2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bunun yaninda oyuncak gibi kalir dur bak
Eki Görüntüle 2138333
Sen içini ferah tut canım ilacını iç dinlenmeye gayret et kötü şeyleri de aklına getirme. Tabi ki belirtileri de gözardı etme ama birimizin başına birşeyin gelmesi demek hepimizin aynı şeyleri yaşayacağı anlamına gelmiyor.Tedbirini al Rabbime sığın bu kadar .

Insallah canim insallah yaramaz agustos bebekleri

Erken doğumu tetikler canım alttan muayene.Problemli hamilelik geçirmediğin sürece vajinal muayene yapılmıyor ki canım. İçini ferah tut bebeğim birşey olmaz Allah’ın izniyle.
İnşallah canım Allahın izniyle ona emanet herşeyimiz. Neyse cuma günü kontrol günüm güzelce bu konuyuda bşr sorayım bakalım doktoruma. Neler anlatacak sizede anlatırım. Yarım saat sürer konusması :)

Canım mesajlarını görünce yazmak istedim. 20. Haftada detaylı ultrasonda fark etmişti doktorum serviks de kısalma var gibi bir de vajinal bakalım demişti. Nitekim benim gerçekten 24 mm çıktı. Yani doktorun karından bakıp normal dediyse korkma. Riskli bir durum olsa söyler yada vajinal muayene ile ölçüm yapardı. O zamana kadar her seferinde bakılıyor muydu dersen Evet takiplerimi yapan doktorum bakıyordu karından normaldi 4 hafta sonra detaylı ultrasonda çıktı kısalma.

Şimdi progestoran mı kullanıyorsun canım. Su anda nasıl durumun? Karından belli olmuyormuş denilince kafam karıstı iyice ondan böyle endişe ettim.

Sağol canım begenmezsem değiştirir im diye aldim gezip alacak gibi değilim hic inan ki
Bende netten alıyorum herşeyi gezecek hiç halim yok, ciksamda cok gezmeden dönerim bir iki dükkan gezersem Pertim,lcw değişim iade cok kolay, başka beğenirsen değiştirirsin ben oğlumu lcw den büyüttüm
:)

Bende netten alıyorum herşeyi gezecek hiç halim yok, ciksamda cok gezmeden dönerim bir iki dükkan gezersem Pertim,lcw değişim iade cok kolay, başka beğenirsen değiştirirsin ben oğlumu lcw den büyüttüm
:)
Aynen canim bende degisimi olan burada magazasi olan sitelerden aliyorum ki degisim alternatifi olsun diye lcw begeniyorum ben bi kac urun haric yine herseyi oradan alicam

Şimdi progestoran mı kullanıyorsun canım. Su anda nasıl durumun? Karından belli olmuyormuş denilince kafam karıstı iyice ondan böyle endişe ettim.
Benim serklaj yapıldı canım şimdi evde yatıyorum ve progestani vajinal olarak kullanıyorum. Çok şükür kısalma olmadı sabitlendi. Dediğim gibi doktoruna güveniyorsan sıkıntı yapma derim karından da görülebilen birşey ama sağlıklı ölçüm vajinal yapılıyor risk görse zaten vajinal bakmak ister.

İnşallah canım Allahın izniyle geçecek bu stresli günlerimiz.
Kipir kipir yataklarinda olsunlar aglasinlar da kucagimiza alip susturabilelim bu bilinmezlik insani uzuyor oglumda da boyleydim ben acaba bi yerinde bisey var mi her yeri tam mi dogana kadar da rahat etmedim

Canim progesteronda kisalmayi onluyor herhalde degil mi

Mustela yi n11 den aldim iyi bir marka icerigi temiz zararli hic bir sey barindirmiyor tirnak bakim seti kuvet vs almadim daha onlari mazalardanda alirim diye dusunuyorum ucuz seyler oldugu icin
Anladim belirlediğin marka var mi tırnak bakım ürünleri için n11 e göz atacağım tesekkurler

Benim tüp bebek bu hamileleiğim. Yumurta toplama işleminden itibaren ben crinone jel yani progestaran kullandım vajinal olarak senin gibi.16 hafta kullandırttı doktorum. Bütün tüp bebek hastalarına kullandırıyor tüp bebek doktorları. Sabah akşam ne zor geliyordu. Güveniyorum sağolsun iyi bir doktor kendisi. Zaten cuma günüde kontrolüm var kendisiyle iyice bşr konusayım. Kafamdaki soru işaretleride kalkar umarım.

Kızlar sorum arada kaynadı Benim gibi kaburga ağrısı olan var mı? Bu ilaçlar (demir ve magnezyum) işe yarar mı ki?

Bu arada geçmiş olsun canım çok şükür hersey yolundaymış sevindim. Sıkma sakın canını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…