- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.441
Gelen gideni aratır derler bebeğimMinik kuzular olmaz yaramaz yaa
biri harektli oldu mu diğeri sakin oluyor genelde
@BadeAk34 insanın elinde değil bakıyorsun da
ama gerçekten iyi değil bakmak
bir sivilce için bile kanser diyorlar internette herkes çok acımasız
@Egepam nerelerdesin ki sen ya
Cok bisey yapmıyor ama binadan şükür diyorum zor zamanlarımda yardımcı oluyor yoksa yerinden kalkmaz kolay kolayBu kocaların kıymetini bilin:) Benimki suyunu içmiyor üstünü giymesine bile yardımcı oluyor küçük bir çocuk yok yanımda ama koca bir bebek var:)
Demeden yapan varsa plaket verelim onaYapiyor canim saolsun ama sunu yapalim bunu yapalim diyorum oyle.bazen ne gerek vsr dedugide oluyor senin ki gibi.camasir asip toplamak aynen bizde de oyle.yalniz benim esimin de pek vakti yok isinden dolayi o sıkıntı.. ne yapalim bi sekilde atlaticaz bugünleri..dedigim gibi titizlenmeye gerek yok..
. Bana da öyleBen genel temizliğimi yapıyorum. Elektrik süpürgesini ileri geri hareket ettirmeden kendime çeke çeke yapıyorum agırlıgımı vermeden. Vileda ile siliyorum.toz alıyorum. Banyo yıkayıp temizliyorum.ama bunları yaparken 15 dakıkada bir geçip uzanıyorum canım bir 10 dakika. Kendimi hırpalamadan yapıyorum. Doğuma yakında temizlikçi alır dip bucak temizletirim. Ahır kaldırmamak önemli canım. Doktorum 5 kilodan fazla kaldırma demişti.
Yormadan azbucuk biseyler yapıcam canim :) yapsam rahat değilim yapmasam yine rahat değilim :) nasıl bir psikolojideyim açabaBen riskli gruptaydim yeni yeni cikiyorum kellemi kesseler elimi surmem :) sen bilirsin canim insallah bisi olmaz
Onzaman sen hiç yeltenme bile derim benim ayaklar asagida ama arada benimde cok zorum oluyor. Dur bakalım olmadı kadın tutarım yarım gunYok canim benim bebis dönmüs ama normale gore asagida ve yine minik bi kanama alanim var gezinme dedi dr zaten alt tarafim feci agriyor yapmak istesem de. Benimde kimsem yok ne yazikki bi bayan ayarlicam havalar az daha isinsinda. Kendini tehlikeli duruma sokmadan yapmaya calis yada olursa bi yarim gun kadin tut kapi pencere halletsin bari sen uzanmazsin
Evet canim bendim ama almadim hala var nette bugün sbaah baktım yineCanim bu arada sen miydin defactodan canta bakan oyle hatirladim sanki
4 yaşındaki oğlum sağolsun zaten beni oturtmuyor desem yeridir tam oturuyorum annneee su getir anne oyun vs vs ev sürekli topla zaten allah kolaylık versin.Vallaha canım çok kafaya takmıyorym ben hamileyim şunu bunu yapmayın diye. Allaha emanet. Sonuçta en ağır iş ne olabilir mesela. Koltuk yatak çejmedikten sonra. Yazlık kışlığımı ayırdım, banyo duşakabin hallettim,kapıları sildim,mutfak dolabının dişi.(çamaşır ,süpür,sil i, bulaşık,hiç bitmeyen etrafı topla bunlar hiç bitmiyor zaten)
Valla dr un yorma dediyse çok büyük ise kalkisma cnm yada yardım al . Bende süpürge vileda toz vs onları ypiorum onları yaparken bile günlere boluorum artık ev ztn 180 metre kare bünyem kaldrmio büyük temizlik içinde kadın alcam mecbur normalde işlerimi kendim yapardim ama yok yani hiç riske girmek istemiorum
Oo masallah senin gücün kuvvetin yerinde demekki benim bel fıtığım var gebelikten cok bel agiris beni mahvediyor şimdi tabi daha da arttı oğlum kucak çocuğu değil allahtan en cok buna seviniyorum nasip böyle imiş hayiirlisi tabi. Yanı ben istesemde o kadar kendimi yoramamBende senın gibi havalar isininca bi temizlik aşkı oluyor, butun evin işni ven yapıyorum, ( ağır kaldırmak dahıl) kızımda 11 aylık butun gün kucağımda bazen işimi o kucağımda yapmak zorunda kalıyorum, dr bana hıc ağır kaldurma demedi veye yorma kendinide bu yuzden canıma okuyorum.
