2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kizçede hep tepik atiyo sirt ústû yattigimda teptigi yerler gòrülûyo ama dalgalanma henúz yok

Mesela 4 5 yaşlarında evde biz uyurken sabah 4 5 gibi kalkar bütün eve heryere pul biner nane kekik çay demi dökerdi sabah bir kalk her yer öyle oturup ağlıyordum sonra temizlik:)

ayyyy ayyyyyy
kız cocuklarında da cok yaramazı duydum ama erkek cocukların huyundan mı suyundan mı
daha bı kuduruklar:):):

ayyyy ayyyyyy
kız cocuklarında da cok yaramazı duydum ama erkek cocukların huyundan mı suyundan mı
daha bı kuduruklar:):):
Sorma valla neler yaptı tosunum bize bide kilolu boylu güçlü herkese kafa tutuyor ama Benin kucağıma çıkmaz istiyor hala bıraksam meme emicek diyor kardeşim olursa ben bütün sütler içerim ona kalmasın hiç istemiyor da kardeş

Şok bu dehşet bir şey. Ben dayanamam herhalde
İşte büyük konuşmanın cezasını çektim bir yeğenim vardı çok yaramadı bende bakardım diyorumdum böyle çoçukmu olur anne babası ne biçim yetiştiriyor ben olsam balkondan atarım falan tabi Ozaman ciğerim daha ikiye bölünmemiş işte sonra benimki ondan beter oldu şimdi eşim tv de birini birşey dese aman sus diyorum çoluk çocuğumuz var allah korusun diyorum:)

Kızımın doğumundan sonra benımkıde şişdi ve hala şiş baya dr demedim hic, zaten gıtığım dr başbaşa hic kalamıyorum kv benle giriyor diyer hastalarda içerde bekliyor sırasnı, cok zorunda kalmasam özel şeyleri soramıyorum, bi kere 10-13 hafta arası mantar olmuşdum, sesizce sordum ve o kadar insanın içinde bir dr. asla beklemiyceğim bir konuşma tarzıyla cavap verdi herkes güldü, cok utandım. Bende cok merak ediyorum neden diye bi bileniniz varsa soylesın.

A
Kaç çıktı? Bende de üstte, hiç sıkma canını, dikkat ediyoruz sıkıntı olmuyor. Aslında hiç de zor gelmedi bana iki günde alıştım sağlıklı beslenmeye
155 cikti canin aslinda ben zaten seker ttuz tuketen biri degilim ekmek kesip ve meyveyi azalticam oglum iyi ama vok sukur 830 gr olmus benden 1 hafta ondr gidiyor

bizim 2.kız olacagını ögrendıgımzde sey demıstım
demekkı erkek cocuk bakacak kapasite yok bende Rabbim en dogrusunu bilir
kız nasıp edıyor:)
sen de kı ekstra sabır ama evlat sonucta yeterkı saglıklı mutlu olsunlar

kızım evde sımarıklık vs yapıyo bızı cıleden cıkardıgı oluyo ama genel manada sakin bır cocuk
dun mesela 1 de kalktık 3 e kadar oturduk felan ama arada sırada oluyo oyle seyler

ınsallah bu kızım da hayrla saglıkla dogar akıllı uslu olur:)

İlkinde zaten cokkk fazla 22 kg almişdim ve dr hic iyğilenmedi, şimdide dr ya güvenmiyorum hic kac kg aldın diye sormuyor bile.

benım doktorda az al dıyor ama asla sormadı kac kılo aldıgımı
tartmadı da
ılk kızımda gıttıgım doktorda muayene oncesı her defasında atesım olculurdu
tansıyonuma bakılırdı
tartıya cıkardım

Kizmar ben yarina randevu aldim 3 gundur sol kasigimda agri var arada sag dada oluyor gideyim bakayim neymis gerci kendi dr um izinliymis diger dr bakacak ama insallah bisi cikmaz dua edin
Benim de sagda oluya ama şiddetli degil doktor ayaklari asagida oldugu için diyo herseferinde sizinde bisey yoktur telas etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…