2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendiliğindenmi kaldın? Bir arkadaşım da kaç kere tüp bebek, aşılama vs. yaptırdı olmadı, 11 senelik evliydi. Umudu kesti, çalışmaya başladı ve iki ay sonra hamile kaldığını öğrendi. O kadar ağlamıştık ki. Maşallah şimdi aslan parçası büyütüyor

Ben 7 düşük yaptim 1 kürtaj oldum canim kanpihtilaşmasi vardi tabi bunu 4 düsükten sonra ògrendim tûpbebekte olmadi tam hersey bitti derken kendiliginden oldu

Bende istiyorum ki kırkım çıkınca hemen hamile kalayım yoksa ara verirsem sanki yapamam gibi geliyor ikisini bir arada büyütmek istiyorum 2 eşimde 1 de bende 1 tane yolda 1 tane daha olsa yeterince kalabalık oluyoruz:)
Ay maşallah. Evlat eğer mümkünse, sağlık elveriyorsa yapılmalı değilmi ama? Maddi yönden bakmıyorum kesinlikle, aç ve açıkta olmadığı sürece. İlkde herşey alınıyor, ardından gelenler fazla sıkıştırmıyor nasılsa, varsa alınır,yoksa idare eder.

Kizmar ben yarina randevu aldim 3 gundur sol kasigimda agri var arada sag dada oluyor gideyim bakayim neymis gerci kendi dr um izinliymis diger dr bakacak ama insallah bisi cikmaz dua edin
Kotu dusunme hemen emrullah hocaya mi yonlendirdi benim de dogumda emrullah hoca olmayacakmis ali hocaya emanet edecekmis

Şuan yolda olan erkek canım, iki ablası var . Daha birini istemeye başladım ben, adam haliyle korkuyor )))
Cocuk buyutmek cok zor gercekden en cokda senin için, ama anneliğin tatırdığı güzel duyguda cok güzel. Benim 1 kızım var 2 kızım yolda 3 cuyude düşünüyorum ki yaşadığım yerde erkek cocuğu olmayanı barındırmazlar resmen, zaten ilkindede bundada kız denıldığınde yasa girdiler resmen. Ama benim için aynı kızda erkekde.

Benim ilk 4 sene psikolojik durmuyo çocuklar bi sıkıntı yoktu eşimde ve bende diye yolladilar hep doktorlar ondan sonra umut tûp bebek merkezi var istanbulda orda ozaman süleyman tosun diye bir doktor vardi yanlis hatirlamiyorsam sana her şeyine bakmilar ama eşinin ve senin genetiginizi incelememişler dedi onun sayesinde ögrendik

Kusurabakma canim bu sòyleyeceklerim sana degil kesinlikle erkek evlatta kiz degilmi yani nekadar saçma bu devirde hayirli evlat ònemli bence

Allahın gücüne gitmesin ben kıza ayrı düşkünüm. Tabiki bu da evlat, ayrım yapmam. Sen onlara hiç aldırış etme, kendilerini erkekmi doğurmuş? Benim babaannem de kız çocuklarını hiç.sevmezmiş ama nasıl olmuşsa kızlardan beni sevmiş. Babam aksine beni erkek kardeşimden daha çok nazlandırdı, konuşması falan yumuşuyor hemen bana dönünce. Erkek kardeşime hiç caan, sana kurban olayım falan demiyor erkek gibi konuşuyor

Kusurabakma canim bu sòyleyeceklerim sana degil kesinlikle erkek evlatta kiz degilmi yani nekadar saçma bu devirde hayirli evlat ònemli bence
Allah herkese hayırlı sağlikli evlat versin görünmeselerde boyle ayrımcılık yapan o kadar insan varkı.

Oyle aslında hamileyken kız denıldiğinde hiç üzülenler şimdi kizımı her şeyden cok seviyorlar ama daha şimdiden sen kızsın bağırma falan dediklerinde sınırlenıyorum. Ve kızım daha 11 aylık. Matık eksikliğinden hep bunlar.

Aynen canım eşim diyor buna şimdi buladar masraf yapacağız bari hemen 2 yap da küçüklerini giyer onun diyor:)))

Ay bu resimdeki senin kızın galiba nasıl güzel maşallah sarı sarı

S
En bence boşver dis sesleri eşinin ve senin ne düşündügünüz önemli biz bu çocuklari kimse icim yapmiyoruz sonuzta

Hadi ya kirmizisini ben de cok düşünmüştüm almak icin. Ceket de isabet olmus. HM ye gittin mi ya da baktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…