- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #31.201
Kendiliğindenmi kaldın? Bir arkadaşım da kaç kere tüp bebek, aşılama vs. yaptırdı olmadı, 11 senelik evliydi. Umudu kesti, çalışmaya başladı ve iki ay sonra hamile kaldığını öğrendi. O kadar ağlamıştık ki. Maşallah şimdi aslan parçası büyütüyorCanim benim 12 senelik evliyim ben ve nerden baksan bi okadar ugrasiyoruz olsun diye benim normal yoldan hamile kalmam yasakti doktorlarin degimiyle o yúzden dedim 1 túp bebek denedik ama olmadi ben umudu kesmiştim çocugumun olmasindan diyorumya bi mucize diye
Ben 7 düşük yaptim 1 kürtaj oldum canim kanpihtilaşmasi vardi tabi bunu 4 düsükten sonra ògrendim tûpbebekte olmadi tam hersey bitti derken kendiliginden olduKendiliğindenmi kaldın? Bir arkadaşım da kaç kere tüp bebek, aşılama vs. yaptırdı olmadı, 11 senelik evliydi. Umudu kesti, çalışmaya başladı ve iki ay sonra hamile kaldığını öğrendi. O kadar ağlamıştık ki. Maşallah şimdi aslan parçası büyütüyor
Ay maşallah. Evlat eğer mümkünse, sağlık elveriyorsa yapılmalı değilmi ama? Maddi yönden bakmıyorum kesinlikle, aç ve açıkta olmadığı sürece. İlkde herşey alınıyor, ardından gelenler fazla sıkıştırmıyor nasılsa, varsa alınır,yoksa idare eder.Bende istiyorum ki kırkım çıkınca hemen hamile kalayım yoksa ara verirsem sanki yapamam gibi geliyor ikisini bir arada büyütmek istiyorum 2 eşimde 1 de bende 1 tane yolda 1 tane daha olsa yeterince kalabalık oluyoruz:)
Kotu dusunme hemen emrullah hocaya mi yonlendirdi benim de dogumda emrullah hoca olmayacakmis ali hocaya emanet edecekmisKizmar ben yarina randevu aldim 3 gundur sol kasigimda agri var arada sag dada oluyor gideyim bakayim neymis gerci kendi dr um izinliymis diger dr bakacak amainsallah bisi cikmaz dua edin
Cocuk buyutmek cok zor gercekden en cokda senin için, ama anneliğin tatırdığı güzel duyguda cok güzel. Benim 1 kızım var 2 kızım yolda 3 cuyude düşünüyorum ki yaşadığım yerde erkek cocuğu olmayanı barındırmazlar resmen, zaten ilkindede bundada kız denıldığınde yasa girdiler resmen. Ama benim için aynı kızda erkekde.Şuan yolda olan erkek canım, iki ablası var. Daha birini istemeye başladım ben, adam haliyle korkuyor )))
3-1 yaparız gık çıkaramaz vallahiErkek sana diyecekki ozaman neden onlar 2 de ben 1 2 ye karsi 1 olmaz diyecek
Kusurabakma canim bu sòyleyeceklerim sana degil kesinlikle erkek evlatta kiz degilmi yani nekadar saçma bu devirde hayirli evlat ònemli benceCocuk buyutmek cok zor gercekden en cokda senin için, ama anneliğin tatırdığı güzel duyguda cok güzel. Benim 1 kızım var 2 kızım yolda 3 cuyude düşünüyorum ki yaşadığım yerde erkek cocuğu olmayanı barındırmazlar resmen, zaten ilkindede bundada kız denıldığınde yasa girdiler resmen. Ama benim için aynı kızda erkekde.
Evet canim ona ama kendindrum olsa daha oyiydi ya Ali hoca bir tanedirKotu dusunme hemen emrullah hocaya mi yonlendirdi benim de dogumda emrullah hoca olmayacakmis ali hocaya emanet edecekmis
Insallah dogurursun canim rabbimin izniyle3-1 yaparız gık çıkaramaz vallahi
Ay bunu doğuralım daHele bakalım sonra bebek diyebilecekmiyim
Allahın gücüne gitmesin ben kıza ayrı düşkünüm. Tabiki bu da evlat, ayrım yapmam. Sen onlara hiç aldırış etme, kendilerini erkekmi doğurmuş? Benim babaannem de kız çocuklarını hiç.sevmezmiş ama nasıl olmuşsa kızlardan beni sevmiş. Babam aksine beni erkek kardeşimden daha çok nazlandırdı, konuşması falan yumuşuyor hemen bana dönünce. Erkek kardeşime hiç caan, sana kurban olayım falan demiyor erkek gibi konuşuyorCocuk buyutmek cok zor gercekden en cokda senin için, ama anneliğin tatırdığı güzel duyguda cok güzel. Benim 1 kızım var 2 kızım yolda 3 cuyude düşünüyorum ki yaşadığım yerde erkek cocuğu olmayanı barındırmazlar resmen, zaten ilkindede bundada kız denıldığınde yasa girdiler resmen. Ama benim için aynı kızda erkekde.
