2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız göremiyom kii jileti nasıl kullanayım yoksa karambole kullanılırmı?
Kol tüyleri gibi ince değiller, kalın olmasa da.
Hep zayıftım ki ben
O sıkıntıyı ben de yaşamaya başladım ya lazer yaptırmıştım aslında ama tam bitmedi, azaldı ama hala yaptırmam gerek, yaşadığım şehirde yeni sayılırım ben güvenip bir yere ağdaya da gidemiyorum ne yapsam diye düşünüyorum kara kara göbek zormuş

Gunaydin anneler, havalar cok guzel bu aralar.surekli parklarda gezmelerdeyiz oglumla.yazilari takip edemiyorum artik.gobusleri de tabi :) .bizde ekliyoruz gobisimizi. Toplamda en cok kilo alan kisi olarak :'( 14 kiloyu gordum tek bebeyle simdiden.
Maşşallah çok tatlısınız ama 14 kilo nerede baya baktım doğrusu hiç belli olmuyor 14 kilo çok yakışmış

bende özendim bi göbüş birakayim buraya bi de hastane için bi tane ikili takim aldım ilk kizimdan kalma takimlarimda var yeter diye düsünüyorum
Kendi göbüşüme benzettim ama tabi bu kadar zayıf değilim maşallah

Dilara4 canįm bence bi doktorunla konuş biz bòyle kafamizda kuruyoruz sonra ûzûlûyoruz inşallah doktorun sana gùzel şeyler sòyleyecek ben inaniyorum rabbimin izniyle

Begendin mi canim. Ben kalitesini cok sevmistim

Bayıldım bayıldımm
bir de şans mı dersin ne dersin
ceket almıştım ya 0-6 aylık
o stoklarda kalmadı para iadesi yaptılar küçük aldım acaba giyer mi diyorduk kısmet değilmiş
kırmızı olan da geldi ama o o kadar süper değil resimde çok daha şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…