirdi bunun icin de ayrica cok tesekkur ederim cok duygulandım.. Bende sizleri seviyorum
Canim cok gecmis olsun seni göremeyince merak ettik inş oglusun tam anlamiyla düzelir benim kızda bu kış çok hastalık atlattı hep tekrar etti kısa sürelerle, çocukların bagisikliklari daha zayıf oluo bnde üzülüyorum böyle olunca Allah beterinden saklasin yaz yine aklımız sende kalmasınKizlaaar iyi geceler yazamadim epeydir sizleride merakta bıraktığım icin cok uzgunum.. Oglum hasta hatirlarsaniz alerjik bir çocuktu 20 25 gundur hasta yani toparliyor gibi oluyor hopp yine sil bastan 2 gundur yine basladi ve artik bunalimdan bunalima kosuyorum hastaligi cok uzuyor Rabbım daha kotu dert vermesin tabi ama cok fazla ilaca maruz kaliyor o canimi sıkıyor.. Bu arada hatirlanmak cok guzel bu sevildiğimi hissettirdi bunun icin de ayrica cok tesekkur ederim cok duygulandım.. Bende sizleri seviyorum
Anladım bbp kıyafet almayı bitirdim sayılır besigimizde hazır bakın ürünleri pijama takımlarım falan kaldı onlar için erken mıUfak tefekleri alabilirsin canim ben sadece besik puset falan buyuk esyalari 7. Aya biraktim digerlerini bende minik minik alicam birden yuk olmamasi icin
Benim kafadasın canım. Fazla detayı kurcalamak istemiyorum, sonuçta ne çıksa kabulümuz. Esas organlara bakıldımı bakıldı tamam.Baktilar bebek haftasiyla uyumlu organlari var sıkınti yok bu kadar dedim Allah buyuk bi sorunu olsa ufacik biseyde kafayi yiyoruz bilmesem daha iyi. Seninde iyi cikar insallah
Ayyy sorma iki gundur kafami kaldiramiyorum is yerinde resmen ceset gibi dolaniyorum uyuma imkanim yok taabiki asilar mahvetti beniOy benim onun topuğunu yerim ben uzanıp da öyle çok dikkatli bakarsam anlaşılabiliyor gebeliğimden belli bugün ilk defa öğlen uyudum hemde 3 saat çokta yorgun hissediyorum artık ağırlaşıyoruz herhalde
Kizzz evhamli girmissin detayliya hadi gecmis olsun gozun aydin olsunBenim oğlunda ayağını sayardı karnima yumurta kadar birşey karnında belli olup kayardi
E onlarida al gitsin bari canim rabbim kötusunu getirmesin hic birimizin evlatlarina korkumuz o yuzden ondan biraz bekletiyoruz ama madem onlar kalmis al sen bisey olmazAnladım bbp kıyafet almayı bitirdim sayılır besigimizde hazır bakın ürünleri pijama takımlarım falan kaldı onlar için erken mı
Aynen radyolojide ki adam 2 dk bakti bi sorun görünmuyor dedi dr daha detayli bakti ona gore Allah kotusunu vermesin ne yapabilecez ki sonuctaBenim kafadasın canım. Fazla detayı kurcalamak istemiyorum, sonuçta ne çıksa kabulümuz. Esas organlara bakıldımı bakıldı tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?