Sıkma canını kuzum, Allahın izniyle bir şwy olmaz. Yorulmamaya çalış canımEvet canim ona ama kendindrum olsa daha oyiydi ya Ali hoca bir tanedir
Allah herkese hayırlı sağlikli evlat versin görünmeselerde boyle ayrımcılık yapan o kadar insan varkı.Kusurabakma canim bu sòyleyeceklerim sana degil kesinlikle erkek evlatta kiz degilmi yani nekadar saçma bu devirde hayirli evlat ònemli bence
Oyle aslında hamileyken kız denıldiğinde hiç üzülenler şimdi kizımı her şeyden cok seviyorlar ama daha şimdiden sen kızsın bağırma falan dediklerinde sınırlenıyorum. Ve kızım daha 11 aylık. Matık eksikliğinden hep bunlar.Allahın gücüne gitmesin ben kıza ayrı düşkünüm. Tabiki bu da evlat, ayrım yapmam. Sen onlara hiç aldırış etme, kendilerini erkekmi doğurmuş? Benim babaannem de kız çocuklarını hiç.sevmezmiş ama nasıl olmuşsa kızlardan beni sevmiş. Babam aksine beni erkek kardeşimden daha çok nazlandırdı, konuşması falan yumuşuyor hemen bana dönünce. Erkek kardeşime hiç caan, sana kurban olayım falan demiyor erkek gibi konuşuyor
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Cok sukur tabi canim Allah daha kotu hastaliklar vermesin insallah hic birimizeAynen canim tam olarak neye alerjisi oldugu belirlenirse bidaha bu sıkıntıları yasamassiniz oyüzden morelini yüksek tut çaresi olan rahatsizliklar bunlar düzelir inş kuzucuk yakında
Aynen canım eşim diyor buna şimdi buladar masraf yapacağız bari hemen 2 yap da küçüklerini giyer onun diyor:)))Ay maşallah. Evlat eğer mümkünse, sağlık elveriyorsa yapılmalı değilmi ama? Maddi yönden bakmıyorum kesinlikle, aç ve açıkta olmadığı sürece. İlkde herşey alınıyor, ardından gelenler fazla sıkıştırmıyor nasılsa, varsa alınır,yoksa idare eder.
Ay bu resimdeki senin kızın galiba nasıl güzel maşallah sarı sarıOyle aslında hamileyken kız denıldiğinde hiç üzülenler şimdi kizımı her şeyden cok seviyorlar ama daha şimdiden sen kızsın bağırma falan dediklerinde sınırlenıyorum. Ve kızım daha 11 aylık. Matık eksikliğinden hep bunlar.
En bence boşver dis sesleri eşinin ve senin ne düşündügünüz önemli biz bu çocuklari kimse icim yapmiyoruz sonuztaOyle aslında hamileyken kız denıldiğinde hiç üzülenler şimdi kizımı her şeyden cok seviyorlar ama daha şimdiden sen kızsın bağırma falan dediklerinde sınırlenıyorum. Ve kızım daha 11 aylık. Matık eksikliğinden hep bunlar.
Hadi ya kirmizisini ben de cok düşünmüştüm almak icin. Ceket de isabet olmus. HM ye gittin mi ya da baktin miBayıldım bayıldımm
bir de şans mı dersin ne dersin
ceket almıştım ya 0-6 aylık
o stoklarda kalmadı para iadesi yaptılarküçük aldım acaba giyer mi diyorduk kısmet değilmiş
kırmızı olan da geldi ama o o kadar süper değil resimde çok daha şeker
Çok.gecmis olsun nasil oldu yavrunuzÇok teşekkür ederim
Cok sukur tabi canim Allah daha kotu hastaliklar vermesin insallah hic birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?