- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.401
bende oluyor özellikle ağır kaldırınca çok eğilip kalkınca..sanki aşağıda bir yuvası var ve oraya düşüyor..öyle olunca hareketlerini çok az hissediyorum ve idrar torbama vuruyor hep..hem canım yanıyor hem tuvaletim olmadığı halde isteği oluşuyorgünaydın kızlar bebeğimi çok altta hissediyorum bide taş gibi toplanıyo ara ara karnımda normalmi
Öyle yapayım iyice sorayım onuda aklımdan çıkarayım bariCanim bak benim doktorum ultrasonla olcemeyince vajinal olctu..sen buna takilma dojtorun her gittiginde eminim bakıyordur herhangi bir sıkıntı gormediyse bahsetmemistir..icin rahat etsin yani.
Yine de gittiginde sor istersen tam rahatla
benım daha hıcbıseyım hazır deilBen söyle bir baktım ikeaya herhamgi 4 çekmeceli bir şifonyer 700 tl den başlıyor.. oda yapmayacagım için şimdilik ufak bir gardolap alırım diyorum. Şifonyer tercihimdi ama onda da askılık yok. Evet sıcaklar bastırınca daha bir zor olacak hemde ağırlaşacagız. Çabuk yoruluruz.birde Allah muhafaza Allah göstermesin erken gelir bebekler her duruma hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyorum.
ciddi evet ama espri yaptı bize bızım paşa elini yuzune koymuş yüzü gözükmüyordu baya ugrastı cekmedı elını ahmet beyde dedıkı begenmıceksınız dıye tribe girmiş çocuk açmıyo yuzunu dedı :) o adamdan espri hiç beklemıyordumda tuhafıma gıttı sekreterı daha cıddıydı benceBaya kalmışsınız içeride. İşinin çok ehli bşr doktor diye duymustum bende. Taramayı yaparken ne kadar ciddi değil mi? Az konusuyor kendisi ama işinde titiz
Bu çocuklar niye yüzünü göstermiyor anlamadım genelde hepsi yüzünü kapattı bide erkek olacaklarciddi evet ama espri yaptı bize bızım paşa elini yuzune koymuş yüzü gözükmüyordu baya ugrastı cekmedı elını ahmet beyde dedıkı begenmıceksınız dıye tribe girmiş çocuk açmıyo yuzunu dedı :) o adamdan espri hiç beklemıyordumda tuhafıma gıttı sekreterı daha cıddıydı bence
İnternet sitesinden mi baktın yoksa mağazaya mı gittinde gördün canım? Varsa bir foto atabilirmisin banabenım daha hıcbıseyım hazır deilikeada 4 çekmeceli şifonyer 300 küsür lira benım begendıgım
hakikaten bozuyor psikolojiyi o kadar çok bilgi ve ihtimallerden söz ediliyor ki :)Parmaklarim kirilsaydi da su nette biseye bakmasaydim bebegin aşağıda olması durumuna bi bakayım dedim olan oldu tabi yine kotu senaryolar
Evet şimdi bende şaşırdım :) işyeri olarak soğuklar ama bize işlerini iyi yapsınlar gerisi önemli değil zatenciddi evet ama espri yaptı bize bızım paşa elini yuzune koymuş yüzü gözükmüyordu baya ugrastı cekmedı elını ahmet beyde dedıkı begenmıceksınız dıye tribe girmiş çocuk açmıyo yuzunu dedı :) o adamdan espri hiç beklemıyordumda tuhafıma gıttı sekreterı daha cıddıydı bence
Evet cidden sinirim bozuldu bi umut dedim belki önemsenmeyecek bi durum diye yaziyordur ama nerdeeeehakikaten bozuyor psikolojiyi o kadar çok bilgi ve ihtimallerden söz ediliyor ki :)
bende bu konuda takmıstım, korkup duruyordum. soyledım doktoruma olcecek mısınız dıye. karından olcum dogru sonuc vermıyor (doktor perınatolojı uzmanı bu arada o bıle boyle soyledı) eger bır sıkıntı yoksa kanama, agrı, erken dogum rıskı , daha once dusuk vs. bakmıyorlarmıs. vajınal muayenede bakıldıgından enfeksıyon kapma rıskı var dedı ne kadar ıcerı gırıp olculuyor bılmıyorum oyle dıyınce tamam dedım bendeDi mi? Üssten muayeneden tam görülüyor mu acaba? Kimisi görülür diyor kimisi vajinal muayene ile görülür diyor.
Bende alacaktim bu tarz birşey canım sonunda bi baktım daha alacak çok şey var lcw lden 50 tlye aldım bugün oda anne bebek cantasiymisbu çantayı çok beğeniyorum ve çok kullanışlı ama 170 lira :) fazlamı sizce
Bende şöyle bir şey hatırlıyorum; ilk haftalar alttan muayene olunuyor ya o da 12. Haftada bakılırmış rutin olarak. Öyle bir durum hatırladım bende az evvel
Ediyor ediyor detaycı doktor herkes bundan bahsederken bende dedim acaba mı? Neyseki cuma günü gideceğim o zaman bir soracagım bakalım. Bu arada bizde kayınvalide ile yarın alişverişe çıkacagız. Bebeler sarayına gidelim ne varsa ben alayım dedi. Bir seferde aldırayım bende herbir seyini çocugun. İnşallah araba ana kucagını falan da alır
Parmaklarim kirilsaydi da su nette biseye bakmasaydim bebegin aşağıda olması durumuna bi bakayım dedim olan oldu tabi yine kotu senaryolar
Aynen öyleymiş canim hic sorma birde yazılarda servis boyu yazıp duruyor mu ben dra sormadim radyoloji uzmanına dedim drunuz bilgi verir dedi onada sormadimben hiç alttan muayene olmadım
bebeler sarayına gidersen kadının gözü korkar valla
özlemde 40 olan orada 60 dı
herşeyde farklı mı o kadar bilmiyorum da
inşallah alır valla ne güzel hepsi aradan çıkar
oklavayla dövcem seni
internetten bakılır mı allah aşkına
zaten doktora gidiyorsun zaten sorun yaşayıp evham yapıyorsun
internete göre şu anda çocuğun doğmuştu bile pozisyondan dolayı
Allah allah illa vajinal mi muayene olacagız yani. Ben doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek?bende bu konuda takmıstım, korkup duruyordum. soyledım doktoruma olcecek mısınız dıye. karından olcum dogru sonuc vermıyor (doktor perınatolojı uzmanı bu arada o bıle boyle soyledı) eger bır sıkıntı yoksa kanama, agrı, erken dogum rıskı , daha once dusuk vs. bakmıyorlarmıs. vajınal muayenede bakıldıgından enfeksıyon kapma rıskı var dedı ne kadar ıcerı gırıp olculuyor bılmıyorum oyle dıyınce tamam dedım bende
Aynen öyleymiş canim hic sorma birde yazılarda servis boyu yazıp duruyor mu ben dra sormadim radyoloji uzmanına dedim drunuz bilgi verir dedi onada sormadim
Allah allah illa vajinal mi muayene olacagız yani. Ben doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek?
Yok yok evham yapmadım. Arkadaş yazmış şimdi onun doktoruda bir yorum yapmış ona şaşırdım biraz.evham yapmaz mısın arkadaşım
risk yok diye bakmamıştır yine gidince sor ama fazla da düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?