- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.461
Rabbim başından eksik etmesinSağol canım oglumla eşinden başka kimse yok ne yazık ki
Benim hep düşük çıkıyor canım 9 -6 mesela dün dr 10-6 ölçtü. 12 olunca ben yataklık oluyorumKızlar biraz once tansiyonumu olcturdum kafamda ağırlık var diye, cok düşük cikti 9 bucuga 6 yürüdüm diye nabızda biraz hızlıydi. Normaldede dusuk tansiyonlu bi tipim ama gebelikte biraz daha normalé donmustu buyük 12 falan çıkardı . Benim gibi düsük tansiyon olcturen varmı? ztn bugün bnde bi gariplik olduğu belliydi
Bunlarin üstüne birde 4. Gelio ahahah sen tam huniliksin bacimBen ne yapayım beni hunide kesmiyor artıkBüyük kızım 16 yaşında ergen ,oğlan 10 yaşında ergenliğe girişte ufaklık 3.5 yaşına geliyor evin nazlı prensesi eşim bir evin bir oğlu Bilemedim ki ne alıp da ne taksam kafama
Bilmezmiyim cnm Allah sabır versin hastalık uzak dursun artık bizden çocuk hastalığı bide küçük olunca cok zor benim direk psikolojim bozuluo aşırı sinirli oluorum çünkü o çocuğun gece gündüz herşeyiyle sen urasiosun uzuluosun yıpratıcı oluo neyse gecicek inş içini ferah tut böyle hastalıklar gelip geçici beterinden korusunOyy Allah sifa versin canim bagirsak enfeksiyonu cok zor bir daha hic olmaz kuzucuk insallah.
Valla canim ben taktim huniyi bekliyorum kizimi:) son 25 gündur sinirlerim hayli yiprandi
Sagol canim benim cümlemizinkini. bi sekilde idare ediyorum iste napalimRabbim başından eksik etmesin
En son asiya gittigimde ebeye olcturdum dusuktu ebe cok iyi insallag boyle devam eder dedi dusuk makbul olani canim gebelikte yuksek olursa sorunKızlar biraz once tansiyonumu olcturdum kafamda ağırlık var diye, cok düşük cikti 9 bucuga 6 yürüdüm diye nabızda biraz hızlıydi. Normaldede dusuk tansiyonlu bi tipim ama gebelikte biraz daha normalé donmustu buyük 12 falan çıkardı . Benim gibi düsük tansiyon olcturen varmı? ztn bugün bnde bi gariplik olduğu belliydi
Zubeyde hanimda yaptirdim memnunum hic bir sikinti cikmadi
Kucuk degil demi sanki gozume kucuk geldiSelam kizlaaarr
Bahar muhabbetleri okudum. Ahan dedim bunlar da benden. Ben haftalik yardimci aliyorum zaten. Dun daha bir dip bucak girdik. Oglumdan kalan bebek arabasi besik ana kucagi vardi. Bodrumda 8 yildir tozlanmis. Onlari temize cikarmak icin bayagi ugrastik.. beşiğimiz krem maviydi. Onu beyaza boyatmak kaldi.
Bir de canta muhabbetleri okudum. Ben de bayagi aradim taradim en son okiedog almistim gittigidiyordan.gazelim_24 wintersun siz de begenmistiniz. Canta geldi cok fonksiyonel saglam ve kaliteli. Tavsiye ederim.
Yok canim gayet buyuk. Ben daha once sirttaki resmini atmistim. Bak tekrar atiyorum. Alt acmasi biberon icin termal canta ve kirli cantasi yanındakiler. Bir de bebek arabasi aparati icindeKucuk degil demi sanki gozume kucuk geldi
Güle güle kullan canımSelam kizlaaarr
Bahar muhabbetleri okudum. Ahan dedim bunlar da benden. Ben haftalik yardimci aliyorum zaten. Dun daha bir dip bucak girdik. Oglumdan kalan bebek arabasi besik ana kucagi vardi. Bodrumda 8 yildir tozlanmis. Onlari temize cikarmak icin bayagi ugrastik.. beşiğimiz krem maviydi. Onu beyaza boyatmak kaldi.
Bir de canta muhabbetleri okudum. Ben de bayagi aradim taradim en son okiedog almistim gittigidiyordan.gazelim_24 wintersun siz de begenmistiniz. Canta geldi cok fonksiyonel saglam ve kaliteli. Tavsiye ederim.
Güle güle kullan canım bende alıcam kesin olarak bunda karar verdimSelam kizlaaarr
Valla ben sabahh anahtari birakiyorum belirledigim yere. kadin geliyor ben ise gittikten sonra giriyor temizleyip kapiyi cekip gidiyor aksam geliyorum ev misAnnen yanında durursa sen yorulmazsın canım ama ben kadın tutuncada aynı şekilde yoruluyorum ayak üstü dönüp duruyorum:)
Yani belirti olmayinca bakmiyorlar düşük rski vs yoksa. Kuzenim tup bebek tedavisiyle hamile kaldi onun olcuyorlarmisAllah allah illa vajinal mi muayene olacagız yani. Ben doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek?
Cok guzel anlatmissin canim ekleyecek bir sey yok aynen durumum oyle oglum hircin hasta diye bende yorgunluktan sinirli hamilelik hormonlari da birleşince epey bi mutsuzlasiyorum bazen sonra silkelenip kendime geliyorum ertesi gune kadar idare ediyor :)Bilmezmiyim cnm Allah sabır versin hastalık uzak dursun artık bizden çocuk hastalığı bide küçük olunca cok zor benim direk psikolojim bozuluo aşırı sinirli oluorum çünkü o çocuğun gece gündüz herşeyiyle sen urasiosun uzuluosun yıpratıcı oluo neyse gecicek inş içini ferah tut böyle hastalıklar gelip geçici beterinden korusun
Canim malatyada bana da lazim olacak bi ara ozelden mesaj atar misin kadinin numarasini evi tutunca tuttuktan sonra falan lazim olacakOyle yapanda var biz icimize sinmedigi icin bekliyoruz aslinda birde kadin durust olmali tabiki :) benim var ya tanidikta valla kadin isil isil birakiyor heryeri perdelere kadar yikayip asiyir bende alicam mayis ta ramazanlik gelmeden artik ama benim duvarda sildirmem lazim muhtemelen onu dogumdan sonra yapturirim cunku dogumda evimde degilim
Hayır canım tam olarak hissetmiyorum. Hatta dün perinatolog randevum vardı orda da sordum doktora , bebek kıpır kıpırdı ben hissetmiyorum bu hareketleri dedim. Bir iki hafta sonra çok daha net hissedersin problem yok dedi bana. Sen hissediyor musun?
Neden yazdım bunu biliyor musun canım, şuan sadece bir çocuk ve hastalığı kreşi dağıtması gibi ufak dertleri ile uğraşıyorsun. Okul sınav arkadaş girince işin içine bunlar dert bile olmuyorBunlarin üstüne birde 4. Gelio ahahah sen tam huniliksin bacimseni yılın annesi seçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?