Bende lcwden aldim acaba sen aldın mi iyi mi diye merak ettimCok bisey yapmıyor ama binadan şükür diyorum zor zamanlarımda yardımcı oluyor yoksa yerinden kalkmaz kolay kolay)
Demeden yapan varsa plaket verelim onayapsın yeterki ben söylemeye razıyım :)
. Bana da öyle
Dedi diye doktor pimpiriklemdim yoksa çoktan başlardım aslında :) bende dinlene dinlene yaparım zaten herhalde 1 ay sürer :))
Yormadan azbucuk biseyler yapıcam canim :) yapsam rahat değilim yapmasam yine rahat değilim :) nasıl bir psikolojideyim açaba(
Onzaman sen hiç yeltenme bile derim benim ayaklar asagida ama arada benimde cok zorum oluyor. Dur bakalım olmadı kadın tutarım yarım gun
Evet canim bendim ama almadim hala var nette bugün sbaah baktım yine
4 yaşındaki oğlum sağolsun zaten beni oturtmuyor desem yeridir tam oturuyorum annneee su getir anne oyun vs vs ev sürekli topla zaten allah kolaylık versin.
Kız ne ara yaptın cam sildin bileben bugün konuyu açtım sonra ev gezmesine gittim:)) haftaya yaparım anca bu hafta doluyum
Yapsam dert oluyor yapmasam dert
Oo masallah senin gücün kuvvetin yerinde demekki benim bel fıtığım var gebelikten cok bel agiris beni mahvediyor şimdi tabi daha da arttı oğlum kucak çocuğu değil allahtan en cok buna seviniyorum nasip böyle imiş hayiirlisi tabi. Yanı ben istesemde o kadar kendimi yoramam
Yok canim almadim şimdilik senin aldığın nasıl ? Resim atma sansın varmi?Bende lcwden aldim acaba sen aldın mi iyi mi diye merak ettim
Canım ogluma bizim 5 cekmeceli sifonyeri kullanıyorum binada bas ucundan bi tane olanı bosalticam oda yaparken herşeyi takim olsun istiyorum çünkü dolap falan ayrı telden calmasinİkinci çocuğunu doğuracak analar bi bakınşimdi oğlum 4 yasında nasipse kızım geliyor, oğlumun ayrı odası var yatağı ve dolabı, zaten küçük bir odası var. Şimdi ben kızın eşyaları icin sizce 2. Bir dolap mi almalıyım yoksa yatak odasında Şifonyer var , zaten ilk zamanlar bizim yanımızda yatacak sifonyeri boşaltıp ona mi kullansam ? İleride ayrı oda yaparken alsam ? Yada ikinci dusuncem;
Şimdi abisinin gibi bi dolap daha alayım ilerde de kullansın odasını ayırınca da? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Malum iki çocuk olunca da yer sıkıntısı da var. Dolap en rahatı aslında ama sifonyer yeterli olurmu sizce ?
