2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bebeğimi çok altta hissediyorum bide taş gibi toplanıyo ara ara karnımda normalmi
Bende epey zaman aşağıda hissettim sonra dondu galiba ki karnında hissetmeye başladım drda dedi donmus diye normal o canım ilerleyen zamanlarda pozisyon değişirse yukarda hissedersin

Canımçol tehlikeli bir durum yoksa hergün bir odayı yap camını kapısını yormadan halılarda yıkamaya en sonda mutfağı dökersin

Mustela yi n11 den aldim iyi bir marka icerigi temiz zararli hic bir sey barindirmiyor tirnak bakim seti kuvet vs almadim daha onlari mazalardanda alirim diye dusunuyorum ucuz seyler oldugu icin

Benim de boyle havalarda deli gibi temizlik yapasım geliyor.camlari geçen sildim ama camur yağdı hemen ardina.simdi hiç cesaretim yok dun supurge yaparken belim koptu agridan dogrulamadim biraktim..agirlasiyorz galiba..birseyler yapicaksanda bir gun biyeri agir agir yap. Bnce bu dönemde titizlenmeye gerek yok..Bebeler daha önemli.kndini yormayacak seyleri yap geç.yardim al canim bence detayli temizlige girisme

Acaba bebek ters duruyor diye olabilir mi ? Dikkat demesinin sebebi ? devlet hastanesindeki doktorum söyledi çokça ilgili bir doktordu etrafımda yapacak kimse Yok canim, ama hergun 1 kapı silsem yada 1 cam silsem iyi olacak cok berbat oldu dipler hep üsten yapıyorum ama icime sinmiyor artık, oğlumda ben 9 ay çalıştım ev Işı pek olmuyordu zaten. Camlarda eğil kalk yapmak gerekiyor cok bilemedim yine de ? Senin yapacak kimsen varmi bari? Sana ne icin yasak demişti doktor ? Ters duruşundan mi?

Canımçol tehlikeli bir durum yoksa hergün bir odayı yap camını kapısını yormadan halılarda yıkamaya en sonda mutfağı dökersin
Aslında tehlikeli bi durumum yok doktor bisey demedi sadece bu haftalar riskli ağır kaldırma kendini cok yorma dedi, ben kan sulandırıcı kullanıyorum onun icin mi oyle dedi anlamadım soramadım da o anda saf kafam ( ama dediğin gibi hergun 1 cam yada kapı silerim yavaş hareketlerle, hiç Yapmadan olmuyor ki

Maalesef yardım edecek kimse yok annem arada gelip gidiyor ama cok diplere giremiyor oda süpürge toz balkon o kadar, cok inçe eleyip sık dokumam tabi, ben normalde camları önce cifler sonra durular en son camlar icin sirkeli suyla siler kurulardim :d şimdi hiç oyunu alırım yeterli.

Ben kadin tutacagim annemde yaninda duracak halleder heralde

Yada bir dktrlada konuş canım ne olur ne olmaz ben sürekli cam kapı ne var ne Yok yapıyorum tehlikeli bir durum yok diye doktrin öyle dedi bir bildiği vardır yinele sor canım sen bende evi boyatacam bir aya kadar ozaman büyük temizlik beni bekliyor şimdi oyuzden bıraktım büyük işleri sil süpür toz var ama hergün ütü var o bıktırıyor:)

Gunaydim anneler temizlik aski banada geliyor ama hemen gonderiyorum cunku temizlik yaptigim hafta yataktan wc yurucek bel ayak kalmiyor bekliyorum yagmurlar bitsin ondan sonra baslicam tek tek

Ben kadin tutacagim annemde yaninda duracak halleder heralde
Canim Doğuma yakın bende oyle yapmayı düşünüyorum annem kayınvalidem gelir durular basidna ama şimdi daha 4 ay var o zamana kadar hep üsten yapmakta olmuyor baisdn beri hiç cam kapıya girişmedim bu kadar ara verince havalar da ısınınca başladı kurt kaynamaya :)

Canim bende oyleydim cam konusunda ama hic gerek yok bence..doktorunu dinle ve kndini yormayacak riske girmeyecek sekilde yürüt islerini.camlarin alt kisimlarini mermeri vs.sil ama yukariya tirmanma bence.ben cesaret edemiyrm etsemde denedim yapamadim cok agri basladi belim ve kasiklarimda bnde de yasak var doktor dinlen gezme tozma vs.dedi..ama insan duramiyor seni iyi anliyorum..cam konusunda esim yardim ediyor saolsun ama erkek işte ne kdr ne yapabilir sıkılıp birakiyor biyerde.

Of o ütü zaten beni bitiriyor bel fitigimdA var hiç sevmiyorum ütüyü bu yüzden ( yaz da geldi ütülenecekler çoğaldı iyice ( masallah sana valla ben korkudan bi ise kalkışmadım bu güne kadar

Aynen insan duramıyor dediğin gibi yaparım en kötü mermer araları silerim, eşim çamaşır atıp asiyor balkon yıkıyor arada mutfakta yardım ediyor kolay işlere , bide 4 yasında ki oğlumun banyosu vs ilgileniyor o kadar, cam sil desem ona ne gerek var dursun der :)) bizim gibi yapamıyorlar tabi ama fayda oluyor yinede yapıyorsa silsin bosver hiç silmemskysn iyidir bence :)) hihiii

Of o ütü zaten beni bitiriyor bel fitigimdA var hiç sevmiyorum ütüyü bu yüzden ( yaz da geldi ütülenecekler çoğaldı iyice ( masallah sana valla ben korkudan bi ise kalkışmadım bu güne kadar
Ama bugunlerde halsizleştim mesela şuanda yazmak yerine sil süpür ütü sonra ofise gitmem lazım ama Müge anlı eşliğinde Buraya yazıyorum :)))))

Bu kocaların kıymetini bilin:) Benimki suyunu içmiyor üstünü giymesine bile yardımcı oluyor küçük bir çocuk yok yanımda ama koca bir bebek var:)

Yapiyor canim saolsun ama sunu yapalim bunu yapalim diyorum oyle.bazen ne gerek vsr dedugide oluyor senin ki gibi.camasir asip toplamak aynen bizde de oyle.yalniz benim esimin de pek vakti yok isinden dolayi o sıkıntı.. ne yapalim bi sekilde atlaticaz bugünleri..dedigim gibi titizlenmeye gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…