2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok küçük pıt pıtlar hissediyorum ama dediğim gibi tam hareket değil herkes içimde dönüyor falan diyor benim oğlana hadisene yavrum bak senden kucukler yürüyecek diyorum komşunun çocuğu misali

Niye uzun kollu aldın canım? Ağustos ayında pişeceğiz Bir de uzun kolda serum sıkıntı oluyor kısa kol daha kullanışlı. Ben türbanlıyım kısa kol aldım odaya girenler olunca da giyinmek için üzerlerine sabahlık aldım .

Aynen o konuda haklisin bende dedim rahim uzunlugu ustten olculuyormu diye hayir alttan bakilor dedi ama hic bakayim demedi
Dün ayrıntılı muayenede Umut Bey bana rahim uzunluğu normal dedi. Belli oluyor mu dedim evet bir anormallik görülürse alttan muayene yapılır o zaman kesin sonuç çıkar dedi.

Himmmmm bak ben icine uzun kollu almistim ama annemde kisa kollu bi tshirt almisti o zaman onu gotururum serum aklima hic gelmedi bende turbanliyim hep sabahlikli aldim

Ben çok küçük pıt pıtlar hissediyorum ama dediğim gibi tam hareket değil herkes içimde dönüyor falan diyor benim oğlana hadisene yavrum bak senden kucukler yürüyecek diyorum komşunun çocuğu misali
Ben de ufak ufak hissediyorum ama seğirti gibi şuan. Kuzum daha 380 gr mış nasıl hissettirsin kendini büyüdükçe çıkarır acısını

Himmmmm bak ben icine uzun kollu almistim ama annemde kisa kollu bi tshirt almisti o zaman onu gotururum serum aklima hic gelmedi bende turbanliyim hep sabahlikli aldim
Geçen sezaryende ocak ayında oldu doğum hep uzun kollu aldık hesap edemedik serum olayını hiç rahat edemedim ben. Kıvırdığımız yer pot yaptı yattığım yerde kolum şişti bu defa hepsi kısa. Sen kısa kollu da al yanına serum çıkınca uzun kollu giyersin.

Bu arada usg resimlerinde ne yaziyor rahim boyu icin acaba bilen var mi sözlu olarak soylemiyor olabilirler drlar. Benim ayrintilida serviks boyuna baktiniz mimdedim adam bi böm böm bakti drun bilgi verir o konuda dedi neyse dedim takmicam drum epey ilgili bakti bebekte asagida dedi insallah bakmistir takinti yapmayayim diyorum ama yeni akım da bu oldu yani varsa bilmek en iyusu cunku gittigim hastanede diger ozellerde de riskli durumda yapilacak islem icin yeterli techizatin oldmadigini dusunuyorum korkum o benim sahi zaten bir sure sonra islemde yapilamaz olacak belli hafta araliklari var cunku

Sabahligim var zaten canim aldigim takimin ici atletti bende uzun kollu siyah body aldim ki uysun diye ama onuda aklima iyi getirdin kisa kollu siyahta var yeni hastaneye onu koyarim sabahlik giyerim serum bitince ayaga kalkinca da

Ayrıntılı muayeneni kim yaptı? Perinatolog mu radyolog mu? Perinatolog herşeyi söylüyor canım tek tek. Rapora da yazıyor.

Ayrıntılı muayeneni kim yaptı? Perinatolog mu radyolog mu? Perinatolog herşeyi söylüyor canım tek tek. Rapora da yazıyor.
Yok ya nerdeeeee buralarda perinatalog bulmak mucize radyolog yapti ama oglumda da ayni drmus onda daha ayrintili bakti bunda 5 dk sürdü neyse dedim insallah bi sıkınti yoktur dedigine gorede yok zaten Allaha emanet olsunlar ne yapalim

Bak dünkü raporun kısa hali.

Eklentiler

• DA013C57-D74A-4DBC-9638-A05D49C2C121.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 66
Canim sorunun var mi bu konuda bakilmadi diye mi endiselisin
Bugüne kadar hiç şikayetim olmadı detaylıda da çok iyi geçti kendi doktorumda şimdiye kadar bir sey demedi olumsuz olarak. Az evvel bir arkadas mutlaka vajinal baktır dedi sakın ihmal etme dedi. Kendi doktorum 12.haftadan sonra üstten bakmaya başlamıştı. 12. Haftada normal dedi serviks uZunlugun dedi. Bnde diyorumki neden doktorlar her seferinde alttan bakmıyorlar üstten muayene de belli olmuyormuş. Kafam çok karişti.

Yok ya nerdeeeee buralarda perinatalog bulmak mucize radyolog yapti ama oglumda da ayni drmus onda daha ayrintili bakti bunda 5 dk sürdü neyse dedim insallah bi sıkınti yoktur dedigine gorede yok zaten Allaha emanet olsunlar ne yapalim
Canım bir de şöyle düşün zaten senin şikayetlerine göre yapıyor muayeneyi kanama alanın görüldü bebek aşağıda tedbir alındı. Eğer rahim ile ilgili de bir problem olsaydı alttan da muayenen yapılırdı. Allah’a tevekkül etmek lazım canım benim içini karartma. Sadaka verelim bol bol. Benim her sıkıntımı çözer sadaka vermek.

bence şimdilik kendi şifonyerine sıkıştırmaya bak canım daha sonra oda yaptığında kendi dolabı takım olur daha güzel yakışır ben de kendi dolabımda idare edicem odayı sonra düşünüyorum

Erken doğumu tetikler canım alttan muayene.Problemli hamilelik geçirmediğin sürece vajinal muayene yapılmıyor ki canım. İçini ferah tut bebeğim birşey olmaz Allah’ın izniyle.

Canim sikayetin yoksa endiselenme senin ayrintilin cok guzel incelendi sorun etme zaten az kaldi riskli dönemlerin bitmesine insallah 28. Haftadan sonra rahatlicaz hepimiz insallah

Ona gore rahat ediyorum biraz bi sıkınti olsa beni bu denli seyrek cagirmaz diye progesteronda kullaniyorum insallah bisey olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…