2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay herhalde ben de demişimdir benimki sakin başkalarının yaramaz diye, Allah başıma verdi

A

155 cikti canin aslinda ben zaten seker ttuz tuketen biri degilim ekmek kesip ve meyveyi azalticam oglum iyi ama vok sukur 830 gr olmus benden 1 hafta ondr gidiyor
Esmer ekmeğe geç canım, her öğünde bir dilim. Yeşil elma istedin kadar ye, çayı da elmayla içiyorum ben. Portakal günde bir tane izin var. İşte başka bişeysi yok, endişe etme. Ve en esası stres yasak!!!

Şeker yúklemelerini kaç haftalikken yapiyorsunuz ben yarin 25 haftaya girecem doktor 27 haftaya kadar yapilabilir desi sizin doktorlar nediyor

Buarada acibadem hastanesinde dogum yapacak olanlar varmi prosödûrleri nasil oluyo acaba

Benim bu bile bi mucizeydi bi kucagima alsam hayirlisiyla ikinciyi 1 sene sonra hemen düsûnûyorum tabi olursa

İnşllah canım benim allah gönlümüze göre verir inşllah ben birde çok oynuyorum çoçukla sürekli peşinde geziyorum annemler diyor sen akıllı çoçuğuda yaramaz yaparsın

Benim bu bile bi mucizeydi bi kucagima alsam hayirlisiyla ikinciyi 1 sene sonra hemen düsûnûyorum tabi olursa
İbşallah alırsın canım. İkinci neden olmasın, ben 4.den bahsediyorum. Ama yani giysisi falan herşeyi olmuş olacak, bir bez masrafı kalıyor oluversin ne var ki yani

İbşallah alırsın canım. İkinci neden olmasın, ben 4.den bahsediyorum. Ama yani giysisi falan herşeyi olmuş olacak, bir bez masrafı kalıyor oluversin ne var ki yani
Canim benim 12 senelik evliyim ben ve nerden baksan bi okadar ugrasiyoruz olsun diye benim normal yoldan hamile kalmam yasakti doktorlarin degimiyle o yúzden dedim 1 túp bebek denedik ama olmadi ben umudu kesmiştim çocugumun olmasindan diyorumya bi mucize diye

Bende istiyorum ki kırkım çıkınca hemen hamile kalayım yoksa ara verirsem sanki yapamam gibi geliyor ikisini bir arada büyütmek istiyorum 2 eşimde 1 de bende 1 tane yolda 1 tane daha olsa yeterince kalabalık oluyoruz:)

Şimdi ozaman 2 kiz varsa 1 oglan oluyo sen oglan yap bidaha yanliz kalmasin kizi boşver
Cıx :) kız gibisi yok vallahi, kardeşlerine de yeterler, bize de. Böyle hissedeceksin, süsleyeceksin, içten bir sarılacak sana... Uzun saçlarını tarayacaksın öreceksin...
Erkek-tişort,pantalon yallah

Her dr farkli evet ama benim dr da hiç memnun değilim sadice düşündüğü para bide dedikodu o kadar, en sınırlendiğim şey herkesi kültajın cok masum bir şey olduğna inandirması.

Bende istiyorum ki kırkım çıkınca hemen hamile kalayım yoksa ara verirsem sanki yapamam gibi geliyor ikisini bir arada büyütmek istiyorum 2 eşimde 1 de bende 1 tane yolda 1 tane daha olsa yeterince kalabalık oluyoruz:)
Bende òyle düşünüyorum 1 yaşina gelince yapsam olursa 2 si beraber bûyûrler

Cıx :) kız gibisi yok vallahi, kardeşlerine de yeterler, bize de. Böyle hissedeceksin, süsleyeceksin, içten bir sarılacak sana... Uzun saçlarını tarayacaksın öreceksin...
Erkek-tişort,pantalon yallah
Erkek sana diyecekki ozaman neden onlar 2 de ben 1 2 ye karsi 1 olmaz diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…