Zubeyde hanimda yaptirdim memnunum hic bir sikinti cikmadiMerhabalar araya kaynak yapıyorum ama , Ankara’daki hamişler detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba memnun kalanlar yazabilir mi
Ben oğlumda özel yaptırmıştım, beyaz şimdi yine alırsam beyaz alayım diyorum yada ileride alacağım zaman çünkü bebis doğduktan bir müddet sonra oturma odamı ikisine vericez yetişkin oldukları ve sıkıntı olacak döneme geldiğinde ayrı ayrı oda dusunuyorum, bu yüzden ister istemez ayni odada kalacaklar 3-4 sene bu süreçte uyum açısından iki tane farklı dolap olacak beyaz olur rengi ama aynisi olmaz ama suan dolapsiz 1 sene en azından beni idare edermi bilmiyorum yeni doğan olunca kremleri bezi falan cok yer kaplıyor haliyleCanım ogluma bizim 5 cekmeceli sifonyeri kullanıyorum binada bas ucundan bi tane olanı bosalticam oda yaparken herşeyi takim olsun istiyorum çünkü dolap falan ayrı telden calmasin
Güle
Allah yardımcın olsun canım keşke canından biri yanında olabilseydi. Hayırlısı artık. Kafanı bulandırma içini de ferah tut. Allah’ın izniyle birşey olmaz.Valla canım annemler gelemiyor aile sorunlarından dolayı kimse yok binada kapı çalan bile herkes kendi havasında değişik bi yer burası bi kv var konuda ben istemem gelip de basımı yer ben mi ona bakayım o mu bana baksın benden kotu hasta olur yatar. Anlayacağınız hep yek basima
Alerjik olunca öyle oluo cnm tekrar edio benim kizinda gribi biraz alerjik gibi olmaya başladı tekrar etti hep dr da alerjik olunca böyle oluo dedi. Bizimki bide bağırsak enfeksiyonu oldu hopp yine antibiotik aldi tam gecti dedik yine karnım agrio demeye başladı, dr Bagisiklik kuvvetlendirici surup verdi valla bana sinir gldi hersey bitti bide kaka takibi ypiorm. 2 ciler gelince artık kafaya huni takmaya baslarizCok tesekkur ederim canim aynen oyle çocuk hasta olunca insanin butun enerjisi gidiyor
Cok tesekkur ederim canim benim.. Allah tum çocuklari korusun hasta olmasinlar hic.. Oglum emerken bagisikligi cok kötüydü cunku ek gidayi reddediyor hep emmek istiyordu tam duzene girdi dedim biraz rahatlamisti yine basladi alerjisi kabus gibi bi de 2 yas sendromu basladi galiiba herseye bi itirazlar :) aksi gibi bebek arabasini bakima verdik 20 gune ancak gelir disarida cikamayinca bana sardi iyice :) butun gun resim yapip lego oynuyoruz:) artik babasina dedim Allah askina bisiklet al su ittirilenlerden bari biraz disari cikar kafamizi dagitiriz:)
Hayir canim benim ilk cocuktu seninki ikinci ve ilki sezeryanH Hunili Anne alt tarafinda agriyor muydu ayaga kalkinca zor yuruyorum ben yaaaa
Sağol canım begenmezsem değiştirir im diye aldim gezip alacak gibi değilim hic inan kiGüle
Gule kullan canim bulmuşsun sen ben kArarsiz kaldım şimdilik. Mağaza da gidip bakmak istiyorum. Defacto var insallah gidebilirim carsiya
Sezaryenden dolayı mi yani canım bilmiyorum hicHayir canim benim ilk cocuktu seninki ikinci ve ilki sezeryan
Oyy Allah sifa versin canim bagirsak enfeksiyonu cok zor bir daha hic olmaz kuzucuk insallah.Alerjik olunca öyle oluo cnm tekrar edio benim kizinda gribi biraz alerjik gibi olmaya başladı tekrar etti hep dr da alerjik olunca böyle oluo dedi. Bizimki bide bağırsak enfeksiyonu oldu hopp yine antibiotik aldi tam gecti dedik yine karnım agrio demeye başladı, dr Bagisiklik kuvvetlendirici surup verdi valla bana sinir gldi hersey bitti bide kaka takibi ypiorm. 2 ciler gelince artık kafaya huni takmaya baslariz
Sağol canım oglumla eşinden başka kimse yok ne yazık kiAllah yardımcın olsun canım keşke canından biri yanında olabilseydi. Hayırlısı artık. Kafanı bulandırma içini de ferah tut. Allah’ın izniyle birşey olmaz.
Allah allah illa vajinal mi muayene olacagız yani. Ben doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek?
Ben ne yapayım beni hunide kesmiyor artıkAlerjik olunca öyle oluo cnm tekrar edio benim kizinda gribi biraz alerjik gibi olmaya başladı tekrar etti hep dr da alerjik olunca böyle oluo dedi. Bizimki bide bağırsak enfeksiyonu oldu hopp yine antibiotik aldi tam gecti dedik yine karnım agrio demeye başladı, dr Bagisiklik kuvvetlendirici surup verdi valla bana sinir gldi hersey bitti bide kaka takibi ypiorm. 2 ciler gelince artık kafaya huni takmaya baslariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?