2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorla görüştüm normal dedi arkadaşların dediği gibi test için erken anlamında ilerleyen haftalarda daha net sonuç verir demek istemiş çok şükür rahatladim Rabbim bebeklerimızi Korusun
Amin sagsaglim saglikli kucagimiza alieiz insallah

Arkadaşlar ben kız çeme isim ariyorum ama anlami güzel olsun diye düşündügüm için bulamadim bana ònerebileceginiz isimler varmi acaba seçenek olarak amine ismi aklimda ama çokmu eski bi isim gibi duruyo acaba

Doktorla görüştüm normal dedi arkadaşların dediği gibi test için erken anlamında ilerleyen haftalarda daha net sonuç verir demek istemiş çok şükür rahatladim Rabbim bebeklerimızi Korusun

Çok şükür gözün aydın

Kızlar bugün temizlik için bir abla geldi bizim eve yarım günde evi tamamen temizledi bundan sonra ihtiyaç duydukça çağırıcam , ben çok iş yapamıyorum ama iyi oldu

sana zaten lazımdı canım yardımcı bırı
ıyı yapmıssın
ınsan evı temızlenınce bı rahatlıyo
ben tv unıtesının bıle tozu alınsa mutlu oluyorum:)

sana zaten lazımdı canım yardımcı bırı
ıyı yapmıssın
ınsan evı temızlenınce bı rahatlıyo
ben tv unıtesının bıle tozu alınsa mutlu oluyorum:)
Hiç sorma kedi bir kenara ben bir kenara uzandık kaldık mis kokular eşliğinde :)

Arkadaşlar ben kız çeme isim ariyorum ama anlami güzel olsun diye düşündügüm için bulamadim bana ònerebileceginiz isimler varmi acaba seçenek olarak amine ismi aklimda ama çokmu eski bi isim gibi duruyo acaba

canım ısım konusu cok görecelı aslnda
yanı senın ıcıne sınıyorsa bence en önemlısı bu
ben Hira ıstıyorum tek ısım dusunuyorum
duyup cok begenende var
dağ ismı magara ısmı ne alaka dıyen de var
ama benım ıcıme sındı:)

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar :) en baştan beri eşim göbekten yapıyor ama son bir kaç haftadır iğne yeri kanıyor göbeğim büyüdüğü için mi acaba? sizde de oluyor mu

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar :) en baştan beri eşim göbekten yapıyor ama son bir kaç haftadır iğne yeri kanıyor göbeğim büyüdüğü için mi acaba? sizde de oluyor mu
Biz yaklaşık 6haftadır koldayız canım
İkiz oldukları için gerginlik erken başladı doktorum kollara geç ertık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…