- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.421
Yapmak istemiyorum durduk yere sadece agrim var o yuzden endiseliyim onada progesteron kullaniyorum bisey olmayacak insallahevham yapmaz mısın arkadaşım
risk yok diye bakmamıştır yine gidince sor ama fazla da düşünme
Ama şöyle bir inceledim de ürünlerini sanki özlem bebeye göre daha bir kaliteli kumaşı. Kendimde tekstilci oldugum anladım kalite farkını. Ondan bir tık daha pahalıdır. Olsun o kadar da kendisi diyince oraya gidelim bende bozuntuya vermedim. Ben ilk 12 hafta alttan muayene oldum. Aliştim artık :)
Yapmak istemiyorum durduk yere sadece agrim var o yuzden endiseliyim onada progesteron kullaniyorum bisey olmayacak insallah
Var cnm var bu dediklerinide yapiyor yıkama, cekmecelere oyuncak koyma kıyafetlerini dolaptan çıkarma daha saymak istemiorumSadece salona taşınıyorsa dua et tatlım, benim ki bebekleriyle yemek yiyor, onlarla tv seyrediyor, banyo yapıyor her yere taşıyor onları.Bir de sarıp uyutup çekmecelerin içine yerleştiriyor. Her ütü yerleştirmede çamaşırların içinden bebek çıkartıyorum
Cok tesekkur ederim canim aynen oyle çocuk hasta olunca insanin butun enerjisi gidiyorÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çocuk hasta olunca dünya duruyor sanki. Mevlam beterinden saklasın.
Cok tesekkur ederim canim benim.. Allah tum çocuklari korusun hasta olmasinlar hic.. Oglum emerken bagisikligi cok kötüydü cunku ek gidayi reddediyor hep emmek istiyordu tam duzene girdi dedim biraz rahatlamisti yine basladi alerjisi kabus gibi bi de 2 yas sendromu basladi galiiba herseye bi itirazlar :) aksi gibi bebek arabasini bakima verdik 20 gune ancak gelir disarida cikamayinca bana sardi iyice :) butun gun resim yapip lego oynuyoruz:) artik babasina dedim Allah askina bisiklet al su ittirilenlerden bari biraz disari cikar kafamizi dagitiriz:)Canim cok gecmis olsun seni göremeyince merak ettik inş oglusun tam anlamiyla düzelir benim kızda bu kış çok hastalık atlattı hep tekrar etti kısa sürelerle, çocukların bagisikliklari daha zayıf oluo bnde üzülüyorum böyle olunca Allah beterinden saklasin yaz yine aklımız sende kalmasın
Cok sagol canim benimmCok gecmis olsun canim hemencecik toparlasin insallah kuzucuk.. arada yaz bizi merakta birakma
Cok sagol canim sizede gecmis olsunGeçmiş olsun canım bahar geldi bizim çocukların nefesleri değişti makineye başladık bizde
Canim benim cok teşekkür ederim evde cocuk hasta olunca bizde hayat durdu onun gonlunu etmekle geçti hep zaman o yuzden yazma firsatim olmadi hic ama bundan sonra yazarim insallah kusuruma bakmayın merakta bıraktığım icininteriorarchitect gecmis olsun canim bizi merakta biraktin yahuu..Allah şifa versin çocuğuna..minik nasil hersey yolundadir insallah.
Cok tesekkurler canimmm aynen oyle bahari atlatirsak insallah daha rahatlarizbasbelasiyim gözün aydın atlatmışın detaylıyı riskli gruptan yavaş yavaş uzaklaşmana da çok sevindim
@ONTK dün yazamadım unuttum
arada bi buhran gelse de karnındaki mucizeyi düşün :)
interiorarchitect geçmiş olsun
belli dönemler hastalıklar çoğalıyor ne yazık ki rabbim tez şifa versin
valla ben hiç riskli grupta olmadım ama dip köşe temizliğie elimi bile sürmüyorum
banyo wc eşim yıkıyor sağolsun
süpürge falan da üstten toz alıp vileda şeklinde
bi kerede detaylı mutfak dolabı sildim
çok yordu ama uzan sil falan
Parmaklarim kirilsaydi da su nette biseye bakmasaydim bebegin aşağıda olması durumuna bi bakayım dedim olan oldu tabi yine kotu senaryolar
Ayyy hayal öyle bebek benim koca sıpa bile hala uyanır geceleri muayenede hic durmadı Dr dedi bu bebek çok yaramaz olacakolmayacak tabii
dur daha
gece uyumuyor dicez
sonra seninki gebelikte çok zorladığı için annesini doğduktan sonra sakin olacak
diyeceksin ki ayy benimkisi akşam yatıyor sabah kalkıyor :) biz kıskancazzzz çocuğu
Sağol canım benim bakmak istemiyorum hani dedim belki önemsiz biseydir okuyup rahatlarim çünkü sürekli yatiyorum neredeyse bende bunaldim artijcanım ben benım durumuma baktıgımda en cok okudum sey
anne bebek kayıpları
gunlerce canım skldı durup durup agladım
kendıme bıse olmasından cok kucuk kızım var dıye
ama rısk hayatın her anında yok mu
bu düşüncelerle de yasanmıyoherseyın hayırlısı olsun dıyerek dua ederek gecırıyorum gunlerımı
yanı merak edıp okuyoruz bakıyoruz, okumayınca da olmuyo ama elınden geldıgınde o kısma takılmamaya calıs
Canim olabildiğince bu durumlarda doktorunuzun dediginden baska bir sey arastirmayin google a bakmayin komsu teyzeyi dinlemeyin kulak tikayin onlar felaket tellallari. Allahin izniyle saglikla alacaksınız yavrularinizi kucaklarinizacanım ben benım durumuma baktıgımda en cok okudum sey
anne bebek kayıpları
gunlerce canım skldı durup durup agladım
kendıme bıse olmasından cok kucuk kızım var dıye
ama rısk hayatın her anında yok mu
bu düşüncelerle de yasanmıyoherseyın hayırlısı olsun dıyerek dua ederek gecırıyorum gunlerımı
yanı merak edıp okuyoruz bakıyoruz, okumayınca da olmuyo ama elınden geldıgınde o kısma takılmamaya calıs
yerındede gördum sıtesındede var ama cocuk bölümünde değil dolap ve şifonyerler bölumunde yanı heryerde kulanılabılırİnternet sitesinden mi baktın yoksa mağazaya mı gittinde gördün canım? Varsa bir foto atabilirmisin bana
aynenBu çocuklar niye yüzünü göstermiyor anlamadım genelde hepsi yüzünü kapattı bide erkek olacaklar
Senin yanına gelip sana arkadaşlık edecek kimsen yok mu? Yalnızlık da insanı kötü düşüncelere yönlendiriyor. Sana yarenlik edecek biri olsa rahatlarsın.Sağol canım benim bakmak istemiyorum hani dedim belki önemsiz biseydir okuyup rahatlarim çünkü sürekli yatiyorum neredeyse bende bunaldim artij
Benim eve klima bile etki etmiyor zaten seneyede evi degistirecegimİyi fikir canım hem bebisde ele gelir biraz rahat olur bakması eve dönünce vallahi yapacak birşey yok bize de kapı pencere açıp klima acacaz mecbur arada sırada yoksa pişer bebek
Valla canım annemler gelemiyor aile sorunlarından dolayı kimse yok binada kapı çalan bile herkes kendi havasında değişik bi yer burası bi kv var konuda ben istemem gelip de basımı yer ben mi ona bakayım o mu bana baksın benden kotu hasta olur yatar. Anlayacağınız hep yek basimaSenin yanına gelip sana arkadaşlık edecek kimsen yok mu? Yalnızlık da insanı kötü düşüncelere yönlendiriyor. Sana yarenlik edecek biri olsa rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?