2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizzz evhamli girmissin detayliya hadi gecmis olsun gozun aydin olsun
Girdim valla sagol canim. benim evhamim sancima ve alt tarafta ki agriya idi onada progestan basladik mecburen biraz kafam rahatladi yani ama sipanin kafasi normale gore asagidaymis bi yaramazlik yapip erkenden pirtlamaz ortaya insallah

Cok gecmis olsun canim hemencecik toparlasin insallah kuzucuk.. arada yaz bizi merakta birakma

Benim kafadasın canım. Fazla detayı kurcalamak istemiyorum, sonuçta ne çıksa kabulümuz. Esas organlara bakıldımı bakıldı tamam.
Valla turkiyede cok kurcaliyorlar anneleri strese sokuyorlar gibime geliyo. Burdan okuyorum yok uyluk kemigi bir hafta ilerde falan cok detay geliyo bunlar ve burda kimse bana detay vermedi. Ayrintiliya girdim hersey yolunda sagliklisin gencsin deyip yolladilar beni ve son ultrasonumdu bir daha yok bundan sonra karnimi olcecekmis haftasiyla uyumlu mu diye okadar

Girdim valla sagol canim. benim evhamim sancima ve alt tarafta ki agriya idi onada progestan basladik mecburen biraz kafam rahatladi yani ama sipanin kafasi normale gore asagidaymis bi yaramazlik yapip erkenden pirtlamaz ortaya insallah
Kotu dusunme ben ilk sipayi oyle hep assada tasidim 42 de dogdu surekli dillendirme sipanin aklina karpuz kabugu getirme otursun oturdugu yerde
basbelasiyim ve T TubaSude sizlerinde gozu aydin masallah diyelim
Bu arada gunaydin kizlar

Dimi kız yolu gostermeyeyim çocuğa ki gelmesin hemen

Aynen banada oyle geliyor 2 li test şeker yukleme tetanoz aşısı gibi şeyler burdada yapılmiyor, detaylıdada herşeye bakdı ve her şey yolunda dedi o kadar.

Gözün aydın canım aminnnn. Cimcime poz vermedimi yakalayamadınızmı :)

Bir tane çok zorla yakaladık ama yüzü çok belli değil babası video çekerek yakalamış onunla idare edeceğiz artık doğana kadar :))

Geçmiş olsun canım bahar geldi bizim çocukların nefesleri değişti makineye başladık bizde

ANneler günaydın herkes iyidir umarım hepsini olmasada çoğunluğu okumadan geçmiyorum
Şimdi size ne sorucam yaz geldi neredeyse ve benim içinde temizlik askı doğuyor havalar ısınınca:) basından beri ağır işlere kalkışmamıştım ( süpürge toz hariç) ama evim temizlik istiyor kendimi yormadan cam kapı yer silssem açana sorun olur muki? Doktorum bu haftalar önemli kendine dikkat et ağır kaldırma dedi bana, neden oyle dedi anlamadım sormadım da siz temizliginizin ne kadarını yapıyorsunuz? Birde 4 yasında oğlum var gün içinde temizlik yapmasında cok oturup yatamiyorum

Canım benimde ayni içim hiç rahat değil ev berbat oldu oğlunda yapmıştım perde bile taktim ama bana yasak geldi Dr senin durumuna gore konuşmuş bence dediğinden çıkma senden başka da yapacak kimse yoksa da bir gün bir kapı bir pencere ile hafif şekilde yapmaya çalış yapacak birileri de varsa yapma ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…