2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sorum arada kaynadı Benim gibi kaburga ağrısı olan var mı? Bu ilaçlar (demir ve magnezyum) işe yarar mı ki?
Gormedim canim sorunu magnezyum mu kalsiyum mu bilmiyorum benim normalde bile olan bacak agrilarimi gecirdi dogrusu neden agrin var acilmaya baglida olabilir kaburganin en altindaysa

Kipir kipir yataklarinda olsunlar aglasinlar da kucagimiza alip susturabilelim bu bilinmezlik insani uzuyor oglumda da boyleydim ben acaba bi yerinde bisey var mi her yeri tam mi dogana kadar da rahat etmedim
Sorma ya.. bir rahat olamadım. Çok özeniyorum rahat kadınlara

Gormedim canim sorunu magnezyum mu kalsiyum mu bilmiyorum benim normalde bile olan bacak agrilarimi gecirdi dogrusu neden agrin var acilmaya baglida olabilir kaburganin en altindaysa
Yok canım tam iki göğsümün altı ağrıyor kaburgaların üst tarafı. Doktor içerden baskı yapıyor, normal dedi. Folik ve balık yağı kullanıyordum. Folik artık alma dedi, balık yağına ek olarak demir ve magnezyum verdi. İnşallah benim de ağrımı geçirir son 2 gündür var zaten.

Sorma ya.. bir rahat olamadım. Çok özeniyorum rahat kadınlara
Vallahi bende oyle desem ki sancim var kv eltim falan hep bi degisik bakiyorlar bana sanki benim elimde bu kadar endiselerimi de sadece buraya acabiliyorum esimle onlara desem oooo neler derler Allah bilir zaten bi siz mi doguruyorsunuz bilmem kac tane dogurdum deyip duruyor

Olur canim o benimde 7. Aylarda sirt bolgemde oldu bebek baski yapinca nefes zor aliyordum cigerime batiyordu sanki kaburgam

Olur canim o benimde 7. Aylarda sirt bolgemde oldu bebek baski yapinca nefes zor aliyordum cigerime batiyordu sanki kaburgam
İlk hamilelik olunca en ufak ağrı bile korkutuyor tecrübeli olsam bilirdim bunları. Bi yandan da diyorum kendime normal doğum istiyosun bu ağrılar sana prova olsun :)

Canim ben xl aldim buyuk bile oldu ayni arkadsinki gibi yeri falan dogumda da tam olur yani bu tarz alirsan sorun etme bence
Ahh canım benim ne kadar masumsun şuan üzerimdeki tişörtler xxl
1 ay sonraki halimi düşünemiyorum

Üstten muayene de ölçüm yapılıyor riskli bir durum varsa vajinal bakılıyor canım
Erken doğumu tetikler canım alttan muayene.Problemli hamilelik geçirmediğin sürece vajinal muayene yapılmıyor ki canım. İçini ferah tut bebeğim birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Erken doğumu şu açıdan tetikliyor
Enfeksiyon riskinden dolayı
Yoksa makinanın sadece ucu giriyor
Bizim hep riskli mesela tüp bebek yapıldığından beri ilişki yasak rahim kasılması olmaması açısından

iyigeceler arkadaşlar bende nasip olursa agustos 11 gibi dogum yapacam bi kızım olacak benide aranıza alırmısınız acaba
Hoşgeldin canım
Sağlıcakla gelsin bebişinde

Canim progesteronda kisalmayi onluyor herhalde degil mi
Evet canım önlem amaçlı veriliyor. Tabi sadece progestan yeterli olmaz riskli gebeliklerde dinlenmek hareketlere dikkat etmekte önemli.

Benimde tüp bebek :) baştan beri kullandım Progestan fitili sonra lekelenme falan yaşamıştım o zamanlar da iğneye geçmiştik 12. Hafta gibi ilaçları kesmiştik. Şimdi tekrar kullanıyorum ama bu sefer sadece gece yatarken 1 tane.

İlk hamilelik olunca en ufak ağrı bile korkutuyor tecrübeli olsam bilirdim bunları. Bi yandan da diyorum kendime normal doğum istiyosun bu ağrılar sana prova olsun :)
Prova degil de gebelik oyle sadece kaarin sisiyo hooop 9 ay gecince bebis doguyor degil maalesef ki ben oyle saniyordum catir catir acilip agri sizida cekecez canim cok asiri kotu olursak da tabi dr teyzeleri vs amcalari ziyarete gidicez

ama bak bunlarin bayaaaa buyuk bedenleri oluyor en son 3xl falan vardir kiz bebisler cikinca onlarin %50si gider zaten korkma o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…