2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sekerimiz sinirin biraz uzerinde cıktı 1 haftalık diyetle kontrol edicez cihaz da aldik bakalim umarim.duser
Bizim ailede seker var siz panik olmayin

Masallah ne guzel ayy bende her gun bakiyorum gorebilcem mi diyede yok gorunmuyor
Kızımda son ayımda bile görünür gibi oluyordu, gibi sadece, böyle olmuyordu. Kızım doğdu okula gidiyor hala sessiz sakin, bir odada aylarca hiç sıkılmadan oturur, ben o çocuğun hadi şuraya gidelim dediğini bilmiyorum. Gezmeye bile zorla götürüyoruz. Bu yaramazmı olacak acaba diye düşünmeden edemiyorum şimdi :)

Erkek çocuğu yaramaz oluyor maalesef bana diyorlar abisini benzeyecek galiba yaramazlığı benzemesinde başka zekası benzeşe olur bende çok Korkuyorum buda yaramaz olacak diye bir tane daha Ali yi kaldıramam sanırım:)

Bes parmagin besi bir degil buda afacan dogacak demekki

Sekerimiz sinirin biraz uzerinde cıktı 1 haftalık diyetle kontrol edicez cihaz da aldik bakalim umarim.duser
Bizim ailede seker var siz panik olmayin
Kaç çıktı? Bende de üstte, hiç sıkma canını, dikkat ediyoruz sıkıntı olmuyor. Aslında hiç de zor gelmedi bana iki günde alıştım sağlıklı beslenmeye

Ayy benimde erkek olcak ve ali koyacagiz ismini babasida catilarda gezermis ama bu cocuk hic hareketli degil sadece ben hissediyorum disaridan hic belli olmuyor

Hira ismi anlami cok gúzel peygama
Kızlar izleyin kaldıracam birazdan maşallah bebişe

Ayy benimde erkek olcak ve ali koyacagiz ismini babasida catilarda gezermis ama bu cocuk hic hareketli degil sadece ben hissediyorum disaridan hic belli olmuyor
İnşllah uslu olur annesi valla biz çok çektik hala çekiuoruz canı sağolsunda okulda şikayet duymaktan bıktık artık Allah’dan dersleri iyi yoksa okulda tutmazdı Allah hayırlı akıllı uslu evlatlar nasip etsin inşllah

Arkadaşlar ben kız çeme isim ariyorum ama anlami güzel olsun diye düşündügüm için bulamadim bana ònerebileceginiz isimler varmi acaba seçenek olarak amine ismi aklimda ama çokmu eski bi isim gibi duruyo acaba
Amine nin anlamini bilmiyorum ama erkekler tarafindan cok dalga gecilebilir sesli harfleri sessiz harfe cevirerek

Mesela 4 5 yaşlarında evde biz uyurken sabah 4 5 gibi kalkar bütün eve heryere pul biner nane kekik çay demi dökerdi sabah bir kalk her yer öyle oturup ağlıyordum sonra temizlik:)

Kizmar ben yarina randevu aldim 3 gundur sol kasigimda agri var arada sag dada oluyor gideyim bakayim neymis gerci kendi dr um izinliymis diger dr bakacak ama insallah bisi cikmaz dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…