2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baya kalmışsınız içeride. İşinin çok ehli bşr doktor diye duymustum bende. Taramayı yaparken ne kadar ciddi değil mi? Az konusuyor kendisi ama işinde titiz

Ben söyle bir baktım ikeaya herhamgi 4 çekmeceli bir şifonyer 700 tl den başlıyor.. oda yapmayacagım için şimdilik ufak bir gardolap alırım diyorum. Şifonyer tercihimdi ama onda da askılık yok. Evet sıcaklar bastırınca daha bir zor olacak hemde ağırlaşacagız. Çabuk yoruluruz.birde Allah muhafaza Allah göstermesin erken gelir bebekler her duruma hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyorum.

ben sali gunu gidiyrm canim kontrolüm var rahim agzim ölçülecek yine.kiloyuda soyler ama bnce o kdr takilma haftasiyla uyumluymus sorun olmaz..bnce gayet iyi kilosu
Benim özelikkle ölçmedi ya da bana ölçtüm demedi hiç doktorum. Es geçmiş olamaz degil mi ya? Uzun sürüyor muayenelerimiz. Bir de tedavi ile oldu benim doktorumda tüp bebek doktoru. Cuma bende gideceğim özelikle sorayım. Senin vajinal mi bakıyor rahim ağzına canım?

benimki de hiç ölçtüm vs tarzı bir şey demiyor
ama bakıyordur diye düşünüyorum
çünkü her muayenede omurilik kafatası göbek çevresi vs vs hyer şeyini gösteriyor böyle bi detayı atlamaz

Canim ultrasonla olcuyordur doktorun onu bnce her gittiginde..benim vajinal ultrasonla bakmisti ve kisalma varmis biraz o yüzden kntrolum var..senin doktrun bakiyordur normal goruyordur o yüzden demiyordur birsey

Bugün uyandığımdan beri kafamda bi agirlik var bi halsizlik sözkonusu cumarteside kizimin doğum günü elimi bişeye sürecek halim yok uffff
Ben de uyandığımdan beri başağrısı çekiyorum hiç geçmedi. Sadece kızın kahvaltısını yaptırdım o kadar . Kolumu kaldıracak halim yok bugün.

Temizlik yapan hanımlar maşallah gıpta ile bakıyorum size.Ben sadece etraf toplayıp yemek yapıyorum o kadar . Her pazartesi yarım gün gelen bir yardımcım var sağolsun. Yoksa başedemem ben dip köşe başka işlerle

benimki de hiç ölçtüm vs tarzı bir şey demiyor
ama bakıyordur diye düşünüyorum
çünkü her muayenede omurilik kafatası göbek çevresi vs vs hyer şeyini gösteriyor böyle bi detayı atlamaz
Di mi? Üssten muayeneden tam görülüyor mu acaba? Kimisi görülür diyor kimisi vajinal muayene ile görülür diyor.

Di mi? Üssten muayeneden tam görülüyor mu acaba? Kimisi görülür diyor kimisi vajinal muayene ile görülür diyor.

Buradaki arkadaşların da genelinde gözlemlediğim kadarıyla
karından ölçümde risk görünce
vajinal bakıyorlar sanırım
demek ki risk yok ki o da vajinal ihtiyaç duymuyor

Canim ultrasonla olcuyordur doktorun onu bnce her gittiginde..benim vajinal ultrasonla bakmisti ve kisalma varmis biraz o yüzden kntrolum var..senin doktrun bakiyordur normal goruyordur o yüzden demiyordur birsey
Cuma günü soracagım. Herseyi sorar ederim onu yeni öğrendim bu kadar riskli bir durum olduğunu.

D _Depply_ zaten senin doktorun normal doktorlara göre ekstra hassas
onu da düşün zaten tüp bebek zorlu bir süreç böyle bir nedenden dolayı göz göre göre kaybetme riskini göze almaz
için rahat etsin lütfen

Bende şöyle bir şey hatırlıyorum; ilk haftalar alttan muayene olunuyor ya o da 12. Haftada bakılırmış rutin olarak. Öyle bir durum hatırladım bende az evvel

Ediyor ediyor detaycı doktor herkes bundan bahsederken bende dedim acaba mı? Neyseki cuma günü gideceğim o zaman bir soracagım bakalım. Bu arada bizde kayınvalide ile yarın alişverişe çıkacagız. Bebeler sarayına gidelim ne varsa ben alayım dedi. Bir seferde aldırayım bende herbir seyini çocugun. İnşallah araba ana kucagını falan da alır

Ztn benim kizın arkasini toplamak bütün islere bedel o oyuncaklar günde kaç kere odasından salona tasinio sora tekrar odasına gidiyor beynim yanio artık

Bende senın gibi havalar isininca bi temizlik aşkı oluyor, butun evin işni ven yapıyorum, ( ağır kaldırmak dahıl) kızımda 11 aylık butun gün kucağımda bazen işimi o kucağımda yapmak zorunda kalıyorum, dr bana hıc ağır kaldurma demedi veye yorma kendinide bu yuzden canıma okuyorum.

ben ılk kızımda ılk haftalar harıc vajınal muayene olmadım
o da ılk hafta dedıgım kalp atısı duyana kadr 7 veya 8. haftaya kadar
kanamam oluyodu doktor sık sık cagırıyodu nerdeyse her hafta gıbı

bu sefer hıc alttan muayane olmadım ılk zamanlar bıle
ama plesanta asagı yerlesımlı oldugu ıcın gecen haftakı muayene vajınaldı
plesantanın rahme olan uzkalıgı ıcın
skntılı bı durum yoksa bence bakılmıyodur

ben sadece banyo temızlıyorum evde ( banyo konusunda saçma sapan bı takıntım var )
onun harıcınde bıraz ıs yapsam belım agrıyo kalcam agrıyo kalıyorm ıkı büklım
ve esıme kac gundur soyluyorum bu evın cok pıs cok daralıyorum dıye
bakalım ne zaman temızlık askı gelecek bana da sızın gıbı:)

Ztn benim kizın arkasini toplamak bütün islere bedel o oyuncaklar günde kaç kere odasından salona tasinio sora tekrar odasına gidiyor beynim yanio artık
Sadece salona taşınıyorsa dua et tatlım, benim ki bebekleriyle yemek yiyor, onlarla tv seyrediyor, banyo yapıyor her yere taşıyor onları.Bir de sarıp uyutup çekmecelerin içine yerleştiriyor. Her ütü yerleştirmede çamaşırların içinden bebek çıkartıyorum

Cuma günü soracagım. Herseyi sorar ederim onu yeni öğrendim bu kadar riskli bir durum olduğunu.
Canim bak benim doktorum ultrasonla olcemeyince vajinal olctu..sen buna takilma dojtorun her gittiginde eminim bakıyordur herhangi bir sıkıntı gormediyse bahsetmemistir..icin rahat etsin yani.
Yine de gittiginde sor istersen tam rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…