2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey yolundaymış çok şükür. 25 cm 480 gram olmuş minik kızım Haftaya detaylıya gireceğiz inşallah.

Bakın teyzeleri kızıma elini çenesine koymuş düşünüyor

Eklentiler

• 57A13651-07F4-48A0-93D8-E61F0A7C3FA6.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 67
Ne düşünüyor acaba kara kara? Minik kuzu sağlıkla doğsun inşallah

Ay bilmiyorum ben çok gamsızımdır babası herşeyi düşünüyor böyle, ona çekmiş heralde Amin inşallah sağlıkla gelsin hepsi. Çok da bi vakit kalmadı bugün de internetten aldığım bikaç şey geldi iyice sabırsızanmaya başladım doğsa da giydirsem diye

Bende bazen cok yorqun oluyorum gozumu acamıyorum ama yınede 2 dakıka uyusam ya biri uyandırır ya ruyamda kabus goruyorum işimlermi yapamadım dıye kv kocam benımle kavga etdiğni hemen uyanıyorum.

Valla ben sabahh anahtari birakiyorum belirledigim yere. kadin geliyor ben ise gittikten sonra giriyor temizleyip kapiyi cekip gidiyor aksam geliyorum ev mis
İstanbul’da bende öyle yapıyordum canım hafta içi alırsam ama burda duruyorum yardım ediyorum yine yoruluyorum

Maşllah kuzuya bu dünya çok zor bir yer herhalde neler yapıcam orda nasıl ağlasam büyüdüğüm de neler istesemde diy düşünüyor doların artışını bile düşünüyor olabilir kuzucuk öyle düşünceli

Ben

En son asiya gittigimde ebeye olcturdum dusuktu ebe cok iyi insallag boyle devam eder dedi dusuk makbul olani canim gebelikte yuksek olursa sorun

Evet cnm yüksek olmasından iyidir ama gün boyu aptal gibi dolandim sonra tuzlu ayran ve parol beni kendime getirdi

Arada gir iyiyim de çık meraklandik:)
Çok geçmiş olsun canım

Bizim canımıza mı okuyacak acaba hain planlar yapıyor da olabilir

Bu arada doktorumun kurban bayramına tatil planı varmış birazcık strese girdim o yüzden Tahmini 27 ağustos gibi gelir dedi ama daha erken daha geç de olabilir dedi..

Canım vajinal daha net ölçülebiliyor üstelik bir sorunda yaratmıyor ne daha iyi sonuç verecekse ona okeyiz sen neden istemiyorsun vajinal ?
İlk 3 ay zaten vajinal oldu gerçi daha öncesindende alistim zaten anormal gelmiyor. Artık ğstten bakıyorlar ya gözden kacmişmidir diye düşündüm. Söylerim bu gidişimde bakalım be dicek

İlk 3 ay zaten vajinal oldu gerçi daha öncesindende alistim zaten anormal gelmiyor. Artık ğstten bakıyorlar ya gözden kacmişmidir diye düşündüm. Söylerim bu gidişimde bakalım be dicek

Kesinlikle vajinal ölçüm yaptır,benim 33 mmden 30 mm düşmüş progestan başladılar sakın boşlama

Yok canim gayet buyuk. Ben daha once sirttaki resmini atmistim. Bak tekrar atiyorum. Alt acmasi biberon icin termal canta ve kirli cantasi yanındakiler. Bir de bebek arabasi aparati icinde
Evet burda baya buyukmus guzel ayy ben hala akmadim ya :) bende nevresim takimi ayarladim onunalicam

Canim malatyada bana da lazim olacak bi ara ozelden mesaj atar misin kadinin numarasini evi tutunca tuttuktan sonra falan lazim olacak
Tamam canim ben kadinla.konusayim olmazsa cunku bizim tanidik esi problemeli izin vermeyebilir ama.kadin cok temiz ve guvenilir Allah var

İyi akşamlar kızlar benim netten lohusa takımı aldım nasıl olmuş bizim burda sordum en uygun 150 dediler 85 tl ye aldım ben çok beğendim çok rahat doğum da yaza geleceği için penye ve esofmana lastik koymuşlar düğmeli istediğin şekilde beline göre ayarliyosun ben çok beğendim sizce nasıl ve bide hediye olarak bandaj göndermişler oda başımdaki

Eklentiler

• 20180418_193152.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 81
Cok guzelmis gercekten guzel.dogumlarimiz olsun insallah gule gule giy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…