Cok bisey yapmıyor ama binadan şükür diyorum zor zamanlarımda yardımcı oluyor yoksa yerinden kalkmaz kolay kolay
)
Demeden yapan varsa plaket verelim ona
yapsın yeterki ben söylemeye razıyım :)
. Bana da öyle
Dedi diye doktor pimpiriklemdim yoksa çoktan başlardım aslında :) bende dinlene dinlene yaparım zaten herhalde 1 ay sürer :))
Yormadan azbucuk biseyler yapıcam canim :) yapsam rahat değilim yapmasam yine rahat değilim :) nasıl bir psikolojideyim açaba
(
Onzaman sen hiç yeltenme bile derim benim ayaklar asagida ama arada benimde cok zorum oluyor. Dur bakalım olmadı kadın tutarım yarım gun
Evet canim bendim ama almadim hala var nette bugün sbaah baktım yine
4 yaşındaki oğlum sağolsun zaten beni oturtmuyor desem yeridir tam oturuyorum annneee su getir anne oyun vs vs ev sürekli topla zaten allah kolaylık versin.
Kız ne ara yaptın cam sildin bile
ben bugün konuyu açtım sonra ev gezmesine gittim:)) haftaya yaparım anca bu hafta doluyum
Yapsam dert oluyor yapmasam dert
Oo masallah senin gücün kuvvetin yerinde demekki benim bel fıtığım var gebelikten cok bel agiris beni mahvediyor şimdi tabi daha da arttı oğlum kucak çocuğu değil allahtan en cok buna seviniyorum nasip böyle imiş hayiirlisi tabi. Yanı ben istesemde o kadar kendimi yoramam