2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah herkese yardim etsin bir tane cocuk turkusu var ya aklima o geldi yazilari okurken analar ceker yuku kimsenin bilesi yok gercekten oyle kimse bizim gibi hem onca yuk agrimiz sizimiz varken temizligi dusunemez

Cok sukur canim saol :*

Tanıdık ayarlicam canım her zaman gelen kadın bırakmış isi rice edicem belki gelirse bende tek ona guvenirim evde değilsen ramazandan sonrada yaptirsan olur bebis bizim çocuk var evde ister istemez batıyor ev
Evet esimle annemlere gitmeye karar verdik cunku onlarin evi cok serin mustakil ve agaclarin arasinda :) cocugu apt kosesinde pisirmek istemiyorum :)

Evet esimle annemlere gitmeye karar verdik cunku onlarin evi cok serin mustakil ve agaclarin arasinda :) cocugu apt kosesinde pisirmek istemiyorum :)
İyi fikir canım hem bebisde ele gelir biraz rahat olur bakması eve dönünce vallahi yapacak birşey yok bize de kapı pencere açıp klima acacaz mecbur arada sırada yoksa pişer bebek

Kendi doktorun yapınca ne kadar fark alacak canım
Canım kendi doktorum çalıştığım yerde tıpta perinatolog zaten ayrıntılıyı da ben yapıcam dedi, kuzum benim durum biraz farklı ben de doktorum ve hoca eskiden eşimin çalıştığı özel hastanede çalışıyordu yarım gün, hep özele gidiyordum ve eşimden ötürü para ödemiyorduk, şimdi hoca sadece tıpa geçti benim çalıştığım tıpta ve hiç para falan konuşmadık nasıl oluyor İnan bilmiyorum

Valla dr un yorma dediyse çok büyük ise kalkisma cnm yada yardım al . Bende süpürge vileda toz vs onları ypiorum onları yaparken bile günlere boluorum artık ev ztn 180 metre kare bünyem kaldrmio büyük temizlik içinde kadın alcam mecbur normalde işlerimi kendim yapardim ama yok yani hiç riske girmek istemiorum

C cagla1809 sende mi Natal kliniğe gittin canım? Nasıl geçti mennun kaldın mı
evet canım tam bır hafta oldu buguün :) ıyı gectı çok şükür paşamızın keyfı yerındeydı ama pozısyondan dolayı baya bekledık yuruduk dısarda randavumuz 13,00 deydı ordan cıktıgımızda saat 15,30 du..doktor Ahmet bey titiz birine benzıyo ben memnun kaldım acıkcası :)

Kızlar bebek odası, dolap şifonyer o işleri ne yaptınız siz? O işte tam bir muamma. Sağolsun eşimde uğrasmaz hiç. Öyle şeylerde hiç hevesi yok.
bende arastırıyorum şuanlık onları ama cocuk odam bıraz kucuk oldugu ıcın buyuk mobılya bakamıcam o yuzden ıkea düşünüyorum canım ben bı taraftan sıcaklar baslamadan ıyıce ağırlaşmadan herseyı halledeyım ıstıyorum ama olmuyor

Merhabalar araya kaynak yapıyorum ama , Ankara’daki hamişler detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba memnun kalanlar yazabilir mi

Anladım cnm sağol cvbn için

Canım ne kadar ücreti ahmet beyin

Bugün uyandığımdan beri kafamda bi agirlik var bi halsizlik sözkonusu cumarteside kizimin doğum günü elimi bişeye sürecek halim yok uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…