- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.561
Gormedim canim sorunu magnezyum mu kalsiyum mu bilmiyorum benim normalde bile olan bacak agrilarimi gecirdi dogrusu neden agrin var acilmaya baglida olabilir kaburganin en altindaysaKızlar sorum arada kaynadıBenim gibi kaburga ağrısı olan var mı? Bu ilaçlar (demir ve magnezyum) işe yarar mı ki?
Almisken al o zaman canim hayirlisiyla de al sen bende ufak ufak basladim zatenRabbim esirgesin tabi korusun bebislerimisi korkuyorum bnde o yüzden sormak istedim 30 . Haftada mı baslasam
Sorma ya.. bir rahat olamadım. Çok özeniyorum rahat kadınlaraKipir kipir yataklarinda olsunlar aglasinlar da kucagimiza alip susturabilelim bu bilinmezlik insani uzuyor oglumda da boyleydim ben acaba bi yerinde bisey var mi her yeri tam mi dogana kadar da rahat etmedim
Hep dua ediyorum alırken çok sagol canm allahım inşallah kucagimiza alacagimiz zamanida göstersin bizeAlmisken al o zaman canim hayirlisiyla de al sen bende ufak ufak basladim zaten
Aslında karnım da daha küçük 2,5 kilo aldım. Ama içerden baskı yapıyormuş kaburgalarıma öyle dedi doktor.Bende olmadı canım. Karnın büyünce kaburgalarına baskı mı yapıorki?
Yok canım tam iki göğsümün altı ağrıyor kaburgaların üst tarafı. Doktor içerden baskı yapıyor, normal dedi. Folik ve balık yağı kullanıyordum. Folik artık alma dedi, balık yağına ek olarak demir ve magnezyum verdi. İnşallah benim de ağrımı geçirir son 2 gündür var zaten.Gormedim canim sorunu magnezyum mu kalsiyum mu bilmiyorum benim normalde bile olan bacak agrilarimi gecirdi dogrusu neden agrin var acilmaya baglida olabilir kaburganin en altindaysa
Amin canim al sen kiz bize bakma yani buyukler de hep 7 aylik olsun da oyle alin derler bi tedirginlik iste Allah hayirlisiyla kullanmak nasip etsin insallahHep dua ediyorum alırken çok sagol canm allahım inşallah kucagimiza alacagimiz zamanida göstersin bize
Inşallah canm 7.ayda agirlasirim diye korkuyorum açıkçası şu an bile +10 kilodayimAmin canim al sen kiz bize bakma yani buyukler de hep 7 aylik olsun da oyle alin derler bi tedirginlik iste Allah hayirlisiyla kullanmak nasip etsin insallah
Vallahi bende oyle desem ki sancim var kv eltim falan hep bi degisik bakiyorlar bana sanki benim elimde bu kadar endiselerimi de sadece buraya acabiliyorum esimle onlara desem oooo neler derler Allah bilir zaten bi siz mi doguruyorsunuz bilmem kac tane dogurdum deyip duruyorSorma ya.. bir rahat olamadım. Çok özeniyorum rahat kadınlara
Olur canim o benimde 7. Aylarda sirt bolgemde oldu bebek baski yapinca nefes zor aliyordum cigerime batiyordu sanki kaburgamYok canım tam iki göğsümün altı ağrıyor kaburgaların üst tarafı. Doktor içerden baskı yapıyor, normal dedi. Folik ve balık yağı kullanıyordum. Folik artık alma dedi, balık yağına ek olarak demir ve magnezyum verdi. İnşallah benim de ağrımı geçirir son 2 gündür var zaten.
İlk hamilelik olunca en ufak ağrı bile korkutuyor tecrübeli olsam bilirdim bunları. Bi yandan da diyorum kendime normal doğum istiyosun bu ağrılar sana prova olsun :)Olur canim o benimde 7. Aylarda sirt bolgemde oldu bebek baski yapinca nefes zor aliyordum cigerime batiyordu sanki kaburgam
Ahh canım benim ne kadar masumsun şuan üzerimdeki tişörtler xxlCanim ben xl aldim buyuk bile oldu ayni arkadsinki gibi yeri falan dogumda da tam olur yani bu tarz alirsan sorun etme bence
Üstten muayene de ölçüm yapılıyor riskli bir durum varsa vajinal bakılıyor canımBugüne kadar hiç şikayetim olmadı detaylıda da çok iyi geçti kendi doktorumda şimdiye kadar bir sey demedi olumsuz olarak. Az evvel bir arkadas mutlaka vajinal baktır dedi sakın ihmal etme dedi. Kendi doktorum 12.haftadan sonra üstten bakmaya başlamıştı. 12. Haftada normal dedi serviks uZunlugun dedi. Bnde diyorumki neden doktorlar her seferinde alttan bakmıyorlar üstten muayene de belli olmuyormuş. Kafam çok karişti.
Erken doğumu şu açıdan tetikliyorErken doğumu tetikler canım alttan muayene.Problemli hamilelik geçirmediğin sürece vajinal muayene yapılmıyor ki canım. İçini ferah tut bebeğim birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Hoşgeldin canımiyigeceler arkadaşlar bende nasip olursa agustos 11 gibi dogum yapacam bi kızım olacak benide aranıza alırmısınız acaba
Evet canım önlem amaçlı veriliyor. Tabi sadece progestan yeterli olmaz riskli gebeliklerde dinlenmek hareketlere dikkat etmekte önemli.Canim progesteronda kisalmayi onluyor herhalde degil mi
Benim tüp bebek bu hamileleiğim. Yumurta toplama işleminden itibaren ben crinone jel yani progestaran kullandım vajinal olarak senin gibi.16 hafta kullandırttı doktorum. Bütün tüp bebek hastalarına kullandırıyor tüp bebek doktorları. Sabah akşam ne zor geliyordu. Güveniyorum sağolsun iyi bir doktor kendisi. Zaten cuma günüde kontrolüm var kendisiyle iyice bşr konusayım. Kafamdaki soru işaretleride kalkar umarım.
Neden doğana kadar? Bidahaki kontrol nezaman yokmuBir tane çok zorla yakaladık ama yüzü çok belli değil babası video çekerek yakalamış onunla idare edeceğiz artık doğana kadar :))
Prova degil de gebelik oyle sadece kaarin sisiyo hooop 9 ay gecince bebis doguyor degil maalesef ki ben oyle saniyordum catir catir acilip agri sizida cekecez canim cok asiri kotu olursak da tabi dr teyzeleri vs amcalari ziyarete gidicezİlk hamilelik olunca en ufak ağrı bile korkutuyor tecrübeli olsam bilirdim bunları. Bi yandan da diyorum kendime normal doğum istiyosun bu ağrılar sana prova olsun :)
Ahh canım benim ne kadar masumsun şuan üzerimdeki tişörtler xxl
1 ay sonraki halimi düşünemiyorum
Üstten muayene de ölçüm yapılıyor riskli bir durum varsa vajinal bakılıyor canım
Erken doğumu şu açıdan tetikliyor
Enfeksiyon riskinden dolayı
Yoksa makinanın sadece ucu giriyor
Bizim hep riskli mesela tüp bebek yapıldığından beri ilişki yasak rahim kasılması olmaması açısından
Hoşgeldin canım
Sağlıcakla gelsin bebişinde
Profilinden ayarlamaya calis canim. Hosgeldin bu arada bebegin hayirli olsun saglikla al kucaginaTakvimi ve profil resmini nasıl yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?