2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben acayip tırsıyorum muayeneden
nasıl normal doğum yapcam çok merak ediyorum bakalım

ben kıyafet olarak bakmadım da alt açma bakmaya girdik
bi tane kikirik bi kız vardı
diğer taraftakilerin aynısını gösterdi daha pahalı olarak bi de babynest sordum 145 tl dedi piyasada daha uygun fiyatları
geri çıktım zaten hazır götüren var git alsın valla

benimkisi güya nevresim için para verecekti
kaç kere alışverişe gidiyorum dedim duymazdan geldi
bak çarşıya gittik kaç gün oldu
insan gelip aa bakayım neler aldınız der o kadar ruhsuz

Yapmak istemiyorum durduk yere sadece agrim var o yuzden endiseliyim onada progesteron kullaniyorum bisey olmayacak insallah

olmayacak tabii
dur daha
gece uyumuyor dicez
sonra seninki gebelikte çok zorladığı için annesini doğduktan sonra sakin olacak
diyeceksin ki ayy benimkisi akşam yatıyor sabah kalkıyor :) biz kıskancazzzz çocuğu

Var cnm var bu dediklerinide yapiyor yıkama, cekmecelere oyuncak koyma kıyafetlerini dolaptan çıkarma daha saymak istemiorum

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çocuk hasta olunca dünya duruyor sanki. Mevlam beterinden saklasın.
Cok tesekkur ederim canim aynen oyle çocuk hasta olunca insanin butun enerjisi gidiyor

Cok tesekkur ederim canim benim.. Allah tum çocuklari korusun hasta olmasinlar hic.. Oglum emerken bagisikligi cok kötüydü cunku ek gidayi reddediyor hep emmek istiyordu tam duzene girdi dedim biraz rahatlamisti yine basladi alerjisi kabus gibi bi de 2 yas sendromu basladi galiiba herseye bi itirazlar :) aksi gibi bebek arabasini bakima verdik 20 gune ancak gelir disarida cikamayinca bana sardi iyice :) butun gun resim yapip lego oynuyoruz:) artik babasina dedim Allah askina bisiklet al su ittirilenlerden bari biraz disari cikar kafamizi dagitiriz:)

interiorarchitect gecmis olsun canim bizi merakta biraktin yahuu..Allah şifa versin çocuğuna..minik nasil hersey yolundadir insallah.
Canim benim cok teşekkür ederim evde cocuk hasta olunca bizde hayat durdu onun gonlunu etmekle geçti hep zaman o yuzden yazma firsatim olmadi hic ama bundan sonra yazarim insallah kusuruma bakmayın merakta bıraktığım icin
Minigim cok sukur iyi teyzesi detaylimizda temiz çıktı buyuyor yavrum kendi capinda abisiyle ilgilenmekten ona firsat gelmiyor hic daha hic bir sey de alamadim bi tek ismimiz netlesti elif masal olcak insallah adi:)

Cok tesekkurler canimmm aynen oyle bahari atlatirsak insallah daha rahatlariz

Parmaklarim kirilsaydi da su nette biseye bakmasaydim bebegin aşağıda olması durumuna bi bakayım dedim olan oldu tabi yine kotu senaryolar

canım ben benım durumuma baktıgımda en cok okudum sey
anne bebek kayıpları
gunlerce canım skldı durup durup agladım
kendıme bıse olmasından cok kucuk kızım var dıye
ama rısk hayatın her anında yok mu
bu düşüncelerle de yasanmıyo herseyın hayırlısı olsun dıyerek dua ederek gecırıyorum gunlerımı
yanı merak edıp okuyoruz bakıyoruz, okumayınca da olmuyo ama elınden geldıgınde o kısma takılmamaya calıs

olmayacak tabii
dur daha
gece uyumuyor dicez
sonra seninki gebelikte çok zorladığı için annesini doğduktan sonra sakin olacak
diyeceksin ki ayy benimkisi akşam yatıyor sabah kalkıyor :) biz kıskancazzzz çocuğu
Ayyy hayal öyle bebek benim koca sıpa bile hala uyanır geceleri muayenede hic durmadı Dr dedi bu bebek çok yaramaz olacak

Sağol canım benim bakmak istemiyorum hani dedim belki önemsiz biseydir okuyup rahatlarim çünkü sürekli yatiyorum neredeyse bende bunaldim artij

Canim olabildiğince bu durumlarda doktorunuzun dediginden baska bir sey arastirmayin google a bakmayin komsu teyzeyi dinlemeyin kulak tikayin onlar felaket tellallari. Allahin izniyle saglikla alacaksınız yavrularinizi kucaklariniza

Sağol canım benim bakmak istemiyorum hani dedim belki önemsiz biseydir okuyup rahatlarim çünkü sürekli yatiyorum neredeyse bende bunaldim artij
Senin yanına gelip sana arkadaşlık edecek kimsen yok mu? Yalnızlık da insanı kötü düşüncelere yönlendiriyor. Sana yarenlik edecek biri olsa rahatlarsın.

Minik kuzular olmaz yaramaz yaa
biri harektli oldu mu diğeri sakin oluyor genelde

BadeAk34 insanın elinde değil bakıyorsun da
ama gerçekten iyi değil bakmak
bir sivilce için bile kanser diyorlar internette herkes çok acımasız

E Egepam nerelerdesin ki sen ya

Senin yanına gelip sana arkadaşlık edecek kimsen yok mu? Yalnızlık da insanı kötü düşüncelere yönlendiriyor. Sana yarenlik edecek biri olsa rahatlarsın.
Valla canım annemler gelemiyor aile sorunlarından dolayı kimse yok binada kapı çalan bile herkes kendi havasında değişik bi yer burası bi kv var konuda ben istemem gelip de basımı yer ben mi ona bakayım o mu bana baksın benden kotu hasta olur yatar. Anlayacağınız hep yek basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…