2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen en son dktr gittiğinde bebiş kaç gram olmuştu senle benim regli tarihlerimiz aynıydı

Ben genel temizliğimi yapıyorum. Elektrik süpürgesini ileri geri hareket ettirmeden kendime çeke çeke yapıyorum agırlıgımı vermeden. Vileda ile siliyorum.toz alıyorum. Banyo yıkayıp temizliyorum.ama bunları yaparken 15 dakıkada bir geçip uzanıyorum canım bir 10 dakika. Kendimi hırpalamadan yapıyorum. Doğuma yakında temizlikçi alır dip bucak temizletirim. Ahır kaldırmamak önemli canım. Doktorum 5 kilodan fazla kaldırma demişti.

Ben riskli gruptaydim yeni yeni cikiyorum kellemi kesseler elimi surmem :) sen bilirsin canim insallah bisi olmaz

Aynen bnde oyleydim rutin isleri yapiyordum ama dun süpürgeyi yapamadim belim sanki ayrilacakti.insallah gecicidir hep boyle olmaz

Annen yanında durursa sen yorulmazsın canım ama ben kadın tutuncada aynı şekilde yoruluyorum ayak üstü dönüp duruyorum:)
Tabiki kadinin yaninda duruncada onunde dolasmak gerekiyor yok ya valla Annemin hakkini ben asla odeyemem 6 aydir elimi hic biseye surmuyorum sadece yenek yapiyorum okadar .. simdide kadin tutucam annemle yaparkar bitmezsede yarim gun daha alirim yapacak bisi yok

Aynen bnde oyleydim rutin isleri yapiyordum ama dun süpürgeyi yapamadim belim sanki ayrilacakti.insallah gecicidir hep boyle olmaz
Bazı günler ağrı sızı oluyor bazı günse hiç ağrı olmuyor. Hatta diyorumki nasıl hamilelik bu varla yok arası. Boşver canım senin ve evladının canı sağolsun sonra yaparsın hiç takılmayın temizlik işlerine herseyden önemlisi can gerisi boş

Yok canim benim bebis dönmüs ama normale gore asagida ve yine minik bi kanama alanim var gezinme dedi dr zaten alt tarafim feci agriyor yapmak istesem de. Benimde kimsem yok ne yazikki bi bayan ayarlicam havalar az daha isinsinda. Kendini tehlikeli duruma sokmadan yapmaya calis yada olursa bi yarim gun kadin tut kapi pencere halletsin bari sen uzanmazsin

Aynen oyle birebir bnimde oyle bazen agri sizi icindeyim bazen kuş gibiyim .tabi o zmn hemen kurtlaniyrm şunu yapayım bunu yapayım diye...saglicakla olsunlarda ne kaldi zaten surada..hepsi hallolur..

Bende oyle yapicam ama cidden kadinla dolansam bende mahvolurum anahtar teslim bir bayan bulmam lazim o yuzden sabah evi birakip aksam alicam birini evde buyuk koltuklar kapi cam mutfak derdime tuz basildi offfff

Of o ütü zaten beni bitiriyor bel fitigimdA var hiç sevmiyorum ütüyü bu yüzden ( yaz da geldi ütülenecekler çoğaldı iyice ( masallah sana valla ben korkudan bi ise kalkışmadım bu güne kadar
Canim bu arada sen miydin defactodan canta bakan oyle hatirladim sanki

Bende oyle yapicam ama cidden kadinla dolansam bende mahvolurum anahtar teslim bir bayan bulmam lazim o yuzden sabah evi birakip aksam alicam birini evde buyuk koltuklar kapi cam mutfak derdime tuz basildi offfff
Oyle yapanda var biz icimize sinmedigi icin bekliyoruz aslinda birde kadin durust olmali tabiki :) benim var ya tanidikta valla kadin isil isil birakiyor heryeri perdelere kadar yikayip asiyir bende alicam mayis ta ramazanlik gelmeden artik ama benim duvarda sildirmem lazim muhtemelen onu dogumdan sonra yapturirim cunku dogumda evimde degilim

basbelasiyim gözün aydın atlatmışın detaylıyı riskli gruptan yavaş yavaş uzaklaşmana da çok sevindim

ONTK dün yazamadım unuttum
arada bi buhran gelse de karnındaki mucizeyi düşün :)

interiorarchitect geçmiş olsun
belli dönemler hastalıklar çoğalıyor ne yazık ki rabbim tez şifa versin

valla ben hiç riskli grupta olmadım ama dip köşe temizliğie elimi bile sürmüyorum
banyo wc eşim yıkıyor sağolsun
süpürge falan da üstten toz alıp vileda şeklinde
bi kerede detaylı mutfak dolabı sildim
çok yordu ama uzan sil falan

Tanıdık ayarlicam canım her zaman gelen kadın bırakmış isi rice edicem belki gelirse bende tek ona guvenirim evde değilsen ramazandan sonrada yaptirsan olur bebis bizim çocuk var evde ister istemez batıyor ev

Vallaha canım çok kafaya takmıyorym ben hamileyim şunu bunu yapmayın diye. Allaha emanet. Sonuçta en ağır iş ne olabilir mesela. Koltuk yatak çejmedikten sonra. Yazlık kışlığımı ayırdım, banyo duşakabin hallettim,kapıları sildim,mutfak dolabının dişi.(çamaşır ,süpür,sil i, bulaşık,hiç bitmeyen etrafı topla bunlar hiç bitmiyor zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…