2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım çok güZelmiş

Pek güzel olmus canim yakismista..yumusak guzel bir kumas gibi görünüyor resimden..gule gule kullan

Kesinlikle vajinal ölçüm yaptır,benim 33 mmden 30 mm düşmüş progestan başladılar sakın boşlama
Sen hep vajinal mi muayene oldun peki? Ama durduk yere vajinal bakmıyorlar doktorlar bu haftalardan sonra. Detaylıda da sordum başka bşr doktordu kendisi hayır üstten bakıyoruz dedi o da.

Analar bebeler ne durumda benim bebe bugün cok sakin yaa bikac vurdu sonra duruldu..normal mi acaba..coşuyordu cunku cogu zaman..

Internet sagolsun canim bende gidip gorup almiyorum ama bak senin ikitane insallah hemen basla annesi kuzucuklar gelecek uyuyacaklar :)

Sen hep vajinal mi muayene oldun peki? Ama durduk yere vajinal bakmıyorlar doktorlar bu haftalardan sonra. Detaylıda da sordum başka bşr doktordu kendisi hayır üstten bakıyoruz dedi o da.
Canim bu arkadaslarin ikiz gebelik ondan bakarlar bana perinatolog ustten bakayim diyen yanlis olcer dediki bir kadinin agrisi varmis gitti alttan olctu 28mm cikti

Ağrım şimdiye kadar hiç olmamıştı. 2 gündür önden kaburgalarım, arkadan da sol alt tarafım çook ağrıyor. Doktor normal dedi. Balık yağına ek olarak demir ve magnezyum yazdı. Bu ilaçlar ağrılarımı hafifletir mi kızlar?

T

Teşekkürler cevap İçin ama Ali Ergün Eyüp Ekici ve Ali ipek arasında kaldım özelde bu Kişilere giden var mı ?
Ali erg. 33 uncu haftada sezeryana aliriz seni bebek beslenemez istersen 24 uncu haftaya kadar gebeligi sonlandirabiliriz falan filan demisti 33.haftadan sonra kilo almaz gelismez sezeryanla aliriz dedigi bebek 42 nci haftada 3900 gr dogdu ona uysaydimmmmmm pehhhh

Son düzenleme:
Canim bu arkadaslarin ikiz gebelik ondan bakarlar bana perinatolog ustten bakayim diyen yanlis olcer dediki bir kadinin agrisi varmis gitti alttan olctu 28mm cikti
Peki neden doktorlar her seferinde alttan bakmıyorlar emin olmak için işte burada çok tuhaf değil mi? Neden doktorlar işi garantiye almıyorlar

Peki neden doktorlar her seferinde alttan bakmıyorlar emin olmak için işte burada çok tuhaf değil mi? Neden doktorlar işi garantiye almıyorlar
Cunku dogumu tetikleyebilir bence surekli haline getormek agrisi vardi onun dr un bana dedigi agrilar olacak ama xikkat et eger uzandiginda dinlendiginde agri gecmiyor ve artiyorsa hemen hastaneye gelmelisin diyir

Cunku dogumu tetikleyebilir bence surekli haline getormek agrisi vardi onun dr un bana dedigi agrilar olacak ama xikkat et eger uzandiginda dinlendiginde agri gecmiyor ve artiyorsa hemen hastaneye gelmelisin diyir
O kadar detaylıya gittik onca para döktük bana normal demişti her iki doktorda. Ama işte belirti vermiyormuşki bu sadece usg de belli oluyormuş

Canim ben xl aldim buyuk bile oldu ayni arkadsinki gibi yeri falan dogumda da tam olur yani bu tarz alirsan sorun etme bence

O kadar detaylıya gittik onca para döktük bana normal demişti her iki doktorda. Ama işte belirti vermiyormuşki bu sadece usg de belli oluyormuş
Aynen o konuda haklisin bende dedim rahim uzunlugu ustten olculuyormu diye hayir alttan bakilor dedi ama hic bakayim demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…