2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugün detaylı ultrason randevum vardı bakan kisi hiçbir açıklama yapmadı sonucu verip gönderdiler doktoruma henüz gosteremedim bir yerde Fetal kardiyak anomali şüphesinde mutlak fetal kalp açısından uzman muayenesi ve tetkikleri gereklidir fetusta 4 odaciklı kalp izlenmekle birlikte olgunun fetal kardiyak anomalinin ekartasyonu amacı ile 22_24 haftalar döneminde değerlendirilmesi daha uygun olacaktır yaziyo bu herkeste varmi acaba birtek banami yazılmış kalp anomalisi şüphesimi var ben yanlıs mi algılıyorum lütfen yardımcı olun

22 24 arasinda anomali teshisi daha iyi yapiliyor kalp icin bu haftalari oneriyorlar. Hatta ben de iki kere gitmeyeyim diye detaylima 23. Haftada gittim. Dort odacik izlendi yazmis zaten. Ileri tetkik isteniyorsa suan olmaz 22 24 arasi olur denmis bence kafana takacak bir sey yok rahat ol. Senin tup bebek falan miydi

Valla benim de giyesim var da, bursada pek açılan yok diye sabır Başka yerde kendi aldığı etekleri burda giyince lütfen ya değiştir ya akşam karakoldayız diyor
Evet canım ben evlenmeden önce severdim yazın mini elbise falan giymeyi ama artık mümkün görülmüyor:)

Allah razı olsun rabbim dualarin yúzû suyu hûrmetine kolay dogum ve saglikli bebisleri kucaklamayi nasip eder insallah

Cnm bilmiorum elime benimde bi sertlik gelio hamileyim diye biraz korktum açıkçası iltihap enfeksiyon falan olur diye
. Dr a sms attım daha geri dönüş yapmadi gel derse gidicem. Bu arada sen ilaç krem falan kullanmadanmi geçti?

Ins canim tup bebek değil ama öncesinde 3düşük oldu ve bir sürü asilama yapıldı tedaviyi bıraktık o ay hamile kaldım çok şükür sağ salim bir kucağımıza alsaydik insan buluttan nem kapıyo elimde değil endiseliyim hep

Neden olduğu hakkında bir fikri varmı? Gerçi bana da şundan oluyor diyen olmadı. Dinlen canım ne yapalım, bebişler iyi olsun da.
Aynen öyle canım net bir şey söylemediler ağır iş mi yaptın falan demişlerdi en başta

Bence kafaya takma. Haftasi fetal kalp anomalisi degerlendirmek icin erken demisler. Doktoruna